Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΑΓΕΕΘΑ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ


Σαν βόμβα έσκασε στο Πεντάγωνο η είδηση της αιφνιδιαστικής παραίτησης του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου.

Πολλοί βεβαίως ήταν εκείνοι που θεωρούσαν ότι ο ΑΓΕΕΘΑ, ο οποίος είχε την ικανότητα να προσαρμοστεί και να επιβιώσει δίπλα σε τόσους υπουργούς Άμυνας που ήλθαν και απήλθαν, θα διατηρούνταν και μετά τις τελευταίες ταραχώδεις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις. Είχε αποδείξει όχι μόνο ότι μπορεί να κρατά αποστάσεις από την αγωνία και τις διεκδικήσεις των συναδέλφων του στρατιωτικών, αλλά και να συμβάλλει στην υλοποίηση των κυβερνητικών επιλογών με κάθε τρόπο. Η ταύτιση του με την εκάστοτε κυβέρνηση τον είχε οδηγήσει σε ακραία αυταρχικές επιλογές, ιδιαίτερα ενάντια στον ΣΥΣΜΕΔ, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ποινικοποίηση του Συνδικαλισμού των στελεχών.
Όμως και σε αυτή την περίπτωση δικαιώθηκαν οι λίγοι, που εκτιμούσαν ότι τελικά ο ΑΓΕΕΘΑ δε θα αντέξει. Και τελικά ο Αντιστράτηγος Κωσταράκους έπεσε θύμα των ίδιων του των μεθοδεύσεων. Σφυρίζοντας αδιάφορα όταν  πρώην ο  ΑΓΕΣ Ζιαζιάς, ο πρώην ΑΓΕΝ Χρηστίδης και ο πρώην ΑΓΕΣ Γκίνης κατάγγελναν την ύπαρξη κομματικής παράγκας στις Ένοπλες Δυνάμεις, η οποία παίζει σύστημα 4-2-1 για να βολέψει τα κομματικά βύσματα των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ,   είδε τελικά να έρχεται και το δικό του σβύσιμο από τον χάρτη.

Γιατί δεν άντεξε...
Όπως καταγγέλλει το onalert.gr «Η παράγκα για την οποία μίλησε ο πρώην Α/ΓΕΣ θεώρησε ότι μετά από τις τελευταίες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις έχει το δικαίωμα -το καθήκον πιστεύουν οι …ένοικοί της- να ζητά προγκρόμ διώξεων ,”κεφάλια” ανθρώπων και επιχειρεί τα τελευταία 24ωρα “επιχείρηση εκκαθαρίσεων” στα γραφεία Αρχηγών Γενικών Επιτελείων οι οποία μόλις ανέλαβαν! Η “λίστα” της παράγκας έχει να κάνει με πρόσωπα που είχαν την “ατυχία” να θεωρούνται άνθρωποι των προηγούμενων Αρχηγών! Ανεξαρτήτως ικανοτήτων και προσόντων. Στην “επιχείρηση” χρησιμοποιούνται και “δημοσιογραφικά πυρά” ,τα οποία προφανώς ευνοούν τη “λογική παράγκας”.Φημολογείται μάλιστα ότι ακόμη και σήμερα το πογκρόμ θα αρχίσει από συγκεκριμένο γραφείο Αρχηγού!
Δεν έχει κανένα νόημα ασφαλώς να αναφερθούμε και στις άλλες λίστες που είναι στα χέρια μας σχετικά με τις επανδρώσεις “επιλεγμένων” μονάδων με διπλάσιο προσωπικό από τις οργανικές θέσεις που προβλέπονται. Και που όλως τυχαίως οι μονάδες αυτές βρίσκονται σε εκλογικές περιφέρειες ανά την Ελλάδα στις οποίες συμπτωματικώς εκλέγονται κάποιοι υπουργοί. Και μιλάμε για εκλογικές περιγρέρειες εκτός Αθηνών».

Εμείς να του ευχηθούμε καλή αποστρατεία. Δε θα μας λείψει καθόλου....

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: να ευχηθούμε καλό μήνα.
Δυστυχώς η είδηση αποτελεί ένα αθώο Πρωταπριλιάτικο αστείο.
Όμως ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος συνεχίζει να ηγείται ενός στρατού που οι παραπάνω καταγγελίες είναι πραγματικότητα.
Επιβεβαιώνοντας την άποψη ότι οι διακινητές σεναρίων «εθνικών κινδύνων» και οι πρωταγωνιστές στο εμπόριο πατριωτισμού και εθνοκαπηλείας κοιτάνε πάντα το κομματικό και προσωπικό τους όφελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου