Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΨΟΝΙΑ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΛΔΑΣ ΦΡΟΥΡΟΣ..

Ποιος  μπορεί να ξεχάσει τον  πρώην υπουργό Εθνικής  Άμυνας Β.Μεϊμαράκη και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Δ.Γράψα, οι οποίοι είχαν φτάσει να μετρούν μια απόπειρα αυτοκτονίας φαντάρου ανά 15 μέρες.
Αντί να αναθεωρήσουν την πολιτική των πανάκριβων εξοπλισμών και της εμπλοκής της χώρας σε ιμπεριαλιστικούς  πολέμους, που αφαιρούσαν στρατεύματα από την επικράτεια και πολύτιμους πόρους, οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της  χακί καθημερινότητας.
Αντί να προτάξουν την ανθρώπινη ζωή και τον σεβασμό της προσωπικότητας των φαντάρων έναντι της Πολεμικής Ετοιμότητας και του Αξιόμαχου, αιτίες της εξάντλησης, των ατυχημάτων και των απωλειών.
Επέλεξαν,  να απαγορεύσουν την χρήση από τους φαντάρους κινητών με κάμερες, ώστε να μην καταγράφονται τα βασανιστήρια στους φαντάρους-καψόνια, οι άθλιες εγκαταστάσεις, τα εθνικιστικά και φασιστικά τραγούδια στην εκπαίδευση που κάνουν λόγο για Εισβολή των Ελληνικών Δυνάμεων στην Μ.Ασία και στην Αγία Σοφία.
Που πωρώνουν ιδιαίτερα τα μέλη των  Ειδικών δυνάμεων με εκπαιδευτικά άσμα γεμάτα μίσος και εκδίκηση, καλώντας τους να «σκοτώσουν γυναίκες και να βιάσουν παιδιά».
Αυτή είναι και η σημερινή πραγματικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Των υπουργών Ευ.Βενιζέλου και Π.Μπεγλίτη που έταξαν σεβασμό των δικαιωμάτων του φαντάρου, για να παραβιάσουν πρώτοι το Νόμο στέλνοντας συστηματικά συναδέλφους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην ΕΛΔΥΚ, αδιαφορώντας για την Άρνηση τους και την τήρηση του Συντάγματος. 
Είναι οι υπουργοί ΥΠΕΘΑ που αποφάσισαν να κόψουν τα εισιτήρια των φαντάρων προσθέτοντας οικονομικά βάρη στη λαϊκή οικογένεια. Οι οποίοι ευθύνονται για τη μείωση των λειτουργικών εξόδων στις μονάδες που μεταφράζονται σε μικρότερες και χειρότερες μερίδες φαγητού, εξαφάνιση των καθαριστικών, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους, ενώ η κάκιστη συντήρηση εγκαταστάσεων και εξοπλισμού πολλαπλασιάζει τα ατυχήματα.
Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι η επέκταση των ταξικών ανισοτήτων, το βάθεμα της εργασιακής εκμετάλλευσης των φαντάρων, ο εκσυγχρονισμός του κατασταλτικού ρόλου του στρατού. Μια κατάσταση που προκαλεί συνεχή μοιραία ατυχήματα σε φαντάρους και στελέχη, ωθεί στις αυτοκτονίες, εντείνει τα αδιέξοδα για όλους.
Εμείς επιλέγουμε να παρουσιάσουμε ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΒΙΝΤΕΟ που αποκαλύπτουν την πραγματικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, θεωρώντας ότι ο λόγος πρέπει να δοθεί στην κοινωνία, την οποία καλούμε να αντιδράσει , να απαιτήσει ευθύνες και να τις καταλογίσει.
Βλέπεις, την ώρα που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κηρύσσει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΥΤΕΥΣΗ και στέλνει τα ένστολα παιδιά ενάντια στους απεργούς γονείς τους, όπως στην περίπτωση της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών, που σε κάθε μεγάλη εργατική και νεολαιίστικη κινητοποίηση (όπως στις 5 Μαΐου) ο στρατός μπαίνει σε ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ενάντια στον ΕΧΘΡΟ ΛΑΟ, ενώ στο Μεγάλο Πεύκο οι Ειδικές Δυνάμεις προετοιμάζονται να καταστείλουν την αναμενόμενη κοινωνική εξέγερση, πρέπει να υπάρξει απάντηση της κοινωνίας.
Γιατί ο σύγχρονος ολοκληρωτισμός με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και συμπολίτευση ΛΑΟΣ, του αντικοινωνικού ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Κυβέρνησης-ΔΝΤ-Ε.Ε.-Εργοδοτών, με ανάληψη του τομέα Προπαγάνδας και Πλύσης Εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, ταυτόχρονα ενορχηστρώνει την συνεργασία ΜΑΤ και Ενόπλων Δυνάμεων με Φασιστικές Λέσχες Εφέδρων και Χιτλερικές δολοφονικές  ομάδες. Δεν είναι τυχαία, αλλά απολύτως σχεδιασμένη και οργανωμένη από το ΥΠΕΘΑ η κοινή δράση δολοφονικών ομάδων της Ακροδεξιάς με τις πιο αδίστακτες μονάδες των ενόπλων Δυνάμεων (σύμπλευση ΟΥΚ-Χρυσής Αυγής). Μια φονική συνεργασία που ήδη την έχουν βιώσει οι λαοί των Βαλκανίων.    
Η ανάπτυξη Μαζικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό,  ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ  είναι πιο αναγκαία από ποτέ.
ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ-ΚΑΨΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ






























1 σχόλιο:

  1. vre paidia, mexri na vrw pou einai i mousiki kai na tin stamatisw (gia na mporesw na dw ta video tou post), mou spasane ta neyra...

    mipws i mousiki den einai poly kali idea se ena blog pou endiaferetai na epikoinwnisei idees kai plirofories?

    ΑπάντησηΔιαγραφή