Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Αυτοκτονία ΕΠΟΠ στον Έβρο


Αυτοπυροβολήθηκε 28 χρονος ΕΠΟΠ στο χωριό Αλεποχώρι του νομού Έβρου τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο αυτόχειρας που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο, βρέθηκε στο δωμάτιό του νεκρός δίπλα σε μια λίμνη αίματος , αφήνοντας ανάστατη την τοπική κοινωνία! Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα ο διοικητής του και συνάδελφοι από την υπηρεσία, οι οποίοι βρίσκονται εκεί μέχρι και αυτή την ώρα! Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί σημείωμα, στο οποίο ο άνδρας να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, όμως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, φέρεται να είπε στη μάνα του .."μάνα σ αφήνω, φεύγω.." και αμέσως πήγε στο δωμάτιό του και έδωσε τέλος στη ζωή του, πριν προλάβει να αντιδράσει η μητέρα του.

1 σχόλιο:

  1. Και εγω ΕΠΟΠ ειμαι. Παιρνω πλεον 840Ε . Πληρωνω 300 ενοικιο 40Ε κοινοχρηστα 250Ε δοση αυτοκινητου )απαραιτητο αφου η μονάδα ειναι 15χλμ απο το σπιτι μου. Η γυναίκα μου άνεργη.... Εχουμε 2 παιδακια.
    Η ιεραρχια αδιάφορει συνεχίζει να κόβεει μισθούς.
    Σκεφτομαι να απευθυννθώ στην εκκλησία ...Δεν έχουμε να φάμε.
    Συνάδελφος σταμάτησε τα παιδια του από το σχολείο γιατί δεν μπορούσε να πληρώνει τις ανάγκες του σχολίου βιβλια τετραδια. Αλλοι συναδελφοι το βραδυ κανουν βολτα στους κάδους μήπως και βρουν κάτι για φαγητό περήφανοι και αξιοπρεπείς ωστε να μην αναγκαστούν να ζητησουν δανεικά.
    Μηπως πρέπει ο κάθε Διοικητης να ξαναπάρει συνέντευξη από ολους μας και να δει σε τι μοιρα βρισκόμαστε? Τα δεδομενα αλλαζουν καθε μήνα. Μάλλον ο κ.Κωσταρακος θα πρέπει να ασχοληθει με κάτι σημαντικο και να μην αφήνει τα στελεχη να ξεφτυλίζονται ψαχνοντας πλεον σε καδους η ζητώντας τη βοηθεια της εκκλησίας. Το army.gr δημοσιευει κάθε μερα επισκέψεις της Ιεραρχίας σε κατα τοπους μονάδες για αναψυχή. Απο πού πληρώνονται ολα αυτά τα εξοδα παράστασης εκτός έδας και τα καυσιμα για την μετακίνηση?Οι Διοικητες των μονάδων σαν να μη συμβαίνει τίποτα χρησιμοποιουν για τη μετακινηση τους τζιπ 4 ατομων prive. Βλέπετε αυτοί είναι ανθρωποι αλλου θεου. Καταλαβαινω οτι ο συναδελφος είχε φτάσει στο απροχώρητο. Ερχονται και αλλοι μετα από αυτόν.........Η Ιεραρχία δεν παιρνει θεση φυσικά αφού καλα τρώνε από τα ν΄μιμα και μη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή