Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ο παραλογισμός συνεχίζεται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου


Τη Δευτέρα 7/11 είχε προγραμματιστεί η καθιερωμένη βολή της εκπαίδευσης.
Όλοι βρεθήκαν με τα κράνη και τα όπλα τους σε μια ανεξήγητη πολύωρη αναμονή και ορθοστασία, σε στάση προσοχής.

Οι λιποθυμίες ήταν απλά θέμα χρόνου (όπως έγινε και την Παρασκευή). Μετά από πολλή ώρα, συνολικά 5 άτομα λιποθύμησαν, 2 εκ των οποίων διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα κρίσης επιληψίας . Έπεσαν για την «πατρίδα». Όπως κάποιοι την αντιλαμβάνονται.
Είναι λογικό να ασκείται χωρίς ουσιαστικό λόγο (και έλεγχο) τέτοια πίεση (σωματική και ψυχολογική) σε τόσα άτομα, και μάλιστα με τόσο σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους;
Φαίνεται για μια ακόμη φορά , πως εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει ο στρατός.
Η διοίκηση του στρατοπέδου, ενεργεί με τη στενόμυαλη απαρχαιωμένη ¨λογική¨ των καψονιών, που άλλωστε δείχνει να έχει τόσο θετικά αποτελέσματα, στην επιφανειακή εμφάνιση του στρατεύματος. Μόνο στα πλαίσια αυτής της στρατιωτικής φιλοσοφίας θα μπορούσε να ενταχθεί η διαταγή του συνταγματάρχη , που απαγορεύει τη χρήση του στρατιωτικού μπουφάν (τζάκετ) σε όλους τους οπλίτες (πλην αξιωματικών απ ότι φάνηκε τελικά) μέχρι νεωτέρας διαταγής. Δυστυχώς όμως, ο παραλογισμός δεν περιορίζεται στο διοικητή του 239 ΣΕ Παναγιώτη Παγουρά (η ψυχική υγεία του οποίου κρίνεται απαραίτητο να διερευνηθεί), αλλά εκτείνεται μέχρι τα χαμηλότερα κλιμάκια της στρατιωτικής ιεραρχίας. Ακόμα και η ξεκούραση (το να ξαπλώσει κάποιος στο κρεβάτι του) στον ελεύθερο χρόνο απαγορευόταν επισήμως σε κάποιους λόχους.
Τα καψόνια στο στρατόπεδο αυτό δε σταμάτησαν ποτέ. Μεταξύ αυτών, η παρατεταμένη ορθοστασία (ολόκληρου του συντάγματος) σε αναμονή του τίποτα, και η αναγκαστική πολύωρη ακινησία σε στάση προσοχής, συγκεκριμένα σε ώρες με ιδιαίτερα αυξημένη την παρουσία κουνουπιών. Η παραμικρή κίνηση για να διώξει κανείς το κουνούπι που εκείνη τη στιγμή τον τσιμπάει απαγορεύεται κατηγορηματικά, και μάλιστα με σοβαρές επιπτώσεις, και όχι μόνο για τον ίδιο.
(Ατομικό «λάθος», ομαδική τιμωρία σε όλες τις περιπτώσεις, πράγμα κατάφορα αντίθετο προς το στρατιωτικό κώδικα).
Δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες μέρες, κατά τη διάρκεια των αναφορών ακουγόταν ένας συνεχόμενος ήχος βήχα. Οι περισσότεροι οπλίτες του στρατοπέδου απέκτησαν κάποια ελαφρά ή σοβαρότερα προβλήματα υγείας. Όπως άλλωστε είναι γνωστό, τα κουνούπια και οι σκνίπες μεταφέρουν με το σάλιο τους παράσιτα και ιούς από το αίμα του προηγούμενου ανθρώπου ή ζώου που τσίμπησαν. (Άλλα κάποιοι «άνδρες» θα πουν: βήχας είναι, θα σας περάσει κωλόψαρα.)
Επίσης κατά τη διάρκεια των προβών βήματος που ακολούθησαν της πορείας στο πεδίο βολής, οι φαντάροι ήταν καταδικασμένοι σε εξάντληση χωρίς νερό ή διάλλειμα, μέχρι «να το κάνουν ΟΛΟΙ τέλεια», χωρίς ουσιαστικά πρωινό και ύπνο, και σε χώρο με ξερόχορτα, λακκούβες αυλάκια και πέτρες, την ύπαρξη και αποφυγή των οποίων έπρεπε να φαντασιωθεί ο κάθε οπλίτης καθώς απαγορευόταν να κοιτάει κανείς προς τα κάτω.
Προφανώς δε χρειάζεται κανείς καν να αναφερθεί σε καψόνια που έγιναν σε διμοιρίες, ομάδες ατόμων και μεμονωμένα άτομα. Γιατί ο κατάλογος είναι πραγματικά μακρύς.
Η αδιαφορία των ανωτέρων μας , μας έχει φέρει σε απελπιστική κατάσταση και τέλμα. Ακόμη και όταν μερικές μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά
Η πνευματική και σωματική εξάντληση στην οποία επιμένουν καθ όλη τη διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης είναι ικανή να δαμάζει κάθε πνευματική και διανοητική διεργασία, να αλλοιώνει το χαρακτήρα του ατόμου, και να επηρεάσει τη σωματική και ψυχική του υγεία.
239 ΣΕ , το πιο μαύρο κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στην Ελλάδα...
Μεσολόγγι
7/11/2011
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

22 σχόλια:

  1. καλα δε ντρεπεστε να χρησιμοποιειτε το ονομα Σπαρτακος ο Σπαρτακος ειχε α@@δια αυτοι που τα γραφουν ολα αυτα τα παραπονα κατα καιρους ειναι οι ιδιοι τους αρ@@δια αι σιχτιρ γεμισαμε λουλες εδω περα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΡΕ ΓΡΑΙΚΥΛΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΛΤΟΝ. ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΡΕ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΈΦΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ? ΟΥΣΤ ΚQΠΡQΣΚΥΛQ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!! ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΊΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΡΕ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΑΔΕΡΦΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΕΏΔΗ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΎΕΤΕ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ, ΔΙΚΤΥΟ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΜΑΚΙΔΩΝ, ΔΙΚΤΥΟ ΚΛΑΨΑΣ, ΔΙΚΤΥΟ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.............. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντως το τζακετ απαγορευόταν και ολοι οι φανταροι κρυωναμε και μερικες φορες απαγορευαν και το πουλοβερ που σε μερικους φαινοταν μεσα απο το χιτωνιο. αυτα για εκεινους που αμφιβαλλουν, και πραγματι ολοι οι λοχοι είχαν τους μισους φανταρους αρρωστους και με βηχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή, όλοι εσείς, οι ακροδεξιοί "άνδρες" που δίνετε μαθήματα, αν είσασταν στην αρχαιότητα θα πολεμούσατε με τους εξεγερμένους δούλους του Σπάρτακου ή θα είσασταν τσιράκια στους γαιοκτήμονες και μισθοφόροι στις λεγεώνες;
    Επίσης, οι "άνδρες" φασίστες έχουν προσφέρει πολλά στην σύγχρονη ιστορία: ταγματασφαλίτες στο πλευρό των Γερμανών, άφησαν μισή την Κύπρο και τη νύχτα των Ιμίων κλέγαν σαν γυναικούλες πάνω από τις εικόνες και προσεύχονταν να μην γίνει πόλεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ. ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φτώχεια. Για τον εθνικιστή και φασίστα, το να βρίζει σημαίνει το να επιχειρηματολογεί.
    Από πότε οι εθνικιστές γίνανε ιδιοκτήτες της αρχαιότητας; Γιατί στα νεώτερα χρόνια είτε τσάτσοι των Αμερικανών ήταν ή των Γερμανών.
    Αλλά, οι εθνικιστές-φασίστες είναι "άνδρες": μαζί με το νεοφύρερ Καρατζαφέρη γλύφουν τραπεζίτες-εφοπλιστές-εργολάβους, βαράνε προσοχή σε Μέρκελ-Ε.Ε.-ΔΝΤ, αλλά κυνηγούν Πακιστανούς εργάτες. ΕΥΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΦΥΡΕΡ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΗ ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ) ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΒΙΑΣΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΩ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ.ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραία λογική! Να διώξουμε τους Πακιστανούς και μετά να διώξουν τους Έλληνες μετανάστες άπό την Αμερική, τις Ευρωποαικές χώρες, την Αυστραλία κλπ.
    ή μήπως ξεχνάς ότι η λέξη Έλληνας στην Αμερική των αρχών του 20ου αιώνα ήταν βρισιά. όπως επίσης ξαναέγινε στο εξωτερικό μετά τα όσα έκαναν οι κυβερνήσεις Σημίτη-Καραμανλή-Παπανδρέου.
    Μήπως επομένως είναιλάθος ο εθνικισμός κια ο ρατσισμός, μήπως κομματιάζει τους εργαζόμενους και σπέρνει ταξικό εμφύλιο την ώρα που απαιτείται ενότητα και κοινός αγώνας των εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΝΤΑΣ. ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΤΗΝ 2011 Δ1 ΕΣΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ? ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ Μ Ε Τ Α Ν Α Σ Τ Η ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ? ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΙΑΣΕ, ΣΚΟΤΩΣΕ, ΕΚΛΕΨΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ή ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ? ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ) ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΠΟΙΑ ΛΕΞΗ ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ? Ο Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΥΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ? ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ.ΤΙ ΣΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΤΡΑΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πως φαίνεται ότι από ιστορία διαβάζεις μόνο Άδωνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εσυ ο τελευταίος, πως φαινεται οτι εισαι αλλος ενας Τρεμοπουλιακος ανθέλληνας γλειωδες σκωληξ, αν θεωρείς οτι αυτα που γραφει η μορφη απο πανω ειναι Ιστορία του αδωνη εισαι αρκετα λάθος. Επειδη διαβάζω αρκετα Ιστορία και σιγουρα οχι του αδωνη σου λέω οτι και λιγα σου λεει ο απο πάνω. κοιτα λοιπον να διαβασεις εσυ τιποτα επιμορφωτικο και ασε τα Μπλεκ και τις Μανίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αντε διαβασε ρε γραικυλε Παπαρηγοπουλο που θα συγκρινεις τους παππουδες μας και τους γονεις μας που ελιωναν για να μαζεψουν 2 φραγκα με αξιοπρεπεια με τα αρρωστημενα ανθρωπόμορφα τέρατα που γλυφετε εσυ και οι ομοιοι σου και τους φερνετε στη πατριδα μας για να το παίξετε πονοψυχοι ανθρωποι. Αντε να χαθεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Α, μάλιστα, διαβάζεις και Παπαρηγόπουλο. Δηλαδή, εθνικούς μύθους περί ελληνικής ιστορικής συνέχειας μέσα στο χρόνο και Μεγάλες Ιδέες. Κοίτα όμως, η ζωή κύλησε από το 1850 και το Ζαμπέλιο, ενώ Βενιζέλος και βασιλικοί πήραν στο λαιμό τους τόσο κόσμο.
    Αρχές του 20ου αιώνα, Έλληνας στην Αμερική σήμαινε ΑΛΗΤΗΣ και το χρησιμοποιούσαν ως βρισιά.
    Άντε, από ιστορία δεν παίζεσαι.
    Μπλεκ και Μανίνα διαβάζεις;
    40 χρονών έγινες και ακόμη μυαλό .....
    Αγαπάνε την πατρίδα και οι Ακροδεξιοί: από πότε;
    Γιατί η ιστορία λέει ότι αγαπούν μόνο το τομάρι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά αυτοί οι εθνίκιστές πρέπει να πάρουν μετάλλιο ηλιθιότητας και ανορθολογισμού. Από τη μία λένε πως ο κάθε μετανάστης από την ανατολή είναι εν δυνάμει δολοφόνος ή βιαστής και από την άλλη λένε πως όλοι οι έλληνες που είχαν μεταναστεύσει ήταν παναγίες. Μα είναι δυνατόν όλοι οι μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα να τσουβαλιάζονται και να αποκαλούνται εγκληματίες; Αυτοί που τα λένε είναι άθλιοι μισάνθρωποι. Την ίδια λογική έχουν και οι νεοναζί της Γερμανίας, οι οποίοι δολοφόνησαν Έλληνες και Τούρκους μετανάστες γιατί ήταν εν δυνάμει εγκληματίες. Άρα η μαλακία δεν έχει σύνορα... Προφανώς η πλειοψηφία των ελλήνων μεταναστών δεν ήταν εγκληματίες και προφανώς η πλειοψηφία των μεταναστών στην Ελλάδα δεν είναι εγκληματίες. Τα στερεότυπα που αναπαράγονται από ελληναράδες είναι εκτός τόπου και χρόνου και με ανάλογα στερεότυπα βρέθηκαν αντιμέτωποι οι παππύδες μας στη Γερμανία και τις ΗΠΑ. Και βλάκες φασίστες μη νομίζετε πως έχετε πολλά κοινά με ανθρώπους του πνεύματος μόνο και μόνο επειδή έτυχε να γεννηθείτε στον ίδιο γεωγραφικό χώρο. Μια ζωή κακόμοιρα, μισάνθρωπα, αποκρουστικά και λούμπεν ανθρωπάκια θα μείνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και επειδή κατάγομαι από οικογένεια ελλήνων μεταναστών στο εξωτερικό έχω να πως στον φασίστα που ρωτάει: ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΙΑΣΕ, ΣΚΟΤΩΣΕ, ΕΚΛΕΨΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ή ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ? ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ) ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΠΟΙΑ ΛΕΞΗ ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ? Ο Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ?
    Λοιπόν φασιστάκο μου. Εξαρτάται ποιον θα ρωτήσεις. Αν απευθύνεις αυτήν την ερώτηση σε έναν γερμανό ομοϊδεάτη σου,θα σου πεί πως όλοι οι έλληνες είναι καθάρματα γιατί όπως όλοι οι μετανάστες δημιουργούν προβλήματα κλπ. ότι λες και συ δηλαδή για τους πακιστανούς. Αν ρωτήσεις έναν λογικό άνθρωπο θα σου πει πως υπάρχουν καλοί έλληνες και κακοί έλληνες και θα παραξενευθεί που κάποιος τον καλεί να τσουβαλιάσειχιλιάδες ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή κατάγονται από την ίδια χώρα. Και τελευταίο αλλά όχι έσχατο(και χωρίς να θέλω να σε συγκλονίσω): υπάρχουν έλληνες μετανάστες που έχουν κλέψει, που έχουν κάνει συμμορίες καιπου έχουν σκοτώσει. Προφανώς ανάμεσα σε χιλιάδες έλληνες μετανάστες λογικό είναι να υπάρχουν και τέτοιοι(μειοψηφία φυσικά). Και δεν μου τα έχει βάλει αυτά ο Τρεμόπουλος στο κεφάλι... τα έχω δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΘΛΙΕ, ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΛΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ, ΕΙΣΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΕΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ,ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ''ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΜΟΥ'' ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΕΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΩ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ..................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αφού ρε βλάκα ο Θεός είπε "ου φονεύσεις" πως θα σου δώσει την ευκαιρία να ρίξεις σφαίρα. Αυτή την ευκαιρία θα στη δώσει ο σατανάς! Ουστ σατανιστή - δαιμονισμένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ

    ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΟΠΛΑ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ta iera kaita osia ths patridas soy einai moyfa h patrida den einai pio dikh soy apo dikh moy kai egv uevrv thn oruodojh ellada kai to koinoboyleytiko ths systhma apath

    ΑπάντησηΔιαγραφή