Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Πέθανε ο 50χρονος: Πτώχευσε, δε βρήκε δουλειά, πείνασε, αυτοπυρπολήθηκε. Ποιος θα είναι ο επόμενος;

Η ΠΟΡΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ε.Ε.-ΔΝΤ...

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο 50χρονος άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε το Σάββατο στα Βριλήσσια. Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, ο 50χρονος έφερε περίπου 80% εγκαύματα με αποτέλεσμα οι γιατροί παρά τη μάχη που έδωσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν. Ο 50χρονος κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Ο 50χρονος άνδρας προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο αφού χθες, Σάββατο, αυτοπυρπολήθηκε στη μέση του δρόμου και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Πεντέλης και Αναπαύσεως στα Βριλήσσια.

Η ιστορία του είναι η καθημερινή μας εμπειρία. Ότι ζούμε από το 2009 με τη βάρβαρη ταξική επίθεση των αστικών κυβερνήσεων και των Μνημονίων. Δήθεν για να καλυφθούν τα ελλείμματα και τα χρέη που τα κέρδη τους δημιούργησαν. Αλλά ο Μπόμπολας και ο Σάλλας της Τράπεζας Πειραιώς βουτάνε τα πάντα, οι εφοπλιστές απογειώνουν τα κέρδη τους και η τουριστική βιομηχανία περιμένει να αρμέξει εκατομμύρια τουρίστες, δίνονατς μισθούς Βουλγαρίας. Και όλοι μαζί επιβάλλουν να είμαστε οι Δούλοι του 21ου αιώνα...

Και οι άνθρωποι μας φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο. Χιλιάδες. Και όσοι μένουν πίσω απαρτίζουν τους στρατούς της ανεργίας, υποχρεώνονται να ζουν με μισθούς και συντάξεις πείνας. Ενώ οι φόροι μας γδέρνουν και τα χαράτσια αυξάνονται. Ενώ τα φασισταριά της Χρυσής Αυγής μας λένε ότι φταίνε οι Ξένοι...  

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, ο άνδρας παλαιότερα είχε βιοτεχνία, η οποία έκλεισε λόγω της κρίσης. αναζήτησε εργασία, αλλά όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν τα Μνημόνια, τόσο αυξάνονταν και οι άνεργοι τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα και λόγω ηλικίας να μην μπορεί να βρει δουλειά.

Ως αποτέλεσμα της ανεργίας ήρθε η κατάθλιψη και η παραίτηση από την διάθεση να ζήσει.

Του είχαν τσαλακώσει την αξιοπρέπεια του είχαν τσακίσει όλα τα όνειρα.

Τα δάκρυα στέρεψαν. Τα συλλυπητήρια δεδομένα, αλλά δε λένε τίποτε πια και σε κανέναν...

Γιατί αυτοί επιμένουν και συνεχώς αποθρασσύνονται.

Την ίδια στιγμή σε συμφωνία-πλαίσιο για τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων κατέληξαν οι πολιτικοί αρχηγοί, κατά τη συνάντησή τους το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία προβλέπει την απομάκρυνση 4.000 δημοσίων υπαλλήλων εντός του 2013 και άλλες 11.000 αποχωρήσεις εντός του 2014.

Συνολικά, 15.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα απομακρυνθούν τη διετία 2013-2014, ενώ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, συνυπεύθυνο στο έγκλημα κατά του εργαζόμενου λαού μας, οι αποχωρήσεις μέχρι το τέλος του 2015 θα υπερβούν τις 180.000.

Νέοι υποψήφιοι για αυτοπυρπόληση...

Τι άλλο περιμένουμε για να ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ;

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου