Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΚΡΙΤΗΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Δ.ΣΗΦΑΚΗΣ, ΔΙΑΤΑΧΤΕ!

Τελικά η κυβέρνηση, ο ορισμός του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού έχει βαλθεί να αποδείξει αυτό που πραγματικά είναι: αυταρχικότερη και από την Χούντα των Συνταγματαρχών. Φυσικά η συμπεριφορά της απέναντι στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τα δικαιώματα των στρατευμένων είναι ένα στιγμιότυπο της καθημερινής φρενήρης κούρσας του ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτη που ολοένα περισσότερο βγάζει το Βοναπάρτη που κρύβει μέσα του και κινείται στο πλαίσιο «έκτακτης ανάγκης» και περιορισμού των λαϊκών ελευθεριών που καθόρισε η συνολική κυβερνητική πολιτική.

Επαναλήφθηκε λοιπόν για δεύτερη συνεχή Κυριακή η ανοικτή Λογοκρισία από το ΓΕΣ απέναντι στις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ και το κάλεσμα εγρήγορσης στον λαό μας. Πιο συγκεκριμένα, στις αναδημοσιεύσεις της ηλεκτρονικής σελίδας του ΓΕΣ army.gr που αναφέρονταν στον Κυριακάτικο Τύπο της 25ης Σεπτεμβρίου περικόπηκε το σχετικό δημοσίευμα με τίτλο Επείγον Σήμα ΓΕΣ: οι μονάδες σε Επιφυλακή εξαιτίας της άγριας αντεργατικής επίθεσης! από την εφημερίδα ΠΡΙΝ. Ανακοίνωση που αποκάλυπτε τα σχέδια ένταξης του στρατού στα σχέδια Καταστολής των κοινωνικών αντιδράσεων και στην ιδεολογική-πολιτική προετοιμασία όσων τον στελεχώνουν ώστε αν κρίνει η κυβέρνηση, να τους διατάξει να στρέψουν τα όπλα ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό.
Είναι το δεύτερο συνεχόμενο κρούσμα λογοκρισίας, με πρωταγωνιστή όπως πάντα τον Επίλαρχο Ιωάννη Δ. Σηφάκη, Εκπρόσωπο Τύπου ΓΕΣ, που κινείται στο πλαίσιο άνωθεν διαταγών. Είχε προηγηθεί, τη προηγούμενη βδομάδα, λογοκρισία στην επιστολή-καταγγελίας του ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο ΚΕΝ Αυλώνας, όπου η σίτιση των συναδέλφων γίνεται συστηματικά με ληγμένα κρέατα και πουλερικά, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία εκατοντάδων νέων.
Καταδικάζουμε την ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά των επιτελών του ΓΕΣ και των εκπροσώπων του ΥΕΘΑ.
Καταδικάζουμε την επιχείρηση κουκουλώματος των αυθαιρεσιών και των απαράδεκτων συμπεριφορών, τη περιφρόνηση των στρατευμένων και τη βάρβαρη παραβίαση των δικαιωμάτων τους, τους σχεδιασμούς εμπλοκής του στρατού σε επιχειρήσεις Καταστολής των Κοινωνικών Αγώνων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com
Αναδημοσιεύουμε την λογοκριμένη επιστολή-δημοσίευμα
Επείγον Σήμα ΓΕΣ: οι μονάδες σε Επιφυλακή εξαιτίας της άγριας αντεργατικής επίθεσης!
Το Σαββάτο 17/09, στη ΣΕΑΠ Ηρακλείου Κρήτης, ο Λοχαγός Σ., που εκτελούσε καθήκοντα Επόπτη ενημέρωσε τη φρουρά για την ύπαρξη απόρρητου σήματος του ΓΕΣ, απαιτώντας από τους σκοπούς επαγρύπνηση, γιατί η διαταγή προέβλεπε να τεθούν όλες οι μονάδες σε Επιφυλακή και να λάβουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Το σήμα έγκειται στην εξαγγελία των βίαιων μέτρων που πλήττουν τον εργαζόμενο λαό, που είναι πιθανό να προκαλέσουν έντονες κοινωνικές αντιδράσεις για τις οποίες ο Στρατός πρέπει να είναι προετοιμασμένος!
Αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι ο στρατός είναι οργανικά δεμένος με την επιχείρηση επιβολής εργασιακού και κοινωνικού μεσαίωνα από την μαύρη συμμαχία που απαρτίζουν κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Μπακογιάννη-Ε.Ε.-ΔΝΤ-ΜΜΕ και το σύνολο του αστικού κόσμου του οποίου τα συμφέροντα εξυπηρετούν.
Η κυβέρνηση φοβάται την λαϊκή οργή και σχεδιάζει να την αντιμετωπίσει είτε με ακραία κρατική βία είτε με θερμό επεισόδιο! Χαρακτηριστική η ατάκα του βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, Π. Δημητρουλόπουλος, προς το Δ.Ρέππα: «Υπουργέ, προλαβαίνουμε να φύγουμε;».
Επίσης, ο ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης που παρουσιάζεται ως αιχμή του κυβερνητικού σχεδίου αναμόχλευσης του εθνικισμού και της πολεμοκαπηλείας έναντι της Τουρκίας με αφορμή την ένταση μεταξύ των κρατών Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου-Τουρκίας για την εκμετάλλευση των ΑΟΖ και των ενεργειακών κοιτασμάτων, εισπράττει παντού την κοινωνική οργή. "Εν μέσω της ταραχώδους κατάστασης που επικρατεί στο Αιγαίο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Μπεγλίτης εθεάθη να πίνει αμέριμνος τον καφέ του σε καφετέρια στο Κιάτο, στην εκλογική του περιφέρεια, όπου όμως τον περίμεναν αποδοκιμασίες και φραστικές επιθέσεις από ομάδα 60 περίπου πολιτών για τα χάλια στα οποία έχει περιέλθει η χώρα μας". Επίσης, «Έντονα αποδοκιμάστηκε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, από τους εργαζόμενους στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, το οποίο επισκέφθηκε στο πλαίσιο της ΔΕΘ».
Αν η προβολή των «εθνικών κινδύνων» δεν επιφέρει την «εθνική ενότητα», την υποταγή των εργαζομένων στις αντικοινωνικές κυβερνητικές επιλογές, μένει η Απειλή Εμφυλίου Πολέμου. Ο ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης δηλώνει στα ΝΕΑ: «αν δεν προχωρήσουμε αμέσως σε θυσίες, ανοίγει ο δρόμος για εσωτερικές κοινωνικές συγκρούσεις»!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου