Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΚΕΝ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ

ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ - ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ

Ας δούμε τα δεδομένα:
Η τρικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ, στο όνομα της «εθνικής διάσωσης», μας κόβει τις δωρεάν μετακινήσεις (με υπογραφή Παναγιωτόπουλου). Περιορίζει τη σίτιση και τη θέρμανσή μας, σε στρατόπεδα στάβλους (τα οποία, φυσικά, δεν κλείνουν, στο όνομα της «εθνικής διάσωσης»). Μας παρέχει συνθήκες υγιεινής επιπέδου βόθρου (αλήθεια, πώς καθαρίζονται τουαλέτες, που χρησιμοποιούν καθημερινά δεκάδες φαντάροι, με μόνο όπλο το κρύο νερό; Ποιος πληρώνει[;] για να πλύνουμε ρούχα και στολές;).
 
Η τρικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ, ανεβάζει την εξαιρετική επιθεώρηση «Εγώ θέλω να δώσω, μας τα κόβει το Υπουργείο Οικονομικών», με πρωταγωνιστές τους Παναγιωτόπουλο και Στουρνάρα[1].Ο κ. Στουρνάρας συμπρωταγωνιστεί και σε άλλες επιθεωρήσεις, μαζί με τους υπόλοιπους υπουργούς, με αντικείμενο τις περικοπές σε εμάς, τους φίλους και τις οικογένειές μας, που μας εξαθλιώνουν.

Η τρικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ, αποφασίζει ή συζητάει στο ΚΥΣΕΑ και σε άλλες «ευαγείς» διαδικασίες, την προμήθεια εξοπλισμών ή ανταλλακτικών, από τις οποίες δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ για την («πολύτιμη», κατά τα άλλα) ζωή του προσωπικού[2].Δεν έχει σημασία που στελέχη τρώνε από τα συσσίτια, φαντάροι δεν παίρνουν άδειες κι εξόδους, ζώντας σε ιδρύματα (επί της ουσίας), μήπως γλιτώσουν κανένα ευρώ. Δεν έχει σημασία, που η οικονομική αφαίμαξη, πάει σε δανειστές και εξοπλισμούς, τους οποίους (ακόμα) διαχειρίζονται με Λαυρεντιάδηδες και πρώτες μούρες λιστών τύπου Λαγκάρντ[3]
Η τρικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ, στο όνομα της «εθνικής κυριαρχίας»,ανοίγει δημόσιο διάλογο με προσωπικότητες τύπου Κρανιδιώτη (αλήθεια, ποια είναι η επίσημη ιδιότητα του κυρίου;) και κόμματα, τύπου Χρυσή Αυγή, για την αύξηση της θητείας μας. Καλούμαστε να παρακολουθήσουμε ένα κακοστημένο σώου, μεταξύ των δύο άκρων του πολιτικού (υπο-)κόσμου, για το πόσο βάρβαρη και ανελέητη θα είναι η τζάμπα εξαθλίωση και οι θυσίες για να γεμίζουν οι λογαριασμοί επιχειρηματιών, εμπόρων και εφοπλιστών, πολιτικών εκπροσώπων και think tanks (τρομάρα τους…).
Ας δούμε, όμως, κι ένα άλλο δεδομένο:
Ποιος από αυτούς τους κυρίους μπορεί να έρθει σε ένα στρατόπεδο να τα πει αυτά δημοσίως (κάπου, δηλαδή, πέρα από τις ασφαλείς καρέκλες γραφείων και αιθουσών τύπου, ανάμεσα σε μπράβους και ασφαλίτες);
Πόσο πείθουν τους συναδέλφους μας, οι πολεμοκάπηλες και εθνικιστικές τους κορώνες,που απαιτούν από εμάς να ζούμε με τίποτα και να πληρώνουμε για τα πάντα;
 
Γνωρίζουν οι κύριοι αυτοί, τι έπαθαν όσοι πούλησαν τσαμπουκά δημόσια σε φαντάρους, τους απείλησαν για να δεχτούν την εξαφάνιση των δικαιωμάτων τους, τους πούλησαν«εθνική ανάταση» για να δεχτούν την άθλια εκμετάλλευσή τους;
 
Συνάδελφοι,
Όπου,στα στρατόπεδα, δόθηκε μάχη για τα δικαιώματά μας, τη διαβίωσή μας και την αξιοπρέπειά μας, κερδήθηκε; Σε όποιο στρατόπεδο, επιχείρησαν να μας ψαλιδίσουν ακόμα και τα βασικά για την επιβίωσή μας, επιχείρησαν να μας κάνουν φασιστικά ανδρείκελα αποδοχής της βαρβαρότητάς τους, απέτυχαν. Ακόμα περισσότερο,υποχωρούν τρομαγμένοι.
Αυτό τον καιρό, δίνεται μάχη για μια ακόμη αντικοινωνική επιλογή της κυβέρνησης: την περικοπή των καρτών επιβίβασης, που μας στερεί το δικαίωμα ακόμα και να επιστρέψουμε στα σπίτια μας κατά τη διάρκεια των αδειών μας.
Καλούμε τους συναδέλφους, οι οποίοι ως νεοσύλλεκτοι θα έρθουν στα στρατόπεδα, στις επόμενες σειρές, να δώσουν από τώρα τη μάχη μαζί μας, για τη ζωή και την αξιοπρέπεια.
Δε θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε.
Καλούμε τους συναδέλφους, οι οποίοι ως νεοσύλλεκτοι θα κληθούν στα κέντρα εκπαίδευσης σε λίγες μέρες, να μεταβούν στα φρουραρχεία του τόπου διαμονής τους και να ζητήσουν τη μεταφορά τους με έξοδα του στρατού.
Αυτό προβλέπει η οδηγία υπ’ αριθμόν 4, στην πίσω σελίδα του φύλου κατάταξης
Κάντε το μαζικά,όλοι!
Είναι δικαίωμά μας,δεν πρέπει να το αρνηθούμε.
Δε θα γίνουμε τζάμπα σκλάβοι των «εθνικών αναγκών» τους.
Αυτό είναι το πρώτο βήμα για τους νέους συναδέλφους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου