Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ" ΤΟΥ ΥΕΘΑ Π.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΔΥΟ ΖΩΕΣ

Μόλις χθες γράφαμε: "Τα συγχαρητήριά τους εξυπηρετούν μόνο και μόνο τις δημόσιες σχέσεις τους. Ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος, ο ΑΓΕΕΘΑ,Κωσταράκος, και ο ΑΓΕΣ, Γκίνης, κατήργησαν τα μόρια όσων υπηρετούν στις απόμακρες μονάδες του Έβρου και ενισχύουν τις κοινωνικές-ταξικές ανισότητες στο Στρατό. Ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος και η κυβέρνηση κατήργησαν τις δωρεάν καταστάσεις επιβίβασης, στερώντας μας ακόμη και την άδεια, γιατί οι σκληρά δοκιμαζόμενες λαικές μας οικογένειες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν το κόστος της μετακίνησης και συνολικά τα οικονομικά βάρη της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας που μας φόρτωσαν.
‘Ετσι όμως λειτουργεί το άθλιο καθεστώς των πελατειακών σχέσεων και των ταξικών διακρίσεων: οι πλούσιοι και τα κομαμτικά βύσματα είναι στο Πεντάγωνο και εμείς στην Γκατζολία...Γι’ αυτό πρέπει να ανατραπεί...
Τέλος, απαιτούμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δε δεχόμαστε καμιά ΕΔΕ της συγκάλυψης και της προστασίας των στελεχών. Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες και πρέπει να αποδοθούν".

Για την κατάσταση που βιώνουν οι συνάδελφοι φαντάροι στον Έβρο ευθύνεται η κυβέρνηση, ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος και η στρατιωτική ηγεσία.
Οι καταγγελίες των φαντάρων από τα μαύρα στρατόπεδα είχαν γνωστοποιήσει το τι συμβαίνει.
Όμως Αδιαφόρησαν. Και ήρθαν οι άδικες απώλειες.
Τώρα τρέχουν να ανορθώσουν το πολιτικό τους γόητρο. Επιχειρούν να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους, με τα μεγάλα τους "εθνικά λόγια".
Δείτε τους και βγάλετε τα συμπεράσματα σας.
Οι φαντάροι όμως και οι οικογένειες τους Απαιτούν να Καταργηθεί η διαταγή που επαναφέρει το Αμετάθετο στον Έβρο. Να επανέλθουν οι Δωρεάν Καταστάσεις Επιβίβασης.
Και πάλι όμως Παναγιωτόπουλος-Κωσταράκος-Γκίνης Αδιαφορούν...
Αυστηρές εντολές Παναγιωτόπουλου στους Διοικητές Μονάδων για το θέμα των αυτοκτονιών (Video)
Περιοδεία στον Έβρο πραγματοποίησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, και συγκεκριμένα στις έδρες της 12ης και 16ης Μεραρχίας Πεζικού. Ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα των αυτοκτονιών και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.




http://www.thrakinet.tv/index.php?option=com_content&view=article&id=17613:2013-02-12-19-02-01&catid=1:2010-02-22-10-33-39&Itemid=100035

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου