Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι η ηγεσία του ελληνικού στρατού και οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας, Βενιζέλος και Μπεγλίτης, όχι μόνο δε μπορούν και δε θέλουν να κάνουν πράξη τις επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις τους για "μια θητεία με ανθρώπινο πρόσωπο", αλλά αποτελούν απειλή και μάλιστα θανάσιμη για τους στρατευμένους και το μόνιμο προσωπικό.

Ο θάνατος στρατιώτη στο Κ.Ε. Κορίνθου σημειώνεται μια μόλις εβδομάδα μετά την απώλεια δύο ακόμη μόνιμων που προκάλεσε η πτώση του πανάκριβου και συγχρόνως άχρηστου πολεμικού ελικοππτέρου ΑΠΑΤΣΙ με τα τεράστια κατασκευαστικά προβλήματα στα ηλεκρτρονικά συστήματα (ενώ στην απαξίωσή του οδήγησαν οι όροι της πολυετούς του αποθήκευσης, που όμως δεν "έπεισαν" τον νεό υπουργό Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Ευ.Βενιζέλο, ο οποίος έκανε τα κέφια της αμερικάνικης πολυεθνικής και έδωσε διαταγή ένταξής τους στον στόλο των επιθετικών ελικοπτέρων!).

Ο αρχηγός ΓΕΣ μπορεί να δηλώνει συγκλονισμένος και να στέλνει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του νεκρού παλικαριού, αλλά η ευθύνη της απώλειας βαραίνει αποκλειστικά τον Ελληνικό Στρατό.

Ο νεοσύλλεκτος φαντάρος Π.Π. που υπηρετούσε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Κορίνθου, το οποίο σε κάθε σειρά κατάταξης έρχεται στο προσκήνιο εξαιτίας των καταγγελιών των φαντάρων, παρουσίασε το πρωί της Παρασκευής 13/8 αναπνευστικά προβλήματα. 

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου, δυστυχώς, κατέληξε.
Όμως η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας οφείλουν ορισμένες απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα: 

Ο 27χρονος στρατιώτης είχε πάρει αναβολή για λόγους υγείας, όταν όμως παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες, δεν εντοπίστηκε κάποιο πρόβλημα.
Οι φαντάροι που έχουν κάνει χρήση αναβολής κατατάσσονται μια βδομάδα πριν την Σειρά Κατάταξης, παρουσιάζουν τα δικαιολογητικά τους, εξετάζονται από στρατιωτκούς γιατούς που κρίνουν την κατάσταση της υγείας τους και το αν χρειάζονται ανανέωση της αναβολής τους ή πρέπει να απαλλαγούν της υποχρεώσεως στράτευσης.

Πώς είναι δυνατόν ένας φαντάρος που "έρχεται" με αναβολή, εξετάζεται και κρίνεται ικανός για στράτευση, ελάχιστο χρονικό διάστημα αργότερα να Πεθαίνει;

Πώς ερμηνεύει την απώλεια του 27χρονου παλικαριού το Υγειονομικό και ποιες οι εξηγήσεις του διοικητή του Κ.Ε.Κορίνθου και του ΓΕΣ;
Πώς είναι δυνατόν ο Στρατός να παίρνει τα παλικάρια από τους γονείς και να τους τα επιστρέφει νεκρά σε ένα φέρετρο τυλιγμένο σε σημαία;
Μήπως η υποχρεωτική στράτευση αποτελεί μια κόλαση δωρεάν εργασιακής εκμετάλλευσης και εθνικιστικής χειραγώγησης των αναλώσιμων φαντάρων της πρώτης γραμμής, προάγγελος μιας ζωής χωρίς δικαιώματα, με στερήσεις, πειθάρχηση στις "εθνικές ανάγκες" όπως τις ορίζουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Ε.Ε.-ΔΝΤ;

Κύριε Βενιζέλε μήπως οι τελευταίοι τρεις νεκροί είναι και αυτοί θύματα των δικών σας χειρισμών και της κυβερνητικής πολιτικής;

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ....

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. Θύμα κι αυτός του παιδομαζώματος που λέγεται στρατός .πότε θα επαναστατήσουν οι γκιαούρηδες σφάζοντας τους γαλονάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an den yphrxe kai o stratos tha hsoun sigoura "gkiaourhs" akoma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ¨Αλλο ο επαναστατικός στρατός του '21, δεν υπήρχε κράτος τότε. Μη συγχέεις τα πράγματα αμερικανάκι που δεν μπορείς ούτε να γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 15/ 8:43 ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΠΡΙΝ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Θ Ε Ο Ι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή