Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΚΑΒΓΑ ΒΥΣΜΑΤΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΣΤΟ Π.Ν. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ


ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!
Οι πρωτόγνωρα αιχμηρές καταγγελίες από μόνιμο στέλεχος για τον πόλεμο συμφερόντων στο Πολεμικό Ναυτικό, από με θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας μέχρι κομματικού ελέγχου και χειραγώγησης των Ενόπλων Δυνάμεων, μεταξύ πολιτικού και στρατιωτικού κατεστημένου των δύο διαφθαρμένων και διαπλεκόμενων με ισχυρά οικονομικά συμφέροντα κομμάτων εξουσίας, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, οδήγησαν το ΓΕΝ να εκφράσει την λύπη του…
Σε επίσημο δηλαδή επίπεδο ο Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, ο ΑΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωσταράκος και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Παναγιωτόπουλος δεν έκαναν τίποτε: ούτε έλεγξαν να δουν αν ισχύουν τα όσα καταγγέλλονται και να λάβουν τα απαιτούμενα μέτρα, ούτε κινήθηκαν εναντίον του αξιωματικού που δημοσίευσε την επιστολή.
Και πως θα μπορούσε να γίνει αυτό, αφού στο στόχαστρο της κριτικής τέθηκαν οι ίδιοι. Άρα, το πρώτο μέλημα τους ήταν να το παίξουν αδιάφοροι και «να πουλήσουν ανωτερότητα χαρακτήρα», αφήνοντας τους δημοσιογράφους και το χρόνο να ξεπλύνουν τη νίλα.

Γιατί σε δεύτερο επίπεδο, όπως μπορούμε να γνωρίζουμε, έσπασαν τα τηλέφωνα των δημοσιογράφων που ασχολούνται με το στρατιωτικό ρεπορτάζ, για να αποποιηθούν των τρομερών ευθυνών τους. Επίσης, χρησιμοποίησαν μεθόδους που θυμίζουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μαφίας απέναντι στον καταγγέλλοντα: άρχισαν να σπέρνουν φήμες ότι γνωρίζουν το ποιος έκανε τις καταγγελίες, να γράφουν ανώνυμα σχόλια στις σχετικές αναρτήσεις δίνοντας το όνομα και το βαθμό του, απαιτώντας μάλιστα από τον ίδιο να παραιτηθεί.
Αυτό όμως δεν είναι Στρατός, αυτό είναι Συμμορία.
Και όπως κάθε Συμμορία έτσι και αυτοί έχουν την ανάγκη Προστατών.
Αυτόκλητος Υπερασπιστής τους, μια σκοτεινή μορφή, μέλος του εθνικιστικού και πολεμοκάπηλου ΔΙΚΤΥΟΥ 21, που παρεμβαίνει συστηματικά με την ιδιότητα του συμβούλου του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά, ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Αλήθεια, από πότε ο πρωθυπουργός έγινε Φρειδερίκη και χρησιμοποιεί ανάλογες μεθόδους αυλικών και σφουγγοκωλάριων;;; Υιοθετεί τέτοιου είδους παρεμβάσεις που καπηλεύονται το θεσμικό του ρόλο; Από ποιους νόμους και ποιο Σύνταγμα πηγάζουν αυτές οι αρμοδιότητες και παρεμβάσεις; Και αν δεν υιοθετεί αυτή την αυθαίρετη και πολιτικά επικίνδυνη παρέμβαση  του Φαήλου Κρανιδιώτη, που απειλεί και διαστρεβλώνει την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, τις όποιες δημοκρατικές διαδικασίες,  γιατί δεν το καταγγέλλει δημόσια και δεν λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα; Πρωθυπουργός είναι….
Εμείς πραγματικά δίνουμε στο Φαήλο Κρανιδιώτη και τα λεγόμενα του την αξία που του αντιστοιχεί:
καπηλεύεται μια ιδιότητα που θίγει το δημοκρατικό πολιτισμό μας, για να δώσει ισχύ στα λεγόμενα του που διακρίνονται από ύβρεις, συκοφαντίες και σκέτη προπαγάνδα. Ο Δεξιός Φ.Κρανιδιώτης παρεμβαίνει για να μαζέψει τους Δεξιούς στρατιωτικούς, που οργισμένοι γιατί δεν ικανοποιούνται οι απαιτήσεις τους, στρέφονται κατά των Αρχηγών των Επιτελείων που θεωρούν ότι ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ, επιτίθενται στον ίδιο τον Π.Παναγιωτόπουλο που αδυνατεί να τους εξυπηρετήσει, να κάνει πράξη όσα τους υποσχέθηκε…
Μιλά ο Φ.Κρανιδιώτης, παραδεχόμενος ότι δε γνωρίζει τι συμβαίνει! Κάνει ότι δε γνωρίζει τι συμβαίνει!
Ουσιαστικά παρεμβαίνει για να προστατεύσει την κυβέρνηση και τον ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλο, για να συγκαλύψει, να κουκουλώσει το βρωμερό κόσμο των Ενόπλων Δυνάμεων, να αποκρύψει το αλητήριο πελατειακό σύστημα των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, να τρομοκρατήσει οποίον πάρει αντίστοιχη πρωτοβουλία. Ο Φ.Κρανιδιώτης υπερασπίζεται, με το γνωστό τρόπο του εθνικιστικού ΔΙΚΤΥΟΥ 21, επικαλούμενος μάλιστα «τον κίνδυνο εξ ανατολής» τα κόμματα εξουσίας και την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που εξέθρεψαν και συντηρούν την κομματοκρατία, την εξάρτηση και υποταγή μονίμων και φαντάρων σε ένα σύστημα ατομικής συνδιαλλαγής με το πολιτικό και στρατιωτικό κατεστημένο. Η αναφορά στους εθνικούς κινδύνους ήταν και είναι πάντα το πρόσχημα για την ικανοποίηση ιδίων συμφερόντων: ψήφοι, χρυσοφόρα εξοπλιστικά συμβόλαια, καριέρες στρατιωτικών και πολιτικών κλπ.
Για αυτό το λόγο, δε θέλει τη δημοσίευση των καταγγελιών, εχθρεύεται κάθε συλλογική αγωνιστική προσπάθεια, τρελαίνεται ακόμη και στην ιδέα ότι μπορεί να υπάρξει συνδικαλισμός στον Στρατό.    
Φτάνει να επιτεθεί σε κάθε απόπειρα υπεράσπισης των δικαιωμάτων των φαντάρων και της προσπάθειας να σπάσουν τα στεγανά μεταξύ κοινωνίας και Ενόπλων Δυνάμεων.
Αρνείται τις ανώνυμες καταγγελίες, αλλά όλος ο συντηρητικός και αντιδραστικός συφερτός των Ενόπλων Δυνάμεων και της Δεξιάς στάθηκαν κάθετα ενάντιοι στο υπουργικό email  που καθιέρωσε ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης, όπου επώνυμα γονείς, φαντάροι και βαθμοφόροι έβρισκαν βήμα καταγγελίας των αυθαιρεσιών των ανωτέρων.
Υπερασπίζεται την Ιεραρχία, γνωρίζοντας ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, ότι πρώτα απ’ όλα, η ευθύνη Κατέχει βαραίνει την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό. Ξέρει τις μεθόδους μπλοκαρίσματος των καταγγελιών των υφισταμένων από ανώτερους αξιωματικούς και διοικητές, τη δυσκολία να αναφέρεσαι σε αυτόν που σε αδίκησε. Κατέχει το πραγματικό ρόλο των ΕΔΕ που συγκαλύπτουν, προστατεύοντας την καριέρα των αξιωματικών και το γόητρο των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ότι πίσω από την υπεράσπιση του γοήτρου των Ενόπλων Δυνάμεων κρύβεται ένας ολόκληρος κόσμος διαφθοράς και διαπλοκής, συνδιαλλαγής με τους εμπόρους όπλων, τα πελατειακό κράτος των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από το οποίο εξαρτάται η μετάθεση, η τοποθέτηση, η καριέρα, η ζωή των αξιωματικών και των οικογενειών τους.
Αλήθεια, πόσο υπερήφανος αισθάνεται ο Φ.Κρανιδιώτης που το κόμμα που υπηρετεί, έχρισε Πρόεδρος της Βουλής το Β.Μεϊμαράκη, που εκτός των άλλων ευθύνεται για την εκτίναξη των αυτοκτονιών στον στρατό (1 απόπειρα κάθε 15 μέρες)!   
Πόση υποκρισία κρύβουν «τα εθνικά τα λόγια τα μεγάλα», πως μπορούν να μιλούν για «θάρρος» όλοι αυτοί παρατρεχάμενοι των υπουργείων, οι γνωστοί καβάντζες, βύσματα της ΟΝΝΕΔ και της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, οι ποντικοί του Πενταγώνου, οι γλύφτες των υπουργών και των διοικητών…  
Αναγκαίος όσο ποτέ ο συλλογικός αγώνας και η αμφισβήτηση εντός των μονάδων, η κλιμάκωση της προσπάθειας για την ανάπτυξη συνδικαλιστικής δράσης των φαντάρων, μονόδρομος για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, αντίλογος στον εθνικισμό, τον ρατσισμό, τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς και τους ολοκληρωτικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης για συμμετοχή του Στρατού σε Επιχειρήσεις Καταστολής Πλήθους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 Diktiospartakos.blogspot.com
Αναδημοσιεύουμε την σχετική τοποθέτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας:
«Ποτέ δεν χώνεψα ανώνυμα κείμενα με καταγγελίες ή “καταγγελίες” ,που βάλλουν κατά προσώπων στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μου θυμίζουν την στήλη “Φαντάρε που πας” στην συγχωρεμένη την “Ελευθεροτυπία”, που κανονικά θα έπρεπε να λέγεται “ο ρουφιάνος του πικραμένου φαντάρου”.
Εάν ο συντάκτης είναι πολίτης που γράφει την άποψη του σύμφωνα με πληροφορίες, δικαίωμα του αλλά οι πληροφορίες ελέγχονται.
Εάν ο συντάκτης είναι Αξιωματικός, λυπάμαι τα μέγιστα. Κι αν του αρνήθηκαν θέση κυβερνήτη, τότε ορθώς του την αρνήθηκαν. Ούτε βάρκα δεν θα ‘δινα σε Αξιωματικό, που γράφει τέτοια πράγματα ανωνύμως. Άλλους τρόπους προβλέπουν οι στρατιωτικοί νόμοι και κανονισμοί κι εν γένει το δίκαιο μας για όποιο στέλεχος των ΕΔ θεωρεί ότι αδικείται.
Όποιος δεν έχει το θάρρος να πει επωνύμως στους ανωτέρους του την άποψη του ή το παράπονο του, τότε δεν κάνει για τη στολή. Αν φοβάσαι να διεκδικήσεις το δίκιο σου στην αναφορά θα τα βάλεις με τους Τούρκους;
Αυτά τα γράφω ως θέση αρχής.
Όσον αφορά τα καταγγελόμενα δεν μπορώ έχω άποψη γιατί δεν γνωρίζω τα πρόσωπα που “φωτογραφίζονται”. Απλά μου κάνει εντύπωση το μένος και η άποψη επί παντός με στόχευση τόσους ανθρώπους.

Αναφέρεται όμως ονομαστικά ένας Αξιωματικός, ο γιος του Ναύαρχου κ. Χρήστου Λυμπέρη. Φίλοι Αξιωματικοί, και των δικών μου πολιτικών φρονημάτων, μου λένε με μια φωνή πως και οι δυο γιοι του Ναυάρχου, μάχιμοι Αξιωματικοί του ΠΝ, είναι, για να το πω λαϊκά, Αξιωματικάρες και δεν μου κάνει καμμία εντύπωση, γιατί ο Χρήστος Λυμπέρης δεν θα περίμενα να αναθρέψει άλλου είδους άντρες, τους οποίους στη συνέχεια ολοκλήρωσε η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Οι πολιτικές διαφορές και προσωπικές πικρίες δεν πρέπει να μας τυφλώνουν και να οδηγούν σε σπίλωση στελεχών.
Προβλήματα έχει το ΠΝ, όπως και όλα τα Όπλα. Δεν λύνονται όμως με “διαρροές” κι ανώνυμα λιβελογραφήματα. Δεν ταιριάζει σε άντρες, δεν ταιριάζει σε Αξιωματικούς. Και το ένα είναι προϋπόθεση του άλλου…
Αναδημοσίευση του σχετικού άρθρου από το Antinews:
«Η παρακμή χτυπά την πόρτα του Πολεμικού Ναυτικού»
Η περίοδος των ετήσιων μεταθέσεων έχει τελειώσει και οι περισσότερες εξ αυτών έχουν υλοποιηθεί. Τα αποτελέσματα των μεταθέσεων αυτών είναι πλέον ορατά και καθόλου κολακευτικά για την ηγεσία του ΥΕΘΑ, αφού μέρα με τη μέρα γιγαντώνεται η δυσαρέσκεια των στελεχών, ενώ η διασάλευση της εργασιακής ειρήνης στις ΕΔ αποτελεί γεγονός.
Δεσπόζουσα θέση ανάμεσα σε αυτούς που συνέβαλαν στην κατάσταση, που λίγο πριν περιέγραψα, κατέχει ανώτατο διοικητικό στέλεχος του ΓΕΝ. Ο εν λόγω «κύριος» διακρίνεται για την περίσσια ψευτοαλαζονεία του την οποία βαφτίζει ενδιαφέρον για την πρόοδο του ναυτικού και στο πλαίσιο αυτό ασχολείται με την προώθηση των άξιων-κατά την άποψη του- στελεχών.
Όμως,τα άξια αυτά στελέχη, στην πλειοψηφία τους, τυχαίνει να έχουν τις ίδιες κομματικές προτιμήσεις με τους υποστηρικτές του – οι οποίοι των τοποθέτησαν στη θέση αυτή – ή να είναι«δικοί του άνθρωποι». Αυτό φαίνεται περίτρανα από αριθμό τοποθετήσεων, όπως γνωστού πλοιάρχου – υιού πρώην επανελθόντα Α/ΓΕΕΘΑ πρωταγωνιστή των Ιμίων - ο οποίος ενώ με κομματική παρέμβαση τοποθετήθηκε στο ΝΑΤΟ σε μάχιμη θέση για τα εθνικά μας θέματα απέδρασε- το ζήτησε με αναφορά του- χωρίς να ολοκληρώσει την θητεία του- αναμενόμενο λόγω οικογενειακής παράδοσης – και ανταμείφθηκε, για την πράξη του αυτή, από τη διεύθυνση με την τοποθέτηση του στη θέση του Διοικητή μοίρας φρεγατών παρακάμπτοντας μεγάλο αριθμό αρχαιοτέρων του – μία ολόκληρη τάξη- και διασαλεύοντας την εργασιακή ειρήνη στο ΠΝ .
Πέραν αυτού, πλοίαρχος διευθυντής του επιτελικού γραφείου του ανώτατου στελέχους ,διατηρητέος στη θέση αυτή από τη θητεία του σημερινού υφυπουργού κ. Ελευσινιώτη,τοποθετήθηκε στη θέση του Διοικητή ταχέων σκαφών. Ομοίως, τοποθετήθηκε διοικητής στο ΠΟΣΚΕΣΘΑΜ πλοίαρχος μέχρι σήμερα διευθυντής των μεταθέσεων μονίμων και στρατεύσιμων στελεχών του ΠΝ. Οι εν λόγω τοποθετήσεις πέραν της διασάλευσης της εργασιακής ειρήνης, λόγω των αδικαιολόγητων παρακάμψεων, επιφέρουν και μεγάλη αγανάκτηση και απογοήτευση στα στελέχη διότι ο μεν πρώτος συνοδεύεται από επιτελή του που είχε στο ΕΓΑ/ΓΕΝ, ο οποίος τοποθετήθηκε διοικητής σε μοίρα των ταχέων σκαφών και οι δύο στενοί συνεργάτες του διευθυντή μεταθέσεων τοποθετήθηκαν κυβερνήτες σε πολεμικά πλοία παρακάμπτοντας επίσης μεγάλο αριθμό άξιων αρχαιοτέρων τους αξιωματικών.
Αλλά δεν είναι οι μόνοι, ο κύριος αυτός επιδεικνύοντας ευγνωμοσύνη- την οποία βαφτίζει επιλογή των ικανότερων- σε αυτούς που του χάρισαν την θέση του,τοποθέτησε κυβερνήτητον υπασπιστή ανώτερου πολιτειακού άρχοντα -με καθόλου κολακευτική εικόνα ικανότητας-παρακάμπτοντας μεγάλο αριθμό αρχαιοτέρων του, τοποθέτησε κυβερνήτη αντιπλοίαρχο ο οποίος υπέβαλε προσφάτως παραίτηση και την ανακάλεσε λίγο αργότερα με την ίδια ευκολία που την υπέβαλε,φαίνεται αποτελεί ένδειξη ικανότητας για έναν αξιωματικό να είναι ρίψασπις και για αυτό τοποθετείται όχι μόνο κυβερνήτης αλλά και διοικητής μοίρας αρματαγωγών.
Εκτός αυτών , χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση πλοιάρχου σε διευθυντική θέση υψηλής ευθύνης του ΓΕΝ, παρακάμπτοντας άλλους αρχαιότερους και με μεγαλύτερη επιτυχή προϋπηρεσία στην εν λόγω θέση, ο οποίος είχε διατελέσει κυβερνήτης έχοντας στο επιτελείο του στενό οικογενειακό πρόσωπο της υψηλότερης διοίκησης .
Το αποκορύφωμα είναι η τοποθέτηση ανώτατου οικονομικού αξιωματικού σε καίριο πόστο του Υπουργείου με μόνο προσόν ότι αποτελούσε στο παρελθόν αποκλειστική«πηγή» μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ.
Ίδια γεύση επικρατεί και στις τοποθετήσεις εξωτερικού.
Πλοίαρχος με εξαιρετικά βεβαρημένο ιστορικό υπηρεσίας στα πλοία…….(καταδικαστικές αποφάσεις για ατυχήματα, στασιμότητα..),ο οποίος εδώ και χρόνια περιφέρεται μετατιθέμενος μεταξύ γραφείου δημοσίων σχέσεων Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και ΑΓΕΝ- προσφάτως τοποθετημένος στα πλοία μουσεία ΑΒΕΡΩΦ και ΒΕΛΟΣ –τοποθετείται ακόλουθος της Χώρας μας σε βαλκανικό κράτος.
Έτερος πλοίαρχος, ο οποίος υπηρετεί συνήθως στο εξωτερικό με διαλείμματα υπηρεσίας στην Ελλάδα επανατοποθετείται στην στρατιωτική αντιπροσωπία στο ΝΑΤΟ(Βρυξέλλες). Επίσης πλοίαρχος με χρόνο παραμονής στην Ελλάδα λιγότερο των τριών ετών επανατοποθετείται ακόλουθος.
Ακόμη αντιπλοίαρχος οικονομικός – αμφιβόλων προσόντων- η οποία διετέλεσε υπασπίστρια επανελθόντα ΑΓΕΝ από το ΠΑΣΟΚ, μετατίθεται,άλλη μια φορά στο εξωτερικό, στην πολιτική αντιπροσωπία της Χώρας στο ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες συνεχίζοντας την παράδοση του πλοιάρχου συζύγου της, ο οποίος είναι άρτι αφιχθείς από διπλή τοποθέτηση στο εξωτερικό. Άλλος οικονομικός αξκός(αντιπλοίαρχος), που δεν πληρούσε ούτε τα τυπικά προσόντα (χρόνια υπηρεσίας θαλάσσης, υγεία, επιτελικές σχολές ) και με “κατασκευασμένα” μόρια από την προηγούμενη κατάσταση τοποθετήθηκε σε καίρια θέση στις Η.Π.Α.
Τα όσα αναφέρθηκαν είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του τρόπου επιλογής και τοποθέτησης στελεχών σε σοβαρές θέσεις του ΠΝ από τα ανώτερα κλιμάκια . Δεν πρέπει όμως να απορούμε, γιατί κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, καθώς έχουν την νοοτροπία αυτών που δεν κοπίασαν για να πάρουν τις υψηλές θέσεις , εφόσον κάθισαν ένα μικρό διάστημα, περίπου τέσσερις μήνες, υποναύαρχοι και στη συνέχεια με όχημα πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ γίνανε αρχηγοί.Έτσι λοιπόν με την ίδια ευκολία σκορπούν τις θέσεις στους υμετέρους με περίσσιο θράσος επικαλούμενοι το φίλτρο «ικανότητα»που οι ίδιοι παρέκαμψαν όταν κατέλαβαν τις σημερινές τους θέσεις.
Γεγονός είναι, ότι μετά από όσα αναφέρθηκαν γενάτε το ερώτημα στον αναγνώστη «Τι κάνει η πολιτική ηγεσία που προΐσταται αυτών των ανωτέρων;». Η απάντηση είναι απλή, «τίποτα». Ο υπουργός ενδεχομένως δεν γνωρίζει την έκταση της πελατειακής αυτής δράσης. Οι δύο υφυπουργοί όμως τι κάνουν; Ειδικά ο υφυπουργός της ΝΔ που θεωρείται ο πλέον ενημερωμένος από τα στελέχη της ΝΔ . Η κατάσταση, που διαμορφώνεται στο ΥΕΘΑ είναι εκρηκτική και σε κάθε περίπτωση δυσμενής για την κυβέρνηση που προΐσταται πλέον ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ έχει τον πρώτο λόγο,γιατί το κόστος το εισπράττει το κόμμα,ο πρωθυπουργός και υπουργός και όχι οι πρόσθετοι και μη εκλεγέντες υφυπουργοί,οι οποίοι σε διαφορετική περίπτωση θα έπιναν τσάι στο σπίτι τους – ότι έκαναν τους τελευταίους μήνες πριν τις εκλογές-απολαμβάνοντας τη σύνταξή τους. Εάν η κατάσταση συνεχίσει έτσι θα δούμε υπουργό άμυνας στέλεχος της «χρυσής αυγής» ή κάποιον κόκκινο διανοούμενο στη περίπτωση επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου