Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

O βουλευτής Ν.Δ Μ. Μπεκίρης αγωνιά για το ΚΕΤΧ Πάτρας και το καθεστώς πελατειακών σχέσεων!

Ο βουλευτής Αχαΐας Μ.Μπεκίρης πήρε και αυτός σειρά μετά τον υπεύθυνο τομέα Άμυνας της ΝΔ, Τζήμα, αλλά και τους υπόλοιπους βουλευτές της γαλάζιας παράταξης, στον “ωραίο αγώνα”, που λέει και ο Πρόεδρος της Βουλής Πετσάλνικος, φρουρός και αυτός των στρατοπέδων της περιοχής του,  για την εξυπηρέτηση των τοπικών οικονομικών συμφερόντων και των πελατειακών σχέσεων, στις οποίες οφείλει εξάλλου την πολιτική του πορεία.



 Σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε προς τον νέο βοναπαρτικής αντίληψης, υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημ. Αβραμόπουλο που εξέλεξαν τραπεζίτες, Ε.Ε. και ΔΝΤ, εκφράζει το «γνήσιο ενδιαφέρον του» για την Άμυνα της Χώρας και «την άδολη αγωνία του» για τις συνέπειες των σχεδιαζόμενων αλλαγών στη δομή των Ενόπλων Δυνάμεων.
Φυσικά τα πατριωτικά του συναισθήματα εξαντλούνται στην παρουσία στρατού στην εκλογική του περιφέρεια! (με αυτά και με αυτά, γέμισαν την Πελοπόννησο και όλη την Ελλάδα, με εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα).
Για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε: το γεγονός είναι τυχαίο, πρόκειται για μια απλή σύμπτωση…
Ο βουλευτής Μ.Μπεκίρης είναι υπεράνω ψήφων και δεν ασχολείται με Ρουσφέτια….. Όπως διαβάζουμε στο κείμενο της ερώτησης του  «Η είδηση μεταφοράς από την Πάτρα του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων σε άλλη περιοχή και η υπόσχεση ότι θα παραμείνει μόνον το ΚΕΤΧ ήταν κεραυνός εν αιθρία για την κοινωνία της Πάτρας».
Ο ίδιος επικαλείται πρόσφατες διαβεβαιώσεις «κυβερνητικών παραγόντων, που δήλωναν κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία μεταβολή στο στρατόπεδο και θα παραμείνει εν λειτουργία ως έχει». Δηλαδή ο Αβραμόπουλος και ο Σαμαράς έπιασαν κορόιδο τον Μ.Μπεκίρη;
Ο βουλευτής φαίνεται ότι έχει εκ των έσω πληροφόρηση, καθώς επικαλείται ότι «οι αποσπάσεις 70 οπλιτών του ΚΕΤΧ Πάτρας σε Σπάρτη και Ναύπλιο, που είχαν γίνει στις 24 Αυγούστου με χρονικό ορίζοντα ενός μήνα, συνεχίζουν να υφίστανται και οι οπλίτες παραμένουν στα συγκεκριμένα κέντρα». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει τι ρωτάει τον υπουργό:
Ποιος ο σχεδιασμός για το συγκεκριμένο στρατόπεδο;
Σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο στρατιωτικός «Καλλικράτης» για τις μονάδες της περιοχής Αχαΐας;
Ποια τα κριτήρια εφαρμογής του σχεδίου;
Ποια επιτροπή επεξεργάζεται το θέμα;
Εάν έχουν συνυπολογίσει τις επιπτώσεις από την υποβάθμιση του στρατοπέδου.
Εάν έχει το υπουργείο προχωρήσει σε διαβούλευση με τη δημοτική αρχή της Πάτρας και του παραγωγικούς φορείς της πόλης.
Η παραπάνω τοποθέτηση του Μ.Μπεκίρη αποδεικνύει ότι η μαύρη συγκυβέρνηση των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, υπεύθυνη για την κατρακύλα που έχει πάρει η ζωή μας, επί της ουσίας ενδιαφέρεται μόνο για την επιβολή των ακραίων ταξικών επιλογών εκφράζοντας τα συμφέροντα του κόσμου του πλούτου. Ο κόσμος της διαπλοκής και διαφθοράς που αποτελεί το αστικό πολιτικό σύστημα ενδιαφέρεται για την εξασφάλιση της πολιτικής του καριέρας, βλέποντας την συμμετοχή του στο Κοινοβούλιο ως ευκαιρία πλουτισμού. Επίσης, αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά τα ταπεινά ελατήρια της άρνησης της ΝΔ στο κλείσιμο στρατοπέδων, που υπολογίζει μόνο ψήφους και τις υποχρεώσεις που δημιουργεί το πελατειακό σύστημα που υπηρετεί.    
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437    Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου