Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Οι Αμερικανοί έπιασαν τον Μο Φάρα για... τρομοκράτη

Μία απίστευτη ταλαιπωρία υπέστη μέσα στην εορταστική αυτή περίοδο ο Μο Φάρα, καθώς συνελήφθηκε σε αμερικανικό έδαφος με την υποψία πως ήταν τρομοκράτης.
Σύμφωνα με "αποκλειστική" είδηση της αγγλικής εφημερίδας "Sun", ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στα 5.000 και στα 10.000 μέτρα συνελήφθη από τις αμερικανικές αρχές κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Πόρτλαντ.

"Εξαιτιάς των σομαλικών ριζών μου, κάθε φορά που παρουσιάζομαι στις αμερικανικές τελωνειακές αρχές, βρίσκομαι υπό κράτηση και αντιμετωπίζω προβλήματα", δήλωσε στην εφημερίδα ο 29άχρονος Ολυμπιονίκης, για να συμπληρώσει με νόημα:
"Αυτή τη φορά έφερα μαζί μου στις ΗΠΑ μέχρι και τα δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλιά μου για να καταλάβουν ποιος είμαι, όμως ούτε αυτό χρησίμευσε".
Σημειώνεται πως ο Φάρα βρίσκεται αυτή την εποχή στις ΗΠΑ για να περάσει οικογενειακά τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ όπως ο ίδιος επεσήμανε, είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να αποκτήσει άδεια παραμονής για το διάστημα που θα χρειαζόταν να μείνει εκεί για αρκετό διάστημα ώστε να προπονείται μαζί με τον κόουτς του, Αλμπέρτο Σάλασαρ.
Πηγή: sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου