Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Η μάχη με 11 νεκρούς Τούρκους σε βίντεο των ανταρτών!

http://www.onalert.gr


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Συγκλονιστικό βίντεο "ανέβασε" το PKK στο διαδίκτυο. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει καταγραφεί με βιντεοκάμερα των Κούρδων και δείχνει λεπτό προς λεπτό την επίθεση που πραγματοποίησε η Κουρδική οργάνωση στην περιοχή Τσουκούρτζα στην επαρχία Χακάρι της Νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπου σκοτώθηκαν 11 Τούρκοι στρατιώτες ανάμεσα τους και ένας ταγματάρχης.
Στο βίντεο αρχικά εμφανίζονται τα τεθωρακισμένα οχήματα του τουρκικού στρατού να περνούν ενα φαράγγι. Η άνεση των Κούρδων ανταρτών να καταγράφουν τις εικόνες αυτές δείχνει πόσο καλά ελέγχουν την περιοχή.
Τα δυο προπορευόμενα οχήματα , πέφτουν πάνω σε νάρκες και σημειώνεται μια μεγάλη έκρηξη. Αμέσως μετά οι τούρκοι στρατιώτες βγαίνουν απο τα οχήματα τους και αρχίζει η μάχη με όπλα, πολυβόλα και βόμβες. Οι Κούρδοι, δείχνουν ψύχραιμοι καθώς ενω δίνουν μάχη καταγράφουν τις συγκρούσεις. Οι Τούρκοι στρατιώτες ψάχνουν σημείο να καλυφθούν. Αργότερα φτάνου ελικόπτερα του τουρκικού στρατού και οι αντάρτες του PKK τα καταγράφουν και αυτά.

Μετά την επίθεση στην περιοχή φτάνουν ασθενοφόρα και ενισχύσεις του στρατού ενώ οι Κούρδοι απο μακριά παρακολουθούν τα πάντα. Αν ήθελαν φαίνεται πως θα μπορούσαν να επιτεθούν ξανά. Αργότερα παγιδεύεται και άλλο τεθωρακισμένο όχημα του τουρκικού στρατού καθώς περνά πάνω απο νάρκη που είχε τοποθετήσει το PKK.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου