Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΑΠΕΡΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ

ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑΛΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΟΥΡΗΣ!

Με την υπερψήφιση κατά πλειοψηφία στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, της τροπολογίας του υπουργείου Δικαιοσύνης, όσοι μεταφορείς αρνούνται να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την επίταξη τους, τιμωρούνται με φυλάκιση και δίνεται η δυνατότητα στον υπουργό Μεταφορών να αφαιρεί από όσους δεν συμμορφώνονται την άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Ουσιαστικά, ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός που ετοιμάζεται να στείλει τον στρατό εναντίον των διαδηλωτών, που κηρύσσει Πολιτική Επιστράτευση των Απεργών Επιτάσσοντας τα οχήματα τους, αφού έχει δρομολογήσει το κατέβασμα και των στρατιωτικών οχημάτων ως Απεργοσπαστικό Μηχανισμό, εκτραχύνει τον κρατικό αυταρχισμό: θα προχωρήσει σε πραγματική επίταξη των οχημάτων και θα δεσμεύσει τις άδειες πετώντας τους αγωνιζόμενους αυτοκινητιστές στην ανεργία, τους απεργούς στη φυλακή!

Οι απεργίες και οι κοινωνικοί αγώνες Ποινικοποιούνται. Μέχρι τώρα η αστική δικαιοσύνη έκρινε όλες τις απεργίες Παράνομες και Καταχρηστικές. Τώρα, ο αγωνιζόμενος αυτοκινητιστής θα τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) ετών αν «ενώ τελεί υπό καθεστώς επίταξης προσωπικών υπηρεσιών, ή είναι ιδιοκτήτης, ή νομέας, ή χρήστης πράγματος που έχει επιταχθεί, αρνείται να συμμορφωθεί, ή παραλείπει να εκτελέσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την επίταξη. Σε περίπτωση άρνησης συμμόρφωσης θα τιμωρείται με ποινή κάθειρξης».

Είναι ενδεικτικό ότι η κλιμάκωση της κρατικής τρομοκρατίας συντελείται διαμέσου μιας τροπολογίας που συμπεριλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων!

Δηλαδή, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που υποσχέθηκε προεκλογικά καταδίωξη της φοροδιαφυγής, χρησιμοποιεί ως πρόσχημα τη βελτίωση των εσόδων προκειμένου να σβήσει τα φορολογικά κακουργήματα των πλουσίων, να χαρίσει δις ευρώ στους επιχειρηματίες που για χρόνια φοροδιαφεύγουν!

Η κυβέρνηση έχοντας την συμφωνία της Ε.Ε-ΔΝΤ, με την σύμπραξη της Ακροδεξιάς του ΛΑΟΣ, την ενθάρρυνση των ΜΜΕ και του βιομηχανικού-εμπορικού κόσμου όχι μόνο δίνει συγχωροχάρτι στους Φοροφυγάδες, απαιτώντας την κάλυψη των υποχρεώσεων τους από τον εργαζόμενο-συνταξιούχο μονίμως αγρίως φορολογούμενο, αλλά εξαφανίζει και οικονομικά εγκλήματα.

Στο νομοσχέδιο για την περαίωση εντάσσονται εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών και επιχειρήσεις με τζίρο 20 εκατ. ευρώ χαρίζοντας δις ευρώ φόρους στο μεγάλο κεφάλαιο.

Επίσης, εντάσσονται οι λήπτες εικονικών τιμολογίων, πλαστών και νοθευμένων τιμολογίων και οι εκδότες εικονικών τιμολογίων.

Ο Κουρής λοιπόν του ALTER, που παράνομα κατέχει συχνότητα, βαρύνεται με σοβαρότατα αδικήματα ικανά να στείλουν οποιονδήποτε άλλον στη φυλακή, όχι μόνο ξεπλένεται και του χαρίζονται οι αναλογούντες φόροι-πρόστιμα, αλλά αφήνεται ελεύθερος να συνεχίσει την αντεργατική επίθεση, απολύοντας εργαζόμενους του σταθμού, επιχειρώντας βαθιά αναδιάρθρωση των μέσων που παρανόμως κατέχει!

Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-Ε.Ε.-ΔΝΤ

ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΙΑΙΟΣ

Αυτά είναι τα μέτρα που λαμβάνουν, αυτή είναι η «εξυγίανση» της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Είναι οι ίδιοι που χάρισαν τα εκατ. Ευρώ πρόστιμο στη VODAFON και μαζί έκλεισαν το Σκάνδαλο των Υποκλοπών, που χαριεντίζονται με τη SIEMENS, αγοράζουν άχρηστα υποβρύχια.

Το ΠΑΣΟΚ των Κλεφτών και Μιζαδόρων, που κυνικά διαμέσου της κυρίας «Κατεχάκη», ψευδώνυμο του Πάγκαλου, δηλώνει ότι ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, περνά σκληρά αντεργατικά μέτρα, αυξάνει τους φόρους και την ανεργία, ξεπουλά τις κερδοφόρες εταιρίες του δημοσίου, καταργεί κάθε δικαίωμα στην εργασία-υγεία-παιδεία-ασφάλιση ιδιωτικοποιώντας και εμπορευματοποιώντας κάθε κοινωνικό αγαθό, γεμίζει κάθε γωνιά με Μπάτσους και Αστυνόμους, εξυπηρετεί ξανά τις ανάγκες κερδοφορίας ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών.

ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ-ΔΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ

Γίνεται ξεκάθαρο σε όλους ότι υπάρχει Ανάγκη Ανατροπής του από ένα νέο εργατικό κίνημα του κόσμου της εργασίας, που θα βγει μπροστά ξεπερνώντας τη μοιρολατρία και το φόβο, θα αμφισβητήσει τις εθνικές ανάγκες, δε θα πληρώσει τα χρέη που δημιούργησαν τα κόμματα εξουσίας και οι εφοπλιστές-τραπεζίτες-εργολάβοι-βιομήχανοι, θα αρνηθεί να είναι ξανά ο αναλώσιμος της εθνικής=αστικής τους ανάπτυξης. Θα αγωνιστεί για την:

* Ανατροπή της κυβέρνησης , της αντεργατικής πολιτικής και του αστικού συστήματος εξουσίας

* Ανατροπή του Μνημονίου Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-Ε.Ε.-ΔΝΤ-Εργοδοτών

* Την αντικαπιταλιστική Αποδέσμευση του λαού μας από την καπιταλιστική-ιμπεριαλιστική Ε.Ε., τη Διάλυση της Ε.Ε., την νέα ενοποίηση του κόσμου της εργασίας, ως αποτέλεσμα μιας ευρύτερης επαναστατικής διαδικασίας του εργατικού-διεθνιστικού κινήματος.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου