Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ 596 ΤΑΓΜΑΤΟΣ-ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ 71η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ «ΑΠΕΙΘΑΡΧΗ ΜΟΝΑΔΑ» ΚΑΙ ΕΔΩΔΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ

Πραγματικά απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού.
Όπως μας καταγγέλλουν συνάδελφοι φαντάροι αλλά και μόνιμα στελέχη με πολύχρονη εμπειρία, βιώνουν μια βάναυση και προσβλητική συμπεριφορά από τη διοίκηση της μονάδας, η οποία χρησιμοποιεί λόγια και μεθόδους που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα και τη φέρνουν υπόλογη απέναντι στον νέο Ταξίαρχο διοικητή  της 71ης Ταξιαρχίας και το ΓΕΣ.
Πραγματικά, δε πίστευαν στα αυτιά τους όσοι συμμετείχαν  στην πρωινή αναφορά Τάγματος ακούγοντας τον Ταγματάρχη Πεζικού Φλώρο Κωνσταντίνο, Υποδιοικητή του 596 Τάγματος (στην Αργυρούπολη) να το χαρακτηρίζει «ΑΠΕΙΘΑΡΧΗ ΜΟΝΑΔΑ».

Επαναλαμβάνουμε: βρέθηκε άνθρωπος και μάλιστα ο ίδιος ο Υποδιοικητής του, να χαρακτηρίσει Τάγμα της 71Ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΑΠΕΙΘΑΡΧΗ ΜΟΝΑΔΑ»!
Το ΣΟΚ όμως είχε και συνέχεια.
Ο Κ.Φλώρος υποσχέθηκε στους φαντάρους και τους μόνιμους ότι θα τους στρώσει… Ότι θα σφίξουν τα λουριά…
Διέταξε λοιπόν όλο το προσωπικό, για να εκτελέσει κάθε εργασία,  να Τρέχει .
Πλέον, βλέπεις όλη τη μέρα, φαντάρους αλλά και 30χρονους-40χρονους-50χρονους βαθμοφόρους να τρέχουν σαν τα επικίνδυνα χαζά των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής, μεταξύ ΚΨΜ και όρχου ή για να πάνε από το θάλαμο στο Διοικητήριο.
Όλοι είναι αγανακτισμένοι και οργισμένοι. Ένας Ταγματάρχης, με την κάλυψη άραγε ποιου, κατόρθωσε να τους εκθέσει, να τους μειώσει, να τους καταρρακώσει την προσωπικότητα.
Πως αλήθεια και γιατί επιτρέπεται στον καθένα ιεραρχικά ανώτερο να βγάζει το άχτι του στου Παραλόγου τα στρατόπεδα. Τόσο οι συνάδελφοι φαντάροι, που υποχρεώθηκαν να υπηρετήσουν, όσο και οι μόνιμοι, που αγωνίζονται να τα φέρουν πέρα και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αξιοπρέπεια, υφίστανται αυτή την απαράδεκτη και παράνομη συμπεριφορά. «Δε φτάνει που έχουμε τα Μνημόνια, έχουμε και τον κάθε ένα που ξεσπά πάνω μας» υποστηρίζουν οι καταγγέλλοντες!
Αλήθεια, από πού προβλέπεται, σε πιο νόμο, σε πιο άρθρο του Στρατιωτικού Κανονισμού το γράφει ότι μπορεί ένας Υποδιοικητής να βρίζει ένα ολόκληρο Τάγμα και αυθαιρετώντας, να το τρέχει γιατί έτσι του αρέσει;
Θεωρούμε ότι πρέπει άμεσα να υπάρξει παρέμβαση του Ταξίαρχου Διοικητή της 71Ης Ταξιαρχίας και του ΓΕΣ. Αλλιώς, είναι συνυπεύθυνοι, καθώς αποδεικνύουν ότι οι παράλογες και παράνομες αυτές συμπεριφορές υπόκεινται σε άνωθεν καθοδήγηση…
Εξάλλου, μένει για μια ακόμη φορά να αποδειχτεί να η δέσμευση του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου για σεβασμό των φαντάρων και των μονίμων.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

13 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ore mpravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε απλά άλλη μια πηγή παραπληροφόρησης και τίποτα άλλο!Το πάμε τροχάδην σαν λόχος στην αναφορά Τάγματος το μετατρέψαμε σε "Πλέον, βλέπεις όλη τη μέρα, φαντάρους αλλά και 30χρονους-40χρονους-50χρονους βαθμοφόρους να τρέχουν σαν τα επικίνδυνα χαζά των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής, μεταξύ ΚΨΜ και όρχου ή για να πάνε από το θάλαμο στο Διοικητήριο."
    Είστε απλά άδικοι και απαράδεκτοι!Ελπίζω να γλυτώσετε την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.Α!αλλά ξέχασα είστε απρόσωποι...Και δεν με ενδιαφέρει που θα την σβήσετε αυτό το σχόλιο,μου φτάνει που το διαβάσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχόλια που δεν είναι υβριστικά δεν σβύνονται από θέμα αρχής. Ας αφήσουμε επομένως τις πονηρίες...
    Από την άλλη μεριά κατανοούμε την αγωνία του Υποδιοικητή να απαντήσει, αλλά αισθανόμαστε την ανάγκη να ρωτήσουμε το εξής: αν μια μονάδα κρίνεται απείθαρχη, οι ευθύνες δε βαρήνουν τον ίδιο και το διοικητή της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρώ ότι η καταγγελία περιλαμβάνει πολλές υπερβολές που δεν ευσταθούν...
    Και οι περισσότεροι που υπηρετούν εκεί και ιδίως οι Κληρωτοί, δε θα πρέπει να έχουν ΚΑΝΕΝΑ παράπονο από τη συμπεριφορά τόσο της Δκσεως, όσο και των υπολοίπων στελεχών του!
    Εάν η παραπάνω καταγγελία συντάχθηκε από μόνιμο στέλεχος, καλό θα είναι να μάθει να εκφράζεται όπως προβλέπεται, με Αναφορά Παραπόνων, ή με αίτηση για Προσωπική Ακρόαση από τη Δκση της Μονάδος.
    Και γνωρίζεται καλά και ιδίως οι κληρωτοί, ότι ο Δκτης έχει δηλώσει πολλές φορές στην Αναφορά της Μονάδος ότι η πόρτα του θα είναι πάντοτε ανοιχτή!
    Και εάν η καταγγελία συντάχθηκε από Κληρωτό, απλά αυτό φανερώνει αχαριστία!
    Το ότι υπάρχει καταγγελία, δε σημαίνει και κατ΄ανάγκη ότι ευσταθεί...
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δηλώσω τα στοιχεία μου, αλλά από τη στιγμή που η καταγγελία είναι ανώνυμη, θεωρώ ότι ομοίως δε θα πρέπει να τα δηλώσω κι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπληρώνοντας στο παραπάνω που έγραψα σε ότι αφορά τις απαράδεκτες καταγγελίες που φυσικά και ΔΕΝ ευσταθούν, δηλώνω ότι παρά τις οικονομικές συγκυρίες και τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ανεξαιρέτως όλα τα Στελέχη και οι Κληρωτοί οπλίτες που υπηρετούν στη μονάδα αυτή, οι παραπάνω υπηρετούντες μαζί με τη Δκση, έχουν τη θέληση και προσπαθούν καθημερινά (και τα καταφέρνουν), να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά γιατί το βιώνουν καθημερινά.
      Και όσοι τυγχάνει να είναι απλοί πολίτες και διαβάζουν τις παραπάνω υβριστικές και κακόβουλες καταγγελίες, να γνωρίζουν ότι οι υπηρετούντες στη Μονάδα αυτή και στον Ελληνικό Στρατό γενικά, και θέλουμε και προσπαθούμε και μπορούμε, να στεκόμαστε στην πολύ υψηλή θέση που μας έχει κατατάξει ο Ελληνικός Λαός, στη συνείδησή του και στην καρδιά του.

      Διαγραφή
  6. Μία ζωή συκοφάντες, κατήγοροι με βάση μία αστήρικτη ανώνυμη καταγγελία που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε πικραμένος γαι εκδίκηση επειδή δεν του εγκρίθηκε μία άδεια, επειδή τιμωρήθηκε και λοιπούς συναφείς λόγους. Α ρε ΣΠΑΡΤΑΚΕ πόσο ανήθικος είσαι τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ?ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ !ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ..ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΙΩΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ !ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΙΓΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ 596 ΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ ΧΑΡΗΝ ΣΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ[ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ]ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ..ΚΑΛΛΙΣΤΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ Ν ΠΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ''ΜΑΜΑ ΜΑΣ'' ΑΛΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΠΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΓΜΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ton en logo tagmatarxi ton eixa anthupoloxago ston kevop stin athina,,,,,sto loxo olmon,,,,apo tote boubouki!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. arxes 1997,,,,,alismonita xronia!!!e re ena fortigo xulo pou thelei apo tethorakismena!!!na pai na ton dernoune se orxo me leopard!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ton en logo tagmatarxi ton eixa anthupoloxago ston kevop stin athina,,,,,sto loxo olmon,,,,apo tote boubouki!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή