Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή Γονιού αποκαλύπτει τη μεθόδευση για την απόλυση ΕΠΟΠ.

Έχουμε γράψει επανειλημμένα για την ειλημμένη κυβερνητική απόφαση απόλυσης χιλιάδων ΕΠ.ΟΠ., οι οποίοι, με τους«υψηλούς μισθούς» που παίρνουν, θεωρούνται υπεύθυνοι για το υψηλό λειτουργικό κόστος των Ενόπλων Δυνάμεων και πρέπει να αντικατασταθούν από τους δωρεάν σκλάβους, τους φαντάρους, που εκτελούν το ύψιστο καθήκον, την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, που μάλιστα θέλουν να παρατείνουν χρονικά τη διάρκεια της!


Αυτό που επιχειρήσαμε να αποκαλύψουμε είναι ότι πρόθεση των κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ, όταν ψήφισαν τον νόμο για τους Επαγγελματίες Οπλίτες, ήταν η στρατολόγηση φτωχών νέων, με ανυπέρβλητα συχνά εργασιακά αδιέξοδα, πάντα γαντζωμένους στα δίχτυα των πελατειακών σχέσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Νέοι Μισθοφόροι για τις μονάδες εκστρατείας και τις ιμπεριαλιστικές αποστολές των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, που ο ελληνικός στρατός δίνει δυναμικό παρόν,εξυπηρετώντας τους σχεδιασμούς και τα συμφέροντα του αστικού κατεστημένου.
Οι Μισθοφόροι Στρατιώτες πρέπει να ανακυκλώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, γιατί από ένα όριο ηλικίας και μετά δεν ικανοποιούν το ρόλο τους και θεωρούνται βαρίδι, ενώ οι ψηφοθηρικές ανάγκες των κομμάτων εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πρέπει να ανακυκλώνουν τη δυστυχία και τα ακροατήρια που απευθύνουν τις υποσχέσεις ευρέσεως εργασίας. Αυτή επομένως είναι η ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ που υποσχέθηκαν στους ΕΠ.ΟΠ.
Για να κρύβονται όμως οι πολιτικές-κυβερνητικές ευθύνες των εκάστοτε κομμάτων εξουσίας προνόησαν οι ΕΠ.ΟΠ. να απολύονται εξαιτίας των επιβαρυντικών για αυτούς εκθέσεων των διοικητών και των Τακτικών Κρίσεων όταν συμπληρώνουν τα απαραίτητα έτη, ώστε να επιρρίπτεται η ευθύνη στο θύμα-απολυμένο ΕΠ.ΟΠ., που δεν θεωρείται πλέον ικανός.
Η παραπάνω επιστολή της μητέρας ενός ΕΠΟΠ από τη Λήμνο, που δημοσιεύτηκε στο onalert.gr είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας της σκληρής ταξικής επίθεσης,των μεθοδεύσεων άθλιας εξαγοράς και υποταγής της νεολαίας, που καλείται να παίξει τον αποκρουστικό ρόλο του Μισθοφόρου και μετά να πεταχτεί στην ανεργία, ως Αναλώσιμο είδος!
Εμείς καλούμε τους νέους ανθρώπους να μείνουν μακριά από τον Στρατό και τις Δυνάμεις Ασφαλείας-Καταστολής και να δώσουν μαζί με το σύνολο του κόσμου της εργασίας τη μάχη για την Ανατροπή των αντεργατικών πολιτικών, των Μνημονίων, της Ε.Ε., του ΔΝΤ και των εργοδοτών.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com

5 σχόλια:

  1. Πολυ Ιμπεριαλιστικος ο ΕΣ ,φυλαγανε Σερβους στο Κοσοβο ,για να μην τους σκοτωσουνε οι Κοσοβαροι ,μεταφερανε ανθρωπιστικη βοηθεια ,φυλαγανε μνημεια πολιτιστικης κληρονομιας ,Στο αφγανισταν κανανε τεχνικα εργα ,γιατρευανε ασθενεις σωνανε κοριτσια απο της δολοφονικες πεποιθησεις των Ταλιμπαν ,μεταφερανε τροφιμα φαρμακα βοηθανε στην καταπολεμηση του αναλφαβητησμου ,
    Κλασσικα παραμυθια του πεμπτοφαλαγγιτη Σπαρτακου ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aaaaa!!!!ti mas les!!!!axiozileuto filanthropiko ergo prosferoun dld....ki ego pou nomiza oti ta afentika kanoun polemous gia ta oikonomika sumferonta tous me diaforetikes kathe fora onomasies..."lutrotikos polemos", "polemos kata tis tromokratias", "polemos uperaspisis anthropinon dikaiomaton"...pragamatika,sorry dn eixa katalavei oti ola ginontai gia filanthropikous logous.ti afeleia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AN PAS STO AFGANISTAN K DEIS PWS MAS AGAPOYSAN OI NTOPIOI FYLARXOI K O LAOS ΘA KATALABATE TI KANEI O E.S.GIA KAΘΕ ΞΕΝΟ Κ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΜΕΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟ..ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΗΣΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αναφερομε στο ΝΑΤΟ,αναφερομαι στον ΕΣ και στην προσφορα του ,στους δυστυχησμενους ,που εστω και το ελαχιστο πους προσφερει ο ΕΣ ειναι κατι,ηθελα το ΝΑΤΟ να αφηνε τους Σερβους να σφαγιαζανε τους αλβανους του Κοσοβου να δω τι θα λεγατε μετα,ετσι και αλλιως οι Αλβανοι δεν προσφερουν κατι ,πρεζεμποροι ειναι ,πουλανε της γυναικες σαν κρεατα και απαγαγουν ανθρωπους για να κανουν εμποριο οργανων.Οταν ομως οιΣοβιετικοι εισβαλανε στο Αφγανισταν εδω κανατε μοκο ,οπως κανεται μοκο και για τα αισχη των Σοβιετικων στην Πολωνια-Τσεχοσλοβακια-Ουγγαρια ,μην φοβαστε ομως ο Πατερουλης πεθανε και τα γκουλαγκ κλεισανε ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ηλίθια μιλιταριστική προπαγάνδα των καραβανάδων και των πολιτικών ηγεσιών φαίνεται πως πιάνει τόπο. Και να σου πω ρε φίλε. Στο Κόσοβο, στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ οι άνθρωποι γιατί είναι δυστυχισμένοι; Μήπως επειδή έκανε πόλεμο το ΝΑΤΟ, μέλος του οποίου είναι και η Ελλάδα και ο ΕΣ; Μήπως επειδή μέρχρι πριν λίγα χρόνια στο Αφγανιστάν η Δύση συμμαχούσε με τους Ταλιμπάν που ξαφνικά το 2001 έγιναν εχθροί; Που φιλλάει ο ΕΣ πολιτιστικά μνημεία; Το 2003 οι αμερικάνοι φαντάροι όταν μπήκαν στο Ιράκ κατέστρεψαν και λήστεψαν το μουσείο της Βαγδάτης με εκθέματα 2 και 3000 χρονων. Εκεί γιατί άραγε δεν πήγατε να τα προστατέψετε; Ανάλογες καφρίλες έχουν κάνει τα νατοικά στρατεύματα και στο Αφγανιστάν, αλλά προφανώς εκεί δε σας στέλνουν. Πάρτε το χαμπάρι. Στρατός κατοχής είστε. Τώρα αν ο στρατός κατοχής κάνει φιλανθρωπίες είναι σαν να ληστεύεις κάποιον και να του δίνεις 5ευρω για να φάει την άλλη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή