Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

1821-2013: ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ε.Ε.-ΔΝΤ

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
 ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-Ε.Ε.-ΔΝΤ

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κάνει επίδειξη αυταρχισμού. Το αστικό σύστημα εξουσίας αντιλαμβάνεται το μέγεθος της κοινωνικής οργής και επιλέγει να ακολουθήσει τις πιο ακραίες τρομοκρατικές πολιτικές ενός ξεκάθαρα ολοκληρωτικού καθεστώτος για να συντρίψει τις κοινωνικές αντιδράσεις και να επιβάλλει τη μετατροπή του λαού μας σε Δούλο του 21ου αιώνα.
Στην εξέδρα των επισήμων είναι όλοι εκεί: Κυβέρνηση και αντιπολίτευση, μιζαδόροι πολιτικοί των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, οι ακροδεξιοί του ΛΑΟΣ-όσοι δεν πήραν μεταγραφή για τη ΝΔ, οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής. Όλοι οι υπηρέτες των εργολάβων και των τραπεζιτών, των τοκογλύφων και των εφοπλιστών, των καναλαρχών και των βιομηχάνων. Όλοι αυτοί που Πτώχευσαν τον κόσμο της εργασίας για να διαφυλάξουν και αυξήσουν τα κέρδη τους, για να λεηλατήσουν την κοινωνική περιουσία.


Φοβούνται. Κρύβονται από τον λαό σε απομονωμένες και απαγορευμένες ζώνες. Μας κρατούν μακρύα. Η Αθήνα που γιορτάζει την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 1821, μετατρέπεται σε εμπόλεμη πόλη ή καλύτερα σε μια κατεχόμενη πόλη.
Κάγκελα παντού. Κλεισμένοι δρόμοι και φέις κοντρόλ. Χιλιάδες Ματατζήδες, ΕΚΑΜίτες και Ασφ-αλήτες. Έτοιμες οι ασπίδες, τα γκλομπ και τα δακρυγόνα. Τα όπλα τους μας στοχεύουν...

Γιατί αυτοί με τα ακριβά κοστούμια και τα αρώματα, οι περικυκλωμένοι από μπράβους, που σπρώχνονται μπροστά στις κάμερες για να πούν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και να επαναλάβουν τα χιλιοειπωμένα εθνικιστικά λογύδρια, τρέμουν τις εξεγέρσεις που απαιτεί η εποχή μας.
Μετά την παράσταση ολοκληρωτισμού που το αστικό σύστημα εξουσίας έδωσε στην Στρατιωτική Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, σκέφτηκαν να κατεβάσουν ξανά τον Στρατό στο δρόμο, αντιμετωπίζοντας τον εργαζόμενο λαό μας ως Ασύμμετρη Απειλή και εσωτερικό εχθρό.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα «η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, “προσφέρθηκε να συνδράμει ο στρατός στα μέτρα ασφαλείας για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου”. Η Αστυνομία θεώρησε ότι μπορούσε «να καθαρίσει» και από μόνη της. Αρκούν οι Αύρες Νερού, οι χιλιάδες πραιτωριανοί, τα στρατιωτικοποιημένα τμήματα της. Στο κέντρο της Αθήνας εφαρμόζεται το Δόγμα Άμυνας Ασφάλειας του Κράτους Διαρκούς Έκτακτης Ανάγκης
Το έθνος γιορτάζει...

Εμείς καλούμε τον λαό μας να διαδηλώσει μαζικά και να καταγγείλει την ταξική πολιτική και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών και τοκογλύφων.Γιατί χρειάζεται ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΡΗΞΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Καλούμε κάθε φαντάρο και μόνιμο να αρνηθεί να συμμετάσχει στα όποια μέτρα καταστολής συμπεριλαμβάνουν τον στρατό, στρέφοντας το όπλο του κατά των διαδηλωτών. Ο όρκος που υποχρεωθήκαμε να δώσουμε έκανε λόγο για υπεράσπιση της Άμυνας και του Συντάγματος. Δε δώσαμε όρκο να προστατεύουμε με τα όπλα όσους στερούν το παρόν και μέλλον του λαού μας, τον κόσμο της μίζας, της διαπλοκής και της διαφθοράς, τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές, την εκκλησία με την αμύθητη περιουσία, τους βιομήχανους, εργολάβους και καναλάρχες.
Το Αθάνατο κρασί του 21 πρέπει να το γευτεί και η δική μας γενιά
Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία που πετιούνται στην ανεργία και στο περιθώριο, που φορτώνονται πρωτόγνωρα φορολογικά βάρη και υποχρεώνονται να βιώσουν ένα καθεστώς απόλυτης δουλείας και εξάρτησης από τις επιθυμίες των επιχειρηματιών-τοκογλύφων-επενδυτών, δεν έχουν κανένα κοινό-«εθνικό συμφέρον»!
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η κυβέρνηση, η τοπική αυτοδιοίκηση, η Εκκλησία και οι εργοδότες, οι «Επίσημοι»αποτελούν έναν κόσμο εχθρικό. Αυτοί μας εκμεταλλεύονται, μας υποδουλώνουν, μας καταπιέζουν. Στρέφουν ενάντιά μας τους πραιτοριανούς των ΜΑΤ και τώρα το Στρατό για να επιβάλλουν τους Νόμους του Κέρδους, τη Δικτατορία της Αγοράς, την Ε.Ε. και το ΕΥΡΩ, το σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό.
Αρνούμαστε επομένως να τους τιμήσουμε, αρνούμαστε να παρελάσουμε μπροστά τους. Αρνούμαστε να τους Υπερασπιστούμε.Τιμούμε τους ηρωικούς αγώνες του παρελθόντος, συμμετέχοντας στους ταξικούς αγώνες του σήμερα. Αρνούμαστε να στρέψουμε τα όπλα ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό που μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ-ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ-
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΕΚΟ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΦΟΡΙΑ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 6932955437       
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου