Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Στη Κρήτη ο Α/ΓΕΕΘΑ, για να συγχαρεί τους Μισθοφόρους Δολοφόνους‏
















Απίστευτα εμετική και συνάμα προκλητική είναι η πολιτική που ακολουθεί το σύνολο της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Δε φτάνει που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ χωρίς κανένα ενδοιασμό αποφάσισε την συμμετοχή του ελληνικού στρατού σε μια από τις πιο βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, αναλαμβάνοντας αποφασιστικής σημασίας ρόλο στο βομβαρδισμό του λαού της Λιβύης, έρχονται τώρα να μοιράσουν και συγχαρητήρια σε Έλληνες και Γάλλους Μισθοφόρους δολοφόνους. Σε αυτούς που λαμβάνουν μέρος σε τρομοκρατικής υφής επιχειρήσεις, που στρέφονται συχνά κατά εχθρών και φίλων, με θύματα αμάχους που δήθεν προστατεύουν.

Και ενώ οι βομβαρδισμοί δείχνουν αναποτελεσματικοί ως προς τον πολιτικό τους στόχο, το ΝΑΤΟ δείχνει ανίκανο να φέρει εις πέρας τη φονική αποστολή του και βασανίζεται από τις ενδοιμπεριαλιστικές του αντιθέσεις, την «ανόρθωση του ηθικού» ανέλαβε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος, που επισκέφθηκε το Ναύσταθμο Κρήτης και την 115 ΠΜ. Σκοπός της επίσκεψης σύμφωνα με την ανακοίνωση ήταν η άμεση επικοινωνία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με το Ελληνικό προσωπικό που λαμβάνει μέρος στην επιχείρηση “UNIFIED PROTECTOR”.

GIAGOSVETOS1

Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τη Φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ, όπου αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε το πλήρωμα, μετέφερε τα εγκωμιαστικά σχόλια της Στρατιωτικής Ηγεσίας της Συμμαχίας για την αποτελεσματική και επιτυχή εκτέλεση της αποστολής τους. Επιπλέον, επισκέφτηκε τη Φρεγάτα ΥΔΡΑ, με σκοπό την παροχή κατευθύνσεων και οδηγιών στο πλαίσιο της ανάληψης καθηκόντων στην επιχείρηση, σε αντικατάσταση της Φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ.
GIAGOSSOUDA
Στη συνέχεια επισκέφτηκε τα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό του Αεροσκάφους ΑΣΕΠΕ και Ελικοπτέρου SUPER PUMA στην 115 ΠΜ, τους οποίους συνεχάρη, εξαίροντας τη συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή των επιχειρήσεων. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Κρήτη ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφτηκε το Αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle.
GIAGOSSOUDA2
Βέβαια, θα αναρωτηθεί κανείς γιατί τους συγχαρεί; Για τα εγκλήματα κατά του λαού της Λιβύης ή για αυτά ενάντια στους πρόσφυγες;
Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, ο θάνατος 61 Αφρικανών προσφύγων από πείνα και δίψα στη Μεσόγειο λόγω εγκληματικής αδιαφορίας του ΝΑΤΟ στις αρχές Απριλίου, ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες γνωστοποίησε ότι τουλάχιστον 800 άνθρωποι αγνοούνται στην προσπάθειά τους να φτάσουν στις ευρωπαϊκές ακτές μετά τις 25 Μαρτίου.
Όμως στη δημοσιότητα έρχονται στοιχεία σχετικά με μια μεγαλύτερη τραγωδία. Πρόσφυγες που έφτασαν το Σαββατοκύριακο στη Λαμπεντούζα είπαν στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης ότι είδαν να βυθίζεται πλοίο με 600 Αφρικανούς φυγάδες στα ανοιχτά της Τρίπολης την προηγούμενη εβδομάδα, με τους περισσότερους επιβάτες του να θεωρούνται νεκροί.
«Καλούμε επειγόντως το ΝΑΤΟ και τα ευρωπαϊκά κράτη να εγκαταστήσουν αξιόπιστους μηχανισμούς διάσωσης στη Μεσόγειο. Η ιταλική και η μαλτέζικη ακτοφυλακή δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος» απηύθυνε επείγουσα έκκληση η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. «Το τραγικό είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ πόσοι άνθρωποι πνίγηκαν στη Μεσόγειο αυτήν την περίοδο» συμπλήρωσε εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.
Βεβαίως είναι να απορεί κανείς πως μπορεί να πνίγονται τόσες εκατοντάδες άνθρωποι και τα δεκάδες πλοία του ΝΑΤΟ που περιπολούν στην περιοχή να μην το γνωρίζουν. Πως μπορεί η Ιταλία, ένα από τα μεγαλύτερα και πλουσιότερα ευρωπαϊκά κράτη, με λαμπρό Πολεμικό Ναυτικό και Αεροπορία να αδυνατεί να αντιμετωπίσει τέτοια γεγονότα.
Αβίαστα προκύπτει το ερώτημα:
Μήπως τους αφήνουν να πνίγονται για Παραδειγματισμό, για να αποθαρρύνουν τους χιλιάδες απελπισμένους που ωθούνται σε φυγή εξαιτίας του πολέμου, της πείνας και της καταπίεσης;
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspopt.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου