Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Επιλεκτική επίθεση Αβραμόπουλου σε Τσίπρα για τη βυσματική θητεία του!

Θα περίμενε κανείς ότι ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος και το επιτελείο του θα εκπλήρωναν το θεσμικό τους ρόλο και θα ασχολούνταν με τα ζητήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, επιχειρώντας να δώσουν λύσεις στα τρομερά αδιέξοδα που δημιουργεί η πολιτική τους στους συναδέλφους στρατιώτες και το μόνιμο προσωπικό.

Όμως στις καθημερινές καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΕΝΩΝ για τις απαράδεκτες και επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούν στα ΚΕΝ και στις μονάδες της παραμεθορίου, στο ΥΕΘΑ επικρατεί «σιγή ασυρμάτου»! Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Αδιαφορία. Το μόνο που νοιάζει τον ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο είναι να κρατήσει ανοικτά τα άχρηστα στρατόπεδα προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες του άθλιου συστήματος πελατειακών σχέσεων που αποφέρει ψήφους σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και να γλύψει τα αυτιά του συντηρητικού εκλογικού σώματος υποσχόμενος αύξηση της στρατιωτικής θητείας και Στράτευση στα 18.
Όμως, αποκαλύπτεται ότι το επικοινωνιακό επιτελείο του Δ.Αβραμόπουλου πρωταγωνιστεί σε μια βρώμικη επιλεκτική επίθεση στον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα. Σε σχετικό δημοσίευμα της ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, του γνωστού εντύπου που ελέγχεται από το εθνικιστικό και αντιδραστικό ΔΙΚΤΥΟ 21, συμβούλων του Σαμαρά, με τίτλο «Η μετάταξη στο Ναυτικό με βύσμα Πασόκο και η λούφα στο Πεντάγωνο επί υπουργίας Γιάννου» περιγράφεται η γνωστή βυσματική θητεία του Τσίπρα στο Π.Ν., όπως έχει δημοσιευτεί στο παλιό περιοδικό των ΝΕΩΝ, SCHOOLIGANS! Το άρθρο υπογράφει ο δημοσιογράφος Μακάριος B. Λαζαρίδης και όπως επισημαίνει το onalert.gr «Όλα "παίζουν" στο πολιτικό παιχνίδι των ημερών. Ακόμη και η θητεία των πολιτικών αρχηγών. Για τον κ. Σαμαρά, ανέλαβε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής να μας ενημερώσει που και πόσο υπηρέτησε. Για τον κ. Τσίπρα, ανέλαβε να μας ενημερώσει -αν και όλα γνωστά ήταν- κυριακάτικη εφημερίδα. Αυτό δεν είναι κακό. Είναι όμως άκομψο να γράφουν άνθρωποι που αποτελούν μέλη του επικοινωνιακού επιτελείου του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου, θέματα που έχουν σχέση με την Άμυνα. Είναι σαν να τα υπογράφει ο ίδιος ο Αβραμόπουλος. Εκτός βέβαια αν θέλει να βάζει την υπογραφή του, οπότε πάμε ...πάσο».
To άρθρο εντάσσεται σε μια ολόκληρη προπαγανδιστική και αυταρχική επιχείρηση με στόχο το βιασμό της αντιμνημονιακής ετυμηγορίας του λαού μας στις εκλογές της 6ης Μαΐου και επιβολής του κυβερνητικού πραξικοπήματος των Μνημονικών δυνάμεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ και πιθανώς τον Καμμένο, που επεξεργάζονται τα καθεστωτικά ΜΜΕ, προεξέχοντος του γνωστού συγκροτήματος με τεράστια εμπειρία στην Αποστασία.
Εμείς καλούμε δημόσια τον ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο να δώσει τα στοιχεία που αφορούν την στρατιωτική θητεία των αρχηγών όλων των αστικών κομμάτων, με τα οποία εξάλλου συγκυβέρνησε και επιθυμεί σφόδρα να ξανακυβερνήσει.
Να μας πει που, πόσο και γιατί υπηρέτησαν ο Γ.Παπανδρέου, ο Ευ.Βενιζέλος, ο Α.Σαμαράς, ο Κ.Καραμανλής, ο Γ.Καρατζαφέρης. Να μας πει ποιες πρωτοβουλίες θα πάρει στη βουλή για να αντιμετωπίσει ακόμη ένα κραυγαλέο σκάνδαλο, όπως αυτό του Αΐβαλιώτη.
Ή μήπως οι βλέψεις πρωθυπουργοποίσης του ή οι σχεδιασμοί αναδόμησης της δεξιάς πολυκατοικίας τον ωθούν να κλείσει να μάτια, να αδιαφορήσει για την Αλήθεια και τη Δικαιοσύνη; Πρώτα απ΄ όλα όμως, καλό θα ήταν να ασχοληθεί και λίγο με το ΥΕΘΑ και ποιο συγκεκριμένα με τα προβλήματα φαντάρων και μονίμων.
Στους φαντάρους όμως είναι φανερό ότι τίποτε δεν έχουν να περιμένουν από μια μνημονιακή ή αριστερή κυβέρνηση που αποδέχεται το μονόδρομο της Ε.Ε, αλλά η μόνη προοπτική για την ικανοποίηση των δικαιωμάτων μας βρίσκεται στο συλλογικό αγώνα, στην ανάπτυξη ενός Μαζικού Κινήματος Μέσα και Έξω από το Στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου