Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ «ΠΟΥΛΑΝΕ» ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ


Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και όσοι την στηρίζουν αποτελούν τμήμα του βρώμικου αστικού πολιτικού συστήματος εξουσίας, της μίζας και της ψηφοθηρίας, των άθλιων πελατειακών σχέσεων και της εξυπηρέτησης οικονομικών συμφερόντων.

Χαρακτηριστικό δείγμα όλων αυτών των πολιτευτών που ενώ πετούν στη δουλεία και στην εξαθλίωση τον κόσμο της εργασίας, ψηφίζοντας τα μνημόνια των Ε.Ε.-ΔΝΤ και των τραπεζιτών, επιχειρούν να εξασφαλίσουν την πολιτική τους επιβίωση με ρουσφέτια, αποτελεί ο  βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός.

Αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι οι «εθνικές ανάγκες» και οι «εθνικοί κίνδυνοι» δεν είναι τίποτε άλλο από πρόσχημα για να αγοραστούν όπλα και να κερδίσουν όλοι, βιομήχανοι-Έλληνες και ξένοι-, έμποροι όπλων και φυσικά οι πολιτικοί της μίζας και της αρπαχτής. Τις ίδιες ανάγκες της «εθνικής άμυνας» επιχειρούν να τις προσαρμόσουν στις απαιτήσεις της κομματικής τους πελατείας, πουλώντας εκδούλευση σε τοπικά οικονομικά συμφέροντα, διεκδικώντας για αυτό ψήφους…

Ενδεικτικά αναφέρουμε απόσπασμα από σχετικό δημοσίευμα:

«Στη νέα Ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός με θέμα την ανάγκη επανεξέτασης της απόφασης για την αναστολή της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Μηχανικού Ναυπλίου, απάντησε γραπτώς ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Καράμπελας. Ο Υφυπουργός στην απάντησή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι η πολιτική ηγεσία αναμένει τις προτάσεις των Γενικών Επιτελείων, με βάση τις τεχνοοικονομικές μελέτες που είναι σε εξέλιξη, για τη λειτουργία των Ειδικών Κέντρων Εκπαίδευσης. Σε κάθε περίπτωση, η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία θα λάβει υπόψη, πλέον των άλλων, και τις συνέπειες που θα έχει οποιαδήποτε απόφαση στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, ενώ συνεκτιμώνται στην υπό εξέλιξη τεχνοοικονομική μελέτη και οι ιδιαίτερες τοπικές συνθήκες. Τέλος, ο αρμόδιος Υφυπουργός επισημαίνει ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα στηρίζονται αφενός στις προτάσεις των Γενικών Επιτελείων και αφετέρου στις ιδιαιτερότητες των τοπικών κοινωνιών».

Αξίζει όμως να επισημάνουμε τα εξής:

Το ΚΕΝ Ναυπλίου είναι ένα από τα πιο άθλια, παλιά στρατόπεδα, με απαράδεκτες εγκαταστάσεις, που παρά τις όποιες διορθωτικές κινήσεις της εκάστοτε διοίκησης , δε μπορεί να εξυπηρετήσει τις σύγχρονες ανάγκες. Και όμως, οι τοπικοί βουλευτές των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και οι δήμαρχοι τους, προτιμούν να στοιβάζουν τους νεοσύλλεκτους συναδέλφους σε αυτό το ερείπιο που έπρεπε να είχε κλείσει εδώ και δεκαετίες, για να μην μειωθούν τα κέρδη των ιδιοκτητών σπιτιών, καφετεριών, σουβλατζίδικων, πιτσαριών κλπ. Αυτά είναι τα εθνικά συμφέροντα που εξυπηρετεί το ΚΕΝ Ναυπλίου.

Εντύπωση όμως προκαλεί και η στάση του υφυπουργού Καράμπελα, ο οποίος με την προηγούμενη εμπειρία του ως Επιθεωρητής Στρατού γνωρίζει τι κατάσταση επικρατεί στο ΚΕΝ Ναυπλίου, ξέρει ότι εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα πρέπει να κλείσουν. Κυρίως όμως γνωρίζει ότι η απόφαση είναι πολιτική. Όμως η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας χρησιμοποιεί τους στρατιωτικούς και τις προσχηματικές εκθέσεις τους για να μην αναλάβει την πολιτική ευθύνη.

Βεβαίως, όλοι οι πρόσφατοι ΥΕΘΑ της ΝΔ –Δ.Αβραμόπουλος, Π.Παναγιωτόπουλος- δεν είχαν κανένα πρόβλημα να αναλάβουν την ευθύνη για το άνοιγμα του ΚΕΝ Καλαμάτας, το οποίο πρόσφατα είχε κλείσει, για να γίνουν αρεστοί στον αρχηγό της ΝΔ, ικανοποιώντας τις ανάγκες της κομματικής του πελατείας.

Εμείς απαιτούμε να κλείσουν άμεσα τα άχρηστα στρατόπεδα που εξυπηρετούν τις ανάγκες βαθμολογικής εξέλιξης των στρατιωτικών και της ψηφοθηρίας των αστών πολιτικών.

Δε μπορεί οι συνάδελφοι φαντάροι να λειώνουν στις μονάδες της παραμεθορίου σε στρατόπεδα με τεράστιες ελλείψεις προσωπικού για να μετρούν ψήφους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Και μετά, με περίσσιο θράσος να υποστηρίζουν ότι για όλα φταίει η μείωση της στρατιωτικής θητείας, απαιτώντας την αύξηση της.

Αλήθεια, ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός γιατί δε δείχνει την ίδια αγωνία και μαχητικότητα για την κατάργηση των καταστάσεων επιβίβασης των φαντάρων.

Α, ξεχάσαμε αυτοί δεν ψηφίζουν Αργολίδα.

Αυτούς όλους ήξερε να τους χαντακώνει ψηφίζοντας τα Μνημόνια.

Ντροπή και Αίσχος Κύριοι βουλευτές των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ.

Αλλά, τι λέμε τώρα…. Σε ποιους τα λέμε…

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου