Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟ ΝΑΤΟΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ


Ένα C-130 κόντεψε να πέσει σε πυλώνα φωτισμού στην 126 Σμηναρχία Μάχης, (Ηράκλειο, Κρήτης)!
Καθημερινά αποκαλύπτεται ότι οι κίνδυνοι από την εμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη δολοφονική αρμάδα του ΝΑΤΟ είναι συνεχείς και πολύ πιο κοντινοί από ότι φανταζόμαστε. Για αυτό ακριβώς ο προπαγανδιστικός και χειραγωγικός μηχανισμός της κυβέρνησης συχνά επεμβαίνει άμεσα για να αποκρύψει την αλήθεια, μπλοκάροντας την ενημέρωση της κοινής γνώμης.

Ένα τέτοιο συμβάν σημειώθηκε πρόσφατα στην Κρήτη που έχει μετατραπεί σε ένα κομβικό νατοϊκό ορμητήριο. Στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην 126 Σμηναρχία Μάχης, ένα C-130 της Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας που συμμετέχει στην επιχείρηση κατά της Λιβύης, ενώ προσπαθούσε να απογειωθεί δεν κατάφερε να πάρει ύψος και προσέκρουσε σε πυλώνα φωτισμού του αεροδρομίου, τον οποίος "ξύρισε" με το αριστερό του φτερό!
Συμφώνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες «στην πίστα πετάχτηκαν μεταλλικά κομμάτια του πυλώνα και του αεροσκάφους το οποίο για λίγους πόντος κατάφερε να αποφύγει το σκίσιμο της ατράκτου και βέβαια να πέσει επάνω στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου»!
Το περιστατικό έγινε πρόσφατα, αλλά δεν ανακοινώθηκε τίποτα ούτε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, (ΥΠΑ), ούτε αναφέρθηκε κάτι από την Πολεμική Αεροπορία.
Δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε τις κυβερνητικής εντολές επιβολής σιγής ασυρμάτου, που δόθηκαν άμεσα και τη βιασύνη με την οποία επισκευάστηκε ο πυλώνας.
Το C-130 προσγειώθηκε εν συνεχεία για να επιθεωρηθεί και αφού διαπιστώθηκε ότι οι βλάβες είναι ήσσονος σημασίας, του δόθηκε άδεια και αναχώρησε την επόμενη ημέρα.
Βλέπετε οι νατοϊκοί βομβαρδισμοί εναντίον του λαού της Λιβύης έπρεπε να κλιμακωθούν!
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘEΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου