Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ-ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

 Σώματος Στρατού και παρακολούθησε την άσκηση «ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ 2013» καθώς και βολές αρμάτων LEO 2 HEL στο Πεδίο Βολής ΑΕΤΟΥ.
Άσκηση «ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ 2013» με βολές αρμάτων Leopard-2HEL στο Πεδίο Βολής Αετού
Ο πολύτιμος συνεργάτης της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου, ΑΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωσταράκος, ξαναχτύπησε. Γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα το γνωστό κόλπο –πραβάλλουμε τους λεγόμενους «εθνικούς κινδύνους» για να καταστείλλουμε τις αντιδράσεις που προκαλεί η βάρβαρη ταξική πολιτική κυβέρνησης και Μνημονίων-προχώρησε για μια ακόμη φορά στη πραγματοποίηση άσκησης που αποσκοπούσε στο να κλείσει στόματα, να εξαφανίσει προβληματισμούς και ανησυχίες.

Αυτή τη φορά την εσπευσμένη πραγματοποίηση άσκησης την προκάλεσαν οι δύο αυτοκτονίες-φαντάρου και ΕΠ.ΟΠ- που υπηρετούσαν στον Έβρο. Λόγω γεωγραφίας και συνθηκών, δεν ενεργοποιήθηκαν οι Ειδικές Δυνάμεις, αλλά τα τεθωρακισμένα. Διαβάζουμε:

«Βολές αρμάτων μάχης Leopard-2HEL με τα νέα ολλανδικά βλήματα DM53A1 που εξοπλίζουν πλέον τους τεθωρακισμένους σχηματισμούς του Στρατού μας πραγματοποιήθηκαν στο Πεδίο Βολών και Ασκήσεων ''ΑΕΤΟΣ''
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη επισκέφτηκε την περιοχή ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού και παρακολούθησε την άσκηση «ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ 2013» καθώς και βολές αρμάτων LEO 2 HEL στο Πεδίο Βολής ΑΕΤΟΥ κατέληξε το δελτίο τύπου. Οι βολές ήταν ιδιαίτερα εύστοχες από τους αρματιστές μας και απέσπασαν τα ευμενή σχόλια του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωσταράκου Μιχαήλ και του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Κώνσταντίνου Γκίνη».
Η λέξη Ντροπή έρχεται αυτόματα στο νου.
Όμως αυτό που πραγματικά προκαλεί αυξημένη ανησυχία είναι η αποκάλυψη της προσπάθειας συγκάλυψης των ευθυνών. Να διαφυλαξουν το Γόητρο του Στρατού!
Και φυσικά, όποιος δε λαμβάνει μέτρα για την αντιμετώπιση τέτοιων τραγικών περιστατικών, απλώς θα αντιμετωπίσει την επανάληψη τους.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Κανονικά θα έπρεπε να σας χαρακτήριζαν εθνικούς προδότες γι' αυτά που γράφετε. Είστε ίδιοι με τους πολιτικούς και τα media... Αποπροσανατολίζετε την κοινή γνώμη και φυσικά δημοσεύετε ανακρίβειες τόσο για την άσκηση ΛΥΣΙΜΑΧΟ όσο και για το λόγο αυτοκτονίας του στρατιώτη. Μακάρι όλοι οι οργανισμοί στην Ελλάδα να δούλευαν τόσο οργανωμένα και φιλότιμα όσο ο Στρατός. Συνεχίζοντας τη λασπολογία για τις ΕΔ το μόνο που θα καταφέρεται είναι να είστε κατ' ουσίαν υπεύθυνοι (εσείς και οι πολιτικοί) για πιθανή έναρξη εμφύλιου. Οι απώλειες στο λαιμό σας... Εθνικοί Προδότες. Αλλά τι λέω εθνικοί; Εσείς είστε οι πρώτοι υποστηριχτές της παγκοσμιοποίησης και της διαγραφής της ένδοξης ιστορίας του έθνους μας. Αν σας λέει κάτι αυτή η λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε, σίγουρα ζεις στο εξωτερικό!
    Αλλιώς, θέλεις γιατρό...
    Και γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή