Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

H ηθική καταβαράθρωση του Τουρκικού Κράτους και των Μηχανισμών Καταπίεσης!

Το αληθινό πρόσωπο της σύγχρονης Τουρκίας του Ερντογάν και του Νεοοθωμανικού Δόγματος.
  1. Τούρκος επιχειρηματίες αλίευε με Ρωσίδες ιερόδουλες μυστικά του Τουρκικού Στρατού και τα μοσχοπουλούσε!
Καθημερινά καταγράφονται ολοένα και πιο οδυνηρά πλήγματα στον Τουρκικό Στρατό από τους αποφασισμένους Κούρδους Αντάρτες. Παράλληλα, συνεχώς έρχονται στη δημοσιότητα σοβαρές περιπτώσεις κατασκοπίας που πλήττουν ανεπανόρθωτα την επιχειρησιακή ικανότητα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, τσακίζουν το γόητρο στρατού και κυβέρνησης.

Η τελευταία όμως αποκάλυψη αποδεικνύει τις δυνατότητες και τη φιλοσοφία της Ελεύθερης Αγοράς, όπου όλα πωλούνται και αγοράζονται, αφού το κέρδος είναι το μόνο ζητούμενο. Αλήθεια, πως είναι δυνατόν στο τουρκικό κράτος που οι στρατιωτικές του δυνάμεις διεξάγουν ένα σκληρό πόλεμο με ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού, την τεράστια Κουρδική μειονότητα και ταυτόχρονα επιδιώκουν να επέμβουν στη Συρία, η τουρκική ιδιωτική πρωτοβουλία να ξεπουλά απόρρητα μυστικά; Μήπως τελικά ο πατριωτισμός είναι ένα μύθος για τα φτωχά τμήματα του πληθυσμού και «οι εθνικοί κίνδυνοι» είναι η πρόφαση για την υποταγή των εργαζομένων στα σχέδια κερδοφορίας των πλουσίων. Μήπως οι «εθνικές ανάγκες» είναι η πρόφαση για να απαιτήσουν «θυσίες» οι κυβερνήσεις και τα αστικά κατεστημένα από τον κόσμο της εργασίας (μείωση μισθών-συντάξεων περικοπές κοινωνικών δαπανών, άγρια φορολογία κλπ), αλλά και τη θυσία των ίδιων των εργαζόμενων, αναλώσιμων ως κρέας στα κανόνια του ελληνοτουρκικού ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα;
Το κύκλωμα δρούσε με τον εξής τρόπο. Με διάφορες ρωσίδες ιερόδουλες προσέγγισαν κάποιους χαμηλόβαθμους αξιωματικούς. Όταν υπήρξε σεξουαλική επαφή επί πληρωμή καταγράφονταν τα πάντα με κρυφή κάμερα. Αργότερα το κύκλωμα απειλούσε τα θύματα με την αποκάλυψη του βίντεο και ζητούσε ή κάποια στρατιωτικά μυστικά ή να τους φέρουν σε επαφή με αξιωματικούς μεγαλύτερης βαθμίδας το οποίο γίνονταν. Καθώς σε περίπτωση αποκάλυψης θα καταστρέφονταν και η οικογενειακή και η επαγγελματική ζωή τους.Μόλις οι Ρωσίδες κατάφερναν να έχουν σεξουαλική επαφή με τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς τότε ξεκινούσε το πιο κρίσιμο σημείο. Μέλη του κυκλώματος πάλι με τις απειλές του βίντεο τους ζητούσαν να τους φέρουν συγκεκριμένα στρατιωτικά μυστικά. Όπως μυστικούς κωδικούς των αεροσκαφών, ονόματα διεύθυνσης αξιωματικών, κωδικούς της αεράμυνας της Τουρκίας κτλ. Το κύκλωμα έπαιρνε αυτές τις πληροφορίες και τις πουλούσε σε μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού έναντι υψηλού τιμήματος. Η τουρκική αστυνομία ήδη έχει συλλάβει έναν τούρκο επιχειρηματία ως ηγέτη του κυκλώματος όπως και ένα πρώην μέλος των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Αυτό που δεν ξέρουν μέχρι στιγμής οι αρχές είναι πόσες πληροφορίες ήδη βρίσκονται στα χέρια ξένων μυστικών υπηρεσιών και μέχρι που θα φτάσουν οι αποκαλύψεις. Καθώς όταν οι συλληφθέντες αξιωματικοί, οι περισσότεροι της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, έχουν ήταν ήδη θύματα του κυκλώματος υπάρχουν φόβοι πως εκατοντάδες άλλοι ίσως να έχουν διαρρεύσει ή ακόμη να διαρρέουν μυστικές πληροφορίες των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων».
2. Με το Ζόρι Ρουφιάνος- Προφυλάκισαν παιδί επειδή αρνήθηκε να γίνει κρυφός μάρτυρας
Το Κουρδικό πρακτορείο Φιράτ μεταδίδει: «Ανακοινώθηκε πως στην Μερσίνα προφυλακίστηκε ο 16χρονος Β.Κ.επειδή αρνήθηκε να αποτελέσει κρυφός μάρτυρας και να γίνει πράκτορας.
Τη ώρα που στην Μερσίνα συντηρείται η μυστικότητα για 30 μυστικούς μάρτυρες στα δικαστήρια,αποκαλύφθηκε πως συλλαμβάνονται παιδιά που απέρριψαν την πρόταση να γίνουν πράκτορες και να καταθέσουν σαν κρυφοί μάρτυρες στα δικαστήρια.
Ο 16χρονος Β.Κ.- κάτοικος της συνοικίας Σεβκέτσουμέρ στην περιοχή Μερκέζ Ακντενίζ της Μερσίνας, μετά από αστυνομική έφοδο που έγινε στο σπίτι του με τις κατηγορίες ¨μέλους παράνομης οργάνωσης¨ και ¨διενέργεια προπαγάνδας παράνομης οργάνωσης¨. Με την ίδια κατηγορία ο μικρός Κούρδος κρίθηκε προφυλακιστέος από το δικαστήριο
cocuklarcezaevi
Στην προσφυγή που κατέθεσε ο πατέρας του ο Αμπντουλχαμίτ Καγιά στην Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (IHD)αναφέρει πως ¨ Πριν από 20-25 μέρες με κάλεσαν στην αστυνομία. Εγώ λοιπόν πήγα.Εκεί μου πρότειναν να γίνει ο γιός μου κρυφός μάρτυρας. Εμείς δεν αποδεχτήκαμε την πρόταση. Λίγες μέρες μετά συνέλαβαν τον γιό μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις φυλακές Μερσίνας¨. Ο πατέρας Καγιά λέει : ¨ Θέλησαν να κάνουν τον γιο μου πράκτορα. Και το ζητούσαν συνέχεια με μηνύματα σε εμένα και στην σύζυγο μου.Και καθώς δεν πέτυχαν τον στόχο, πήραν το παιδί μου¨.
Ο πρόεδρος του παραρτήματος τηςIHD-Μερσίνας Αλί Τανριβερντί, είπε πως θα παρακολουθήσει το θέμα, θα προβεί σε διάφορες κινήσεις και πρόσθεσε πως στην Μερσίνα γίνεται προσπάθεια με το ζόρι σε κάποια παιδιά, να δεχτούν να γίνουν κρυφοί μάρτυρες στα δικαστήρια και πράκτορες. Κατά τα τελευταία δύο μόνο χρόνια, 80 παιδιά προφυλακίστηκαν με βάση τις καταθέσεις κρυφών μαρτύρων και υπάρχουν ακόμη 30 υποθέσεις με κρυφούς μάρτυρες».
Αυτή είναι η χώρα πρότυπο για τους δυτικούς ιμπεριαλιστές στη Μέση Ανατολή.
Αυτός είναι ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός.
Ο πατριωτισμός της αστικής τάξης έχει σημαία το ΕΥΡΩ και το ΔΟΛΑΡΙΟ.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ-ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ»ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου