Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ

Η απάντηση του υπουργού υγείας Α.Λυκουρέτζου αποτελεί έναν ύμνο στις πελατειακές σχέσεις και στους μηχανισμούς συναλλαγής των πολιτικών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα για τους γνωστούς άθλιους ψηφοθηρικούς λόγους.
Ο υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά που κλείνει νοσοκομεία, εξαφάνισε τα φάρμακα και ουσιαστικά οδηγεί στο θάνατο συνταξιούχους και βαριά πάσχοντες, συνεχίζοντας το έργο του μνημονιακού Λοβέρδου, ξιφουλκεί υπέρ της παραμονής στρατοπέδων στην εκλογική του περιφέρεια. Και φυσικά στην εκλογική περιφέρεια του "συναγωνιστή" πρωθυπουργού Σαμαρά!
Τα επιχειρήματα τους είναι αντιπροσωπευτικά του τρόπου που πολιτεύονται και δεν αντέχουν κριτικής.
Ερώτημα 1ο: από ποιον εχθρό κινδυνεύει η Πελοπόννησος και έχει τόσο στρατό;
Ερώτημα 2ο: οι νεοσύλλεκτοι φαντάροι ποιανού το αίσθημα ασφάλειας καλύπτουν; Μήπως θα τους βγάλουν έξω να κυνηγούν κλέφτες;
Βεβαίως, για τον κόσμο της εργασίας οι κλέφτες της υπεραξίας μας και της κοινωνικής περιουσίας βρίσκονται στις τράπεζες και τα υπουργεία, στα γραφεία των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, στις βιομηχανίες και τα εφοπλιστικά γραφεία,  στην έδρα των εργολάβων και των real estate!
Απαιτούμε να κλείσουν άμεσα τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com
  
Λυκουρέντζος στη Βουλή: «Πεζικό, Αεροπορία και στρατιωτικό νοσοκομείο να παραμείνουν στην Τρίπολη»

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, σε απάντησή του σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Παρίση Μουτσινά, στη Βουλή ανέφερε ότι: «Είναι γεγονός ότι η παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων στις περιοχές της πατρίδος μας, δίνει αίσθημα ασφάλειας, προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες και χρειάζεται να συνεχιστεί και να επεκταθεί η συνεργασία μας.

Και με την ευκαιρία θέλω να σημειώσω, μιας και αναφέρομαι στις Ένοπλες Δυνάμεις, την ανάγκη παραμονής στην εκλογική μου περιφέρεια στην Αρκαδία των υποδομών τις οποίες έχουν στο κέντρο της Πελοποννήσου, όπου είναι άμεση και άνετη η πρόσβαση από τις διάφορες περιοχές.
Αναφέρομαι φυσικά και στην παραμονή του στρατοπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη, στην παραμονή της βάσης της αεροπορίας 124, όπου διαθέτουν ιατρούς και νοσηλευτές, τους οποίους έχουμε πολλές φορές αξιοποιήσει στα γειτονικά περιφερειακά ιατρεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου