Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ Η ΜΙΤ: ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ-ΔΕΝΔΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Ποιος θυμάται εκείνο το παλιό σύνθημα «Χούντα δεν υπάρχει μόνο στην Τουρκία, σε κάθε γωνία υπάρχει αστυνομία» που βάλθηκε και τελικά ξεπέρασε με ανεπανάληπτη επιτυχία  ο αυταρχικός συφερτός και αντεργατικός οδοστρωτήρας των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Παπαδήμα, που φυσικά σέβονται τα «δημοκρατικά δικαιώματα» και είναι «Ευρώπη». Το ελληνικό κράτος επομένως, όπου 50.000 πολίτες κατασκοπεύονται και παρακολουθούνται οι συνομιλίες τους από το σύνολο των κατασταλτικών μηχανισμών, πρωτοστατούντος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) ατενίζει με σνομπισμό τη γείτονα Τουρκία.
Ειδήσεις όπως η  παρακάτω «ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΤ» που δημοσίευσε η εφημερίδα Χουριέτ (24/10/2012) προκαλούν το μειδίαμα των ελληνικών αρχών, που σε αυτό τον τομέα έχει αναμφισβήτητη πρωτοκαθεδρία.

Η ανάγνωση όμως του άρθρου της τουρκικής εφημερίδας από τον κόσμο της εργασίας συμβάλλει στην κατάληξη συμπερασμάτων για τον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό στην χώρα που κυβερνά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡΑ και μολύνει ο φασιστικός τρόμος, αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύει την απύθμενη υποκρισία του τουρκικού αστικού κατεστημένου που έχει ντυθεί την στρατιωτική στολή και πιέζει για ακόμη μεγαλύτερη ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία για να προστατεύσει τον λαό που καταπιέζεται.
Το τουρκικό δημοσίευμα καταγράφει: «Σεισμός ΜΙΤ στην Κωνσταντινούπολη. Η εισαγγελία Κωνσταντινούπολης ζήτησε άδεια από την πρωθυπουργία για την άσκηση δίωξης σε βάρος μελών της ΜΙΤ για ¨πλαστογραφία επίσημου εγγράφου¨, ¨παραβίαση απορρήτου υπόθεσης¨ και ¨παράβαση καθήκοντος¨, διότι παρακολουθούσαν με κωδικά ονόματα 9 άτομα μεταξύ των οποίων οι δημοσιογράφοι Αχμέτ Αλτάν, Μεχμέτ Αλτάν και Γιασεμίν Τσονγκάρ. Στο έγγραφο υπάρχει ο ισχυρισμός πως η εκ μέρους ενός εκλεκτού φορέα όπως η ΜΙΤ πλαστογραφία, που χρησιμοποίησε κωδικές ονομασίες για να αποσπάσει δικαστικές αποφάσεις, προκάλεσε ζημία για την αξιοπιστία του φορέα αυτού εντός της κοινωνίας.
Κωδική ονομασία ¨Ελίζαμπεθ¨ για την Τσονγκάρ και ¨Τζασίτ¨ για τον Αχμέτ Αλτάν. Στο έγγραφο που στάλθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2012 χωρίς να αναφέρονται τα ονόματα των υπαλλήλων για τους οποίους ζητείται άδεια άσκησης δίωξης αναφέρεται ¨ Ο πρόεδρος της ΜΙΤ-Κωνσταντινουπόλεως και οι υπόλοιποι υπάλληλοι που οργάνωσαν και υπέγραψαν τα έγγραφα που παρουσίασαν στον πρόεδρο¨. Ως ημερομηνίες τέλεσης των αδικημάτων αναφέρονται οι ημερομηνίες των δικογραφιών που είχε ετοιμάσει η υπηρεσία, δηλαδή 30/12/2008, 9/2/2009, 8/5/2009, 17/6/2009, 18/9/2009, 4/11/2009 και 24/1/2012. Στο έγγραφο που στάλθηκε στην πρωθυπουργία και με το οποίο ζητείται η άδεια, αναφέρεται πως με αιτήματα που υποβλήθηκαν εξ ονόματος του διοικητή ΜΙΤ Κωνσταντινούπολης και με την κατηγορία πως εμπλέκονται σε υπόθεση κατασκοπίας, αποσπάστηκαν δικαστικές αποφάσεις στις 30/12/2008, 9/2/2009, 8/5/2009 και 4/11/2009, σχετικά με την Γιασεμίν Τσονγκάρ και τον πατέρα της Μπεχίτς Τσονγκάρ με τις κωδικές ονομασίες ¨Ελίζαμπεθ¨ και ¨Αρασί Κουαρζάντ¨, σχετικά με τον Αχμέτ Αλτάν με την κωδική ονομασία ¨Τζασίτ¨ και ¨Χοσαίν Σεϊφουλλάχ¨, σχετικά με τον Μαρκάρ Εσεγιάν με την κωδική ονομασία ¨Βαχάν¨ και ¨Χοσαίν Σεϊφουλλάχ¨, σχετικά με την Αμπερίν Ζαμάν με τα ¨Ντέμι¨ και ¨Κουραμαντίν Φατίμι¨, και σχετικά με τον Μεχμέτ Αλτάν με τα ¨Παστόρ¨ και ¨Κουραμαντίν Φατίμι¨.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ. Στο έγγραφο αναφέρεται πως με την ίδια δικαιολογία λήφθηκαν δικαστικές αποφάσεις υποκλοπών στις 17/6/2009 και 18/9/2009 σχετικά με τον Μεχμέτ Μπαρανσού με την κωδική ονομασία ¨Μαλίκ Χουσείν Φουντά¨, ενώ ανάλογη απόφαση λήφθηκε και για την Τουγμπά Αλτούν με την επωνυμία ¨Μαλικ Χουσείν Φεϊντά¨ στις 24/1/2012. Αναφέρεται επίσης πως με δικαστικές αποφάσεις παρακολουθούνταν και η ηλεκτρονική αλληλογραφία των Νεσιμπέ Αλτούν και Ζουλεϊχά Γιουσούφ.
¨ΑΝ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ..¨ Αναφέρεται πως ¨ Στις ημερομηνίες των αδικημάτων ο διοικητής Κωνσταντινούπολης της ΜΙΤ, τα άτομα που αναφέρονται με αρχικά στις δικογραφίες και οι υπογράφοντες αν και ήξεραν πως τα θύματα δεν είχαν διαπράξει κάποιο αδίκημα, ζήτησαν από τις αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές άδεια υποκλοπής και παρακολούθησης. Και πλην των Νεσιμπέ Αλτούν, Ζουλεϊχά Γιουσούφ και Τουγμπά Αλτούν, για τους άλλους παρήγαγαν κωδικές ονομασίες και τους παρακολούθησαν ως δήθεν εμπλεκόμενους σε ¨κατασκοπία¨.
Για μια ακόμη λοιπόν φορά τίθεται το ερώτημα; «Ποιος θα μας Προστατεύσει από τους Προστάτες;
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437   diktiospartakos.blogspot.com                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου