Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ για το Αφγανιστάν

Με την «εύλογη» καθυστέρηση των (20) ημερών, τα αντανακλαστικά των ΓΓΕΘΑ-ΓΕΣ μπήκαν σε λειτουργία, για να αποκαλύψουν ξανά ότι πολιτική και στρατιωτική ηγεσία αντιμετωπίζει τους Μισθοφόρους των αποστολών εκτός συνόρων, θύτες και θύματα των άδικων ιμπεριαλιστικών πολέμων, ως Αναλώσιμους.
Κλασσική κουτοπονηριά, καμιά ανάληψη ευθύνης, επ' ουδενί αναζήτηση υπευθύνων, εμμονή στην απρόσκοπτη συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην κατοχή του Αφγανιστάν, στο πλαίσιο της δολοφονικής δράσης του ΝΑΤΟ.
Απαντώντας στις αγωνιώδεις επιστολές καταγγελίας των 18 στρατιωτικών που υπηρετούν στο Αφγανιστάν ως εκπαιδευτές των ταγματασφαλήτικων αφγανικών στρατιωτικών τμημάτων, το ΓΕΣ παραδέχεται ότι "έγινε κάποιο λάθος με την οικονομική αποζημίωση των 300 ευρώ η οποία έγινε...μόλις 100 και διαβεβαιώνει ότι θα διορθωθεί άμεσα στο λάθος».
Το ΓΕΕΘΑ από την άλλη υποστηρίζει για το «θέμα του αντίσκηνου στο οποίο διαμένουν οι 18 στρατιωτικοί, ότι δεν είναι δική του ευθύνη αλλά των Ούγγρων οι οποίοι έχουν τον έλεγχο του αεροδρομίου της Καμπούλ. Προσθέτουν δε ότι ακόμη και αμερικανοί αξιωματικοί μένουν σε διπλανό αντίσκηνο».
Απόλυτη σιχαμάρα αισθάνεται κανείς διαπιστώνοντας αυτό το κρυφτούλι ευθυνών, την ανήθικη μεταβίβαση ευθυνών στους Ούγγρους Νατοϊκούς, λες και η εξασφάλιση ανθρώπινων και ασφαλών όρων στέγασης-διαβίωσης στους Έλληνες Μισθοφόρους δεν είναι πρώτα από όλα ευθύνη των Ευ.Βενιζέλου-Π.Μπεγλίτη-Φραγκούλη Φράγκου που τους έστειλαν εκεί.
Και παράλληλα, προσπαθούν να δικαιολογήσουν το ΝΑΤΟ και τους Ούγγρους, θεωρώντας παράλογα τα αιτήματα των Ελλήνων στρατιωτικών, λέγοντας ότι και οι Αμερικανοί αξιωματικοί αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο, ενώ το υπουργείο Άμυνας υποστηρίζει ότι "η περιοχή είναι ασφαλής".
Γελοιότητα, κόμπλεξ κατωτερότητας, εκ του ασφαλούς λόγια σύνεσης προς στρατιωτικούς που συμμετέχουν στον πιο βρώμικο πόλεμο της νέας εποχής!
Αν οι Μισθοφόροι που στέλνονται στο Αφγανιστάν αντιμετωπίζονται με αυτό τον τρόπο, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε με πιο απάνθρωπο τρόπο αντιμετωπίζεται ο κατεχόμενος, πολύπαθος αφγανικός λαός.
Επιβεβαιώνεται ξανά η βαρύτητα και η αναγκαιότητα της απαίτησης του αντιπολεμικού κινήματος για άμεση επιστροφή των ελληνικών στρατευμάτων που βρίσκονται εκτός συνόρων και η άμεση έξοδος της χώρας μας από ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΥΡΑΤΟ-Ε.Ε.
Κάθε νέος πρέπει να παραδειγματιστεί από αυτά τα γεγονότα, να αποκλείσει την επιλογή της Καριέρας στις Ένοπλες Δυνάμεις και την Αστυνομία.
Κανένας νέος να μη γίνει ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου