Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,

Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.
Οι εικόνες από την εισβολή των ΜΑΤ στην Ακρόπολη είναι συγκλονιστικές και ενδεικτικές των προθέσεων όξυνσης του κρατικού αυταρχισμού: από την εισβολή και καταστροφή του «Ιερού Βράχου» του Πέρση και Οθωμανού Κατακτητή, η πόλη των Αθηνών, η παγκόσμια κοινότητα και συνολικά ο κόσμος της εργασίας, είχε να ζήσει μια τόσο βάρβαρη και αποκρουστική επίθεση, σε συμβολικό επίπεδο. Μια επίθεση που τότε όπως και σήμερα, σε συνθήκες Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, ήθελε και θέλει να παραδειγματίσει και να τρομοκρατήσει, απαιτώντας την Υποταγή των εργαζομένων! Είναι επομένως στο χέρι μας αν θα επιτρέψουμε να εφαρμοστεί η πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Ε.Ε.-ΔΝΤ-Εργοδοτών που αποσκοπεί στον εξανδραποδισμό της εργατικής τάξης ή θα αναπτύξουμε εκείνους τους εργατικούς αντικαπιταλιστικούς εξεγερτικούς αγώνες που θα ανατρέψουν κυβερνήσεις και αντεργατικές πολιτικές, θα φέρουν στο προσκήνιο την απαίτηση για την ικανοποίηση των σύγχρονων εργατικών αναγκών, σε ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και ιδιοκτησία, με ένα άλλο τελικά Πολιτισμό!
Γιατί, κάθε μέρα, κάθε στιγμή, αποκαλύπτονται ολοένα σκληρότερες πτυχές της κτηνώδους ταξικής πολιτικής που ασκεί ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ, ΗΠΑ-Ε.Ε., μαζί με τις κυβερνήσεις της αστικής τάξης όπως αυτή του ΠΑΣΟΚ. Στο Αφγανιστάν, οι «σωτήρες» των Νατοϊκών στρατευμάτων επιτίθενται με χειροβομβίδες θραυσμάτων προκαλώντας τον τραγικό θάνατο της 36χρονης Βρετανίδας, μέλος ανθρωπιστικής οργάνωσης που είχαν απαγάγει οι Ταλιμπάν, οι οποίοι προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τη σώσουν από τους Αμερικανούς Μισθοφόρους Δολοφόνους! Στο Πακιστάν, ΝΑΤΟ-ΗΠΑ επεκτείνουν παράνομα τον πόλεμο χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα οποία προκαλούν συνεχώς εκατόμβες θυμάτων. Παράπλευρες απώλειες θεωρεί η σιχαμερή ιμπεριαλιστική προπαγάνδα των συνδεδεμένων δημοσιογράφων την στοχοποίηση αθώων αμάχων, συχνά γυναικών, ηλικιωμένων και παιδιών. Το Ισραήλ, ξανά και ξανά προβαίνει σε φασιστικής έμπνευσης Αντίποινα, εφαρμόζοντας την ναζιστικής έμπνευσης Συλλογική Ποινή κατά των Παλαιστινίων, προχωρώντας ακατάπαυστα σε εθνοκάθαρση και συστηματικό εποικισμό, Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας σύμφωνα με τον ΟΗΕ.
Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που ωθούν τους απλούς ανθρώπους, που ζουν τον παραλογισμό της Κατοχής και της Ιμπεριαλιστικής Επέμβασης, υφίστανται απίστευτα βασανιστήρια από μεσαιωνικά καθεστώτα με τα οποία συνεργάζεται η «πολιτισμένη» Δύση και οι πολυεθνικές, να φύγουν, να γίνουν θύματα των δουλεμπόρων, αναζητώντας κάτι καλύτερο για τους ίδιους, αλλά και για τους ανθρώπους τους που αφήνουν πίσω και προσδοκούν να επιβιώσουν από το υστέρημα των μεταναστών. Ότι δηλαδή έκαναν και κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες από την Αστόρια μέχρι την Αυστραλία, από τη Γερμανία μέχρι την Αφρική.
Οι κεντροαριστερές και κεντροδεξιές κυβερνήσεις του κόσμου του πλούτου ενορχηστρωμένα καταδιώκουν ως σύγχρονοι Ιαβέρηδες πολιτικούς και οικονομικούς πρόσφυγες. Μιας Ε.Ε. Φρούριο που όρθωσε στα σύνορα της άυλα τείχη, κάνοντας να ωχριούν τα Τείχη του Βερολίνου, καταπιέζοντας τους ξένους εργάτες και οικοδομώντας Εργασιακό Μεσαίωνα για τους γηγενείς. Που υποκριτικά συνεχίζει να μιλά για ανθρώπινα δικαιώματα και άσυλο, την ώρα που τα καταργεί, πνίγοντας μετανάστες στη Μεσόγειο υπό την επίβλεψη της Frontex, κομματιάζοντάς τους στα ναρκοπέδια του Έβρου, φτιάχνοντας αντιαρματικούς τάφρους για να σταματήσει τα μεταναστευτικά κύματα που καταγράφονται και αντιμετωπίζονται ως απειλή για την Ασφάλεια του ευρωπαϊκού κατεστημένου, στέλνοντας πρόσφυγες στην αγκαλιά σκοταδιστών και βασανιστών όπως ο Καντάφι, που εξαγορασμένος από την Ε.Ε., δολοφονεί συστηματικά τους επιστρέφοντες μετανάστες στις ερήμους και στις κολασμένες φυλακές του.
Παράλληλα, η Δυτική Δημοκρατία των ΗΠΑ και της Ε.Ε., που εξαπολύει πρωτόγνωρα βίαιο ταξικό πόλεμο κατά των εργαζόμενων, δολοφονώντας τους κατά χιλιάδες κάθε χρόνο σε εργατικά ατυχήματα όπως αυτό της Χαλυβουργικής, ταυτόχρονα εξάγεται σε Μέση Ανατολή και Ασία ως παραπέτασμα καπνού των βάρβαρων εισβολών Μισθοφορικών στρατευμάτων που μοιράζουν τον κόσμο, κατοχυρώνουν πηγές και δρόμους ενέργειας για τα συμφέροντα των πολυεθνικών και των ιμπριαλιστικών δυνάμεων.
Αυτές είναι οι αιτίες που δημιουργούν τα ποτάμια της προσφυγιάς, που αναζητώντας μια καλύτερη ζωή καταλήγουν στα κοινωνικά γκέτο της Ομόνοιας, του Αγίου Παντελεήμονα, της Πλατείας Αττικής, αλλά και στη Μανωλάδα με τους ξένους εργάτες δούλους των σύγχρονων αφεντάδων, που αντιγράφουν μεθόδους τσιφλικάδων.
Εκεί τους περιμένει η Χρυσή Αυγή και τα ΜΑΤ του υπουργού ΠΡΟΠΟ Παπουτσή, τον ίδιο άνθρωπο που ως τσιράκι των εφοπλιστών φέρει ακέραιη την πολιτική ευθύνη για το Μαζικό Έγκλημα του Ναυαγίου του ΣΑΜΙΝΑ!
Τους περιμένει η ακροδεξιά του Καρατζαφέρη και η σοσιαλιστική φαιά γκλαμουριά του Λοβέρδου. Αφού έκαναν για χρόνια τα στραβά μάτια στη μαύρη ανασφάλιστη εργασία, στο στίβαγμα των μεταναστών στις άθλιες συνοικίες των αστικών κέντρων, τώρα στρατεύονται στο πλευρό των εμπόρων και των ξενοδόχων για να «καθαρίσει η Αθήνα»: τα κέρδη της τουριστικής βιομηχανίας, του εμπορίου και των ξενοδόχων, που συνεχίζουν βεβαίως να χρησιμοποιούν ξένους εργάτες στις χειρότερες θέσεις, επιβάλλουν να «αδειάσει» η Αθήνα από ναρκομανείς, οικονομικούς πρόσφυγες και λοιπούς! Να αδειάσει επομένως η Αθήνα από τα θύματα της ταξικής τους πολιτικής που οξύνει τις ταξικές αντιθέσεις-ανισότητες, μεγεθύνει τα κοινωνικά προβλήματα καταστρέφοντας το όποιο κράτος πρόνοιας, εμπορευματοποιώντας και ιδιωτικοποιώντας κάθε κοινωνικό αγαθό και υπηρεσία, μετατρέποντας τους πολίτες απλώς σε πελάτες της ιδιωτικής υγείας-ασφάλισης, αν έχουν να πληρώσουν.
Βεβαίως, η Αθήνα έκτρωμα των Εργολάβων στυλ Vovou είναι μια χαρά. Όπως επίσης, μια χαρά πεθαίνουν από καρκίνο οι κάτοικοι Βοιωτίας και Αττικής από τα μολυσμένα ποτάμια με βιομηχανικά λύματα, από το καυσαέριο και τις εκπομπές ρύπων των βιομηχανιών! Η ακροδεξιά όμως του «μπουμπούκου» κάνει τρελίτσες στον αέρα και ξερογλείφεται στα ριάλιτι, κυνηγώντας ξένους εργάτες, θεωρώντας τους ως αιτία όλων των «εθνικών δεινών»! Τους τρελαίνει το παραεμπόριο του ξένου πλανόδιου πωλητή, αλλά για το αφορολόγητο των δις ευρώ κερδών των εφοπλιστών που τους φιλοξενούν στα κανάλια τους, για τα πλαστά τιμολόγια του ALTER ούτε κουβέντα. Τη λύση θα δώσουν οι επί χρήμασι δρώντες φασίστες-σεκιουριτάδες!
Από δίπλα και ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ, που αφού κατάργησε τα όποια ασφαλιστικά δικαιώματα και συνέβαλε στα τρομερά κέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών, ωθώντας αποφασιστικά στην ενίσχυση της ιδιωτικής υγείας-ασφάλειας, στηρίζοντας και αυτός την πολιτική επιλογή να παιχτούν τα αποθεματικά των ταμείων στο Χρηματιστήριο, για να καταλήξουν στις off shore Ελλήνων και ξένων αστών, έρχεται τώρα να «νοικοκυρέψει» τα νοσοκομεία. Που άφησαν χωρίς προσωπικό-μέσα-φάρμακα οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Τη λύση θα δώσει η επιβολή εισιτήριου στα νοσοκομεία, η καλλιέργεια του ρατσιστικού μίσος κατά των μεταναστών που τους φωτογραφίζει ως υπεύθυνους για την κατάρρευση του ΕΣΥ. Το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει ξανά τη φαρσοκωμωδία:
«ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ-ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ»!
Η εισβολή των ΜΑΤ στην Ακρόπολη, η εισβολή ΜΑΤ-Φασιστών στις πλατείες συνδέονται με την ίδια μαύρη κλωστή του ολοκληρωτισμού με την εισβολή των ιμπεριαλιστών σε Αφγανιστάν-Ιράκ-Τσετσενία-Καύκασο-Βαλκάνια αποκαλύπτοντας ότι σκοπός είναι η επιβολή της ανεμπόδιστης καπιταλιστικής κερδοφορίας και ιμπεριαλιστικής κυριαρχίας, σε ένα παγκόσμιο πόλεμο κατά του κόσμου της εργασίας, που παρουσιάζεται διαστρεβλωμένος μέσα από τους παραμορφωτικούς καθρέφτες των ΜΜΕ, τους τεράστιους μηχανισμούς χειραγώγησης και ελέγχου που διαθέτει η Αστική Δημοκρατία, δηλαδή η Δικτατορία της Αστικής Τάξης.
Ο αγώνας για να Απελευθερωθεί η Ακρόπολη και να δικαιωθούν οι συμβασιούχοι, για να απελευθερωθούν οι σκλαβωμένοι λαοί, για να απελευθερωθεί ο κόσμος της εργασίας παγκόσμια, ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ. Είναι ο Εργατικός Διεθνιστικός αγώνας ενάντια στην καπιταλιστική-ιμπεριαλιστική Νέα Τάξη των ΗΠΑ-Ε.Ε.-Ρωσίας-Κίνας-ΟΗΕ, ενάντια στη Δικτατορία των Νόμων της Αγοράς και του Κέρδους, στους υπερεθνικούς μηχανισμούς της οικονομικής κυριαρχίας εις βάρος των εργαζομένων Ε.Ε.-Παγκόσμια Τράπεζα-ΔΝΤ, τους εθνικούς και υπερεθνικούς στρατιωτικούς και αστυνομικούς σχηματισμούς, στις κυβερνήσεις του κεφαλαίου, στον κόσμο του πλούτου.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου