Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

6 Φαντάροι στο 565 Τάγμα Λαγού-Κραυγή Απόγνωσης

Το σύντομο αλλά περιεκτικό κείμενο των συνάδελφων φαντάρων από το Λαγό πρέπει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στην Ταξιαρχία και το ΓΕΣ.
Οι λύσεις έπρεπε να είχαν δοθεί ήδη και όχι να φτάσουμε στο σημείο ολόκληρο τάγμα να απαρτίζεται από (6) στρατιώτες.
Αλλά βλέπεις, τόσο ο Α/ΓΕΣ Ζιαζιάς, όσο και ο ΥΕΘΑ-πρόσφατα αποστρατευθείς, πρώην Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος, έχουν άλλα θέματα να ασχοληθούν. Έτσι, την ίδια ώρα που οι φαντάροι «τρελαίνονται» στις υπηρεσίες και ξεπερνούν κάθε όριο αντοχής από το ατελείωτο τρέξιμο, θύματα και αυτοί της οριακής επάνδρωσης πολλών μονάδων της παραμεθορίου, οι βουλευτές των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σκοτώνονται μεταξύ τους για να μην κλείσουν τα άχρηστα στρατόπεδα ή να ανοίξουν νέα στις εκλογικές τους περιφέρειες.
Όλα για τον ψήφο.

Τα νέα παιδιά που ντύσαμε υποχρεωτικά στο χακί, τα εκμεταλλευόμαστε με κάθε τρόπο και τα γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια!
Απαιτούμε από το ΓΕΣ να κινητοποιηθεί άμεσα και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται προκειμένου να ανακουφιστούν οι φαντάροι και να απαντηθούν τα τεράστια προβλήματα που έχει η δημιουργήσει ο κακός σχεδιασμός του Πενταγώνου, η κακοδιοίκηση της μονάδας και το άθλιο σύστημα των πελατειακών σχέσεων.
Ας τους δώσουμε το λόγο:
565 ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ, ΜΕ 6 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!
Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο. Κάθε μέρα υπηρεσίες. Κάθε μέρα αγγαρείες, με έναν διοικητή να απαξιώνει τελείως και με στελέχη που μας τρέχουν όλη μέρα, χωρίς να έχουμε καθόλου ελεύθερο χρόνο. Με ένα 1Ο Γραφείο που μόνη του έννοια είναι τα έσοδα από το ΚΨΜ.
Κάνετε κάτι για εμάς.
Δεν παρακαλούμε .
Απαιτούμε μια δίκαιη θητεία
Κάνετε κάτι..
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com

15 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΕΜΑΙ ΣΤΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ''ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ''ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ 6 ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΛΟ ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ...
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΣΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΚΨΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ... ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΝΥΧΙ...ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ!

      Διαγραφή
  2. πάρτε αναβολή και αποχωρήστε με αξιοπρέπεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΈΛΕΟΣ....ΚΡΑΥΓΉ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ?????? ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΏΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΈΑ...ΔΎΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΈΝΟΙ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΖΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ....ΜΕ ΌΣΟΥΣ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΟΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΊΔΙΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΏΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΈΑ ΣΕΊΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΟΎΝ ΤΑ ΤΆΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΣΕΡΊ 30 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ???ΕΞΆΛΛΟΥ ΓΙΑ ΘΗΤΕΊΑ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!ΕΠΊΣΗΣ, ΔΕΝ ΦΤΆΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΌ ΚΨΜ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΉΜΑΤΑ, ΕΠΙΛΈΓΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΉΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΟΔΟΥΧΟΙ, ΓΚΡΙΝΙΆΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ....ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΝΟVA, PLAYSTATION, ΕΞΩ ΧΩΡΟ ΜΕ ΓΚΑΖΌΝ, ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ ΜΑΣ -ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ΤΟ "ΜΊΖΕΡΟ" ΚΨΜ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΆΓΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΉ ΚΑΡΕΚΛΑ- ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΕΤΆΜΕ ΛΆΣΠΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΣΗ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΜΕ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΟΛΉ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν πολύ εύκολα ορισμένοι, λες και υποκρίνονται τους φαντάρους, βγαίνουν και προτείνουν Αναβολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ 516 ΜΚΤΠ (ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟ 565)ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ,ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΛΙΓΑ.ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ.ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΚΨΜ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ.ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΕΠΟΠ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΧΩΝΟΥΝ" ΣΕ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΟ..ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΛΕΙΨΑΝΕ @@ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
      Υ.Γ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ!!!

      Διαγραφή
  5. Φανταστείτε να είχατε και τον Χάρισμα, χαλαρά είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε τι σειρά ήσουν και είχες τον Χάρισμα διοικητή?

      Διαγραφή
  6. Οποίος είχε Χάρισμα διοικητή και Κοχλιο λοχαγό έκανε αξέχαστο φανταρικο.
    (Ακούει ο πρώτος λαγός;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου σειρά με Χάρισμα και Κοχλιο στο Λόχο Πετράδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΕΔΡΕΣ ....ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΛΙΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή