Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΤΟ DEFENCENET.GR ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΙΔΗ;


Παραθέτουμε την ξεφτίλα τους:
DEFENCENET.GR
STRATEGY REPORT
DEFENCE-POINT
ΚRANOS.GR
ΕΠΙΛΑΡΧΙΑ
ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ
Δεν εκπλήσσει πια κανένα ο ρόλος των εθνικιστικών και μιλιατρσικών μέσων. Θέλουν αγορές όπλων, αύξηση θητείας, κήρυξη ΑΟΖ και πετρέλαια, πουλούν πατριωτισμό και μισαλλοδοξία, ξημεροβραδιάζονται με τον Εξ Ανατολάς Κίνδυνο, προβάλλουν την στρατιωτική συνεργασία με το κράτος τρομοκράτη Ισραήλ, θέλουν επιβολή του Νόμου και της Τάξης, ακόμη μεγαλύετρη στρατιωτική συμμετοχή στους βάρβαρους πολέμους του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Όχι μόνο δείχνουν Ανοχή στην Χρυσή Αυγή-που εξάλλου τα απάνθρωπα ενδιαφέροντα της επικοινωνούν με αυτά των μιλιταριστικών μέσων, ενώ δύσκολα κρύβονται οι κοινές συμπάθειες σε συγκεκριμένους εμπόρους-βιομήχανους όπλων, εφοπλιστές και επιχειρηματίες του χώρου ασφάλειας.
Συχνά προβάλλουν το εμετικό ναζιστικό της λόγο και τη τραμπούκικη-φονική της δράση.
Αυτό λοιπόν έπραξαν και στην περίπτωση της αλήτικης-ναζιστικής κίνησης του ποδοασφαιριστή της ΑΕΚ, Κατίδη.
Ή καλύτερα του πρώην ποδοσφαιριστή, αφού ο υπέροχος κόσμος της ομάδας που κουβαλά μνήμες προσφυγιάς και πρωταγωνιστεί στους κοινωνικούς αγώνες, δίνοντας έμφαση στον Αντιφασιστικό Αγώνα. Έναν λαο και μια ιστορία που συνειδητά και καθοδηγούμενα πήγε να προσβάλλει κια να προκαλέσει ο νοσταλγός των αλητών Ταγματασφαλιτών, των συνεργατών των Γερμανών κατακτητών και των φονιάδων των Μπλόκων και των σφαγών ολόκληρων χωριών.
Ομως χυδαία είναι και η στάση των παρακάτω μέσων που όχι μόνο απέκρυψαν την είδηση του ναζιστικού χαιρετισμού, όχι μόνο δεν την καταδίκασαν, αλλά ουσιαστικά συχνά δρουν ως γραφεία Τύπου της Ναζιστικής Οργάνωσης.
Ο Ναζισμός δε θα είχε αυτή την επίδραση αν δεν έβρισκε την Ανοχή και την Στήριξη όλων αυτών, που φυσικά εξυπηρετούν ή αποσκοπούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους από τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.
Παραθέτουμε την ξεφτίλα τους:
DEFENCENET.GR
STRATEGY REPORT
DEFENCE-POINT
ΚRANOS.GR
ΕΠΙΛΑΡΧΙΑ
ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ
Εκ διαμέτρου αντίθετη στάση κράτησε το onalert.gr
Κατάντια! Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ χαιρετά ναζιστικά!

Η κατάντια μας. Αυτά θα συμβαίνουν όσο το επίσημο κράτος -αν υπάρχει σε λειτουργία τέτοιο πράγμα- αφήνει “ανοιχτό γήπεδο” στους ακραίους, ανιστόρητους που θέλουν να “ξαναγράψουν” την ιστορία και εκμεταλλεύονται την άγνοια των νεότερων,για την οποία όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι.

Όπως ανοιχτό γήπεδο βρήκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που …πανηγύρισε ναζιστικά το γκολ που έβαλε…

Όπως ναζιστικά σηκώνουν το χέρι σε αίθουσες σχολείων νεαροί μαθητές επηρεασμένοι από την …μόδα της μαύρης μπλούζας και των χιτλερίσκων που προσφέρουν μια ψευδαίσθηση εξουσίας…

Είμαστε όλοι μας υπεύθυνοι γι΄ αυτή τη κατάντια να βλέπουμε νέους ανθρώπους να ασπάζονται συμπεριφορές και σύμβολα που μάτωσαν αυτό το τόπο…

Και από την ευθύνη δεν εξαιρείται ο στρατός που επίσης δίνει γήπεδο σε ανάλογες συμπεριφορές καλυπτόμενος πίσω από το "επιχείρημα" ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα...Όπως και όλος ο κρατικός μηχανισμός.

Ας ομολογήσουμε λοιπόν ότι κακώς πολεμήσαμε κατά των ναζί ,κακώς σκοτώθηκε και μαρτύρησε τόσος κόσμος κι ας ...καμαρώσουμε τους ανιστόρητους -που δεν έχουν καν το θάρρος να το παραδεχτούν- να χαιρετάνε ναζιστικά.

Ανακοίνωση ΔΗΜΑΡ

<< Την ημέρα που στη Θεσσαλονίκη τιμήθηκε η μνήμη χιλιάδων Εβραίων που οδηγήθηκαν από του ναζιστές στα κρεματόρια του Άουσβιτς, στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας ένας Θεσσαλονικιός, στον αγώνα ΑΕΚ – Βέροια, ο Γιώργος Κατίδης χαιρέτησε ναζιστικά. Μάλλον ο κύριος Κατίδης δεν γνωρίζει ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα προσφύγων, που έχουν πληρώσει πολύ ακριβά το ρατσισμό και τον φασισμό. Περιμένουμε να δούμε την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και των αρμοδίων οργάνων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το δηλητήριο του ναζισμού δεν πρέπει να μολύνει το ελληνικό ποδόσφαιρο>>.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου