Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Άγριο χώσιμο των φαντάρων στην 1Η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο

Η παρακάτω επιστολή-καταγγελία των συναδέλφων φαντάρων από το Στεφανοβίκειο αποκαλύπτει σημαντικές πτυχές της κακοδιοίκησης που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις και της βυσματοκρατίας. Καθώς οδεύουμε προς τις εκλογές το πελατειακό σύστημα και οι υποσχέσεις των καθεστωτικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θεριεύουν, και οι φαντάροι των λαϊκών οικογενειών γίνονται τα θύματα της άθλιας συνδιαλλαγής των τοπικών βουλευτών των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, των δημάρχων τους και των αξιωματούχων της εκκλησίας με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, που του μόνο που τους νοιάζει είναι οι ψήφοι, η εξυπηρέτηση των δικών τους παιδιών και η καριέρα τους.

Εμείς περιμένουμε αν ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος, ο Α/ΓΕΣ Ζιαζιάς και ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκος θα δείξουν το ενδιαφέρον που απαιτείται και θα πράξουν ότι προβλέπεται.
Πάντως η κατάσταση στο Στεφανοβίκειο, που επίσης αποκαλύπτει τα όρια της διοίκησης της μονάδας, εγκυμονεί κινδύνους, καθώς οι στρατιώτες έχουν ξεπεράσει τα όρια.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ
Η κατάσταση στην 1η Ταξιαρχία(τρομάρα της!) της Αεροπορίας Στρατού έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Μετά το απίστευτο και εξίσου επικίνδυνο θέμα με το νερό έρχεται το επόμενο.
Στο αχανές στρατόπεδο σήμερα υπηρετούν 110 στρατιώτες-ζόμπι οι οποίοι καλούνται πλέον καθημερινά να πραγματοποιούν διπλοϋπηρεσίες, ακόμα και τριπλοϋπηρεσίες προκειμένου να βγουν οι υπηρεσίες του στρατοπέδου τη στιγμή που στο στρατόπεδο των Μεγάρων υπάρχουν 280 (!) φαντάροι οι οποίοι επειδή δεν έχουν που να τους κοιμίσουν,τους στέλνουν με διάθεση σε όλη την Αττική ακόμα και στη Θήβα να κάνουν υπηρεσίες! Την ίδια ώρα που σειρά στην Αεροπορία Στρατού έχει να μπει από τον Οκτώβριο, που στα Μέγαρα στέλνουν τον κόσμο από δω και από κει, η Ταξιαρχία υπολειτουργεί από την παντελή έλλειψη στρατιωτών!
Οι υπηρεσίες πλέον απλά δεν βγαίνουν!
Τα ερωτήματα λοιπόν είναι αμείλικτα:
Πώς είναι δυνατόν η Ταξιαρχία να έχει 110 φαντάρους και τα Μέγαρα 280;
Πώς είναι δυνατόν να μην ζητάει η ίδια η Ταξιαρχία να έρθουν άτομα είτε από τη Β ΕΣΣΟ που μόλις ορκίστηκε είτε με διάθεση ή απόσπαση από τα Μέγαρα;
Πώς είναι δυνατόν να μην ζητάει άτομα από τους Πεζοναύτες στο Βόλο που απέχει μόλις 20 λεπτά;
Είναι ενήμερη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία για την απίστευτη ανισοκατανομή των στρατιωτών μεταξύ των δύο μονάδων;
Προτίθεται να κάνει κάτι;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου