Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Εγκληματική Συνδρομή της ελληνικής κυβέρνησης κατά της Λιβύης

Ανακοινώσεις Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων- Δικτύου Σπάρτακος
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι οι ελληνικές βάσεις όχι μόνο παίζουν καθοριστικό ρόλο στους νατοϊκούς βομβαρδισμούς κατά του λαού της Λιβύης, αλλά και ότι παρά τα ψέματα της ελληνικής κυβέρνησης αποτελούν ορμητήριο για τα συνεχή και καλοσχεδιασμένα εγκλήματα της δολοφονικής συμμαχίας των προθύμων.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού τύπου, που προέρχονται από Νατοϊκές πηγές, «οι Νορβηγοί πιλότοι που χρησιμοποιούν ως ορμητήριο τη βάση της Σούδας, ήταν αυτοί που βομβάρδισαν το κτίριο που χρησιμοποιούσε ο Λίβυος ηγέτης Μουαμάρ Καντάφι». Να θυμίσουμε ότι η αεροπορική επιδρομή του ΝΑΤΟ στο συγκρότημα του Μπαμπ αλ-Αζιζίγια κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους. Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Μούσα Ιμπραήμ είχε δηλώσει πως η αεροπορική επιδρομή του ΝΑΤΟ ήταν μια απόπειρα κατά της ζωής του Καντάφι, αλλά εκείνοι που σκοτώθηκαν ήταν υπάλληλοι γραφείου και φρουροί ασφαλείας, ενώ 45 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Το κτίριο στέγαζε πολιτικά γραφεία.
Το ΝΑΤΟ καθώς αντιμετωπίζει τρομερά αδιέξοδα, που πλέον ομολογούν και οι εκπρόσωποι του, επιλέγει την κλιμάκωση των βομβαρδισμών με καταφανή στόχο την τρομοκράτηση του Λίβυου δικτάτορα ή τη φυσική του εξόντωση.
Και στα δύο σενάρια οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις έχουν σαφή συνδρομή.
H βάση της Σούδας έχει καταστεί κέντρο συγκέντρωσης ειδικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ καθώς εξετάζεται το σενάριο της αιφνιδιαστικής καταδρομικής επιχείρησης, ενώ οι βομβαρδισμοί της νατοϊκής αρμάδας κλιμακώνονται.
Επί της ουσίας το ΝΑΤΟ έχει μετατραπεί ένας σύγχρονος Δικαστής ΝΤΡΕΝΤ. Όπως το φασιστικής έμπνευσης κόμιξ αναγνώριζε τη δυνατότητα σύλληψης-συνοπτικής εκδίκασης-αμίληκτης επιβολής του Νόμου, συχνά με την εκτέλεση των «παρανόμων», έτσι και το ΝΑΤΟ κινείται ως υπεράνω του Διεθνούς Δικαίου σερίφης-εισαγγελέας-δικαστής-εκτελεστής του Καντάφι. Πρόκειται για μια βαθιά αντιδραστική μετάλλαξη του ΝΑΤΟ, που αναλαμβάνει το ρόλο του διεθνούς κατασταλτικού-στρατιωτικού μηχανισμού που κρίνεται απαραίτητος στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό της Καπιταλιστικής Ιμπεριαλιστικής Νέας Τάξης.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ΝΑΤΟ έχει ξεκινήσει στη Λιβύη, πιο σκληρό κύκλο βομβαρδισμών. Στόχοι είναι όλα τα σημεία στα οποία μπορεί να διαμένει ή να βρίσκεται κοντά ο Μουαμάρ Καντάφι. Αυτό που θέλουν να πετύχουν χτυπώντας περιοχές στις οποίες βρίσκονται παλάτια και οικήματα στα οποία πιθανότατα βρίσκεται ο Καντάφι, είναι να “φέρουν το πόλεμο στη πόρτα του” και να τον πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη φυγή. Ή να καταφέρουν την απευθείας εκτέλεση του. Σε πρώτη φάση προσπαθούν να αποκόψουν τον συνταγματάρχη από τα στρατεύματά του, για αυτό και γίνεται μια συστηματική προσπάθεια με χρήση όλων των όπλων ώστε να καταστραφούν οι επικοινωνίες κάθε είδους.
Καθήκον μας η ανάπτυξη ενός αντιπολεμικού κινήματος που εκφράζοντας Αλληλεγγύη στις εξεγέρσεις των λαών σε Β.Αφρική και Μ.Ανατολή, απαιτώντας την πτώση των αντιδραστικών καθεστώτων και την ήττα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, να παλέψουμε πρώτα από όλα για το μπλοκάρισμα της συμμετοχής της δικής μας χώρας. Για να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, να βγει η χώρα από ΝΑΤΟ-Ε.Ε. και να Διαλυθούν.
Συνδέοντας την πάλη με τις ευρύτερες διεκδικήσεις του εργατικού κινήματος να θέσουμε στόχο την Ανατροπή της κυβέρνησης του εργατικού μεσαίωνα, του στυγνού κρατικού αυταρχισμού και του πολεμικού τυχοδιωκτισμού.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΕΘΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου