Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΣΤ΄ΑΡΜΑΤΑ ΣΤ΄ΑΡΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ Β΄ΣΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Τι ήθος. Τι σεβασμός στη δημοσιογραφική δεοντολογία. Τι βάθος ανάλυσης. Τι διάυγεια. Τι πατριωτικό σθένος.

Όλες οι μεγάλες αρετές έρχονται στο προσκήνιο καθώς μας καλεί η πατρίδα (!) Τώρα που πρέπει να υπερασπίσουμε τα όσια και ιερά! Τα οικονομικά συμφέροντα του τόπου μας!

Τώρα σηκώνεται το εθνικό σύμβολο και τα σπαθιά βγαίνουν από τα θηκάρια. Έτοιμα να κατατροπώσουν το Βούλγαρο και Μωραίτη Εχθρό, που μας έκλεισε το δικό μας στρατόπεδο και εξασφάλισε την λειτουργία του δικού του.
Εμείς με ποιον να πάμε: με τον Σαμαρά που άνοιξε εκ νέου το ΚΕΝ Καλαμάτας στην εκλογική του περιφέρεια ή με τον Ελευθεριάδη-Διγενή που μάχεται να μην κλείσει το Β’ΣΣ;
Βέβαια, όλοι τους σε εμάς στέλνουν το κόστος της λειτουργίας των εκατοντάδων άχρηστων στρατοπέδων. Και να φανταστείς ότι την προηγούμενη μέρα, όλοι αυτοί μαζί έκραζαν τους Αναρχικούς και το ATHENS.INDYMEDIA γιατί δεν σεβάστηκαν την σημαία τους και τα πιστεύω τους, αντικαθιστώντας την στα Προπύλαια με μια μαυροκόκκινη... Και απαιτούσαν από τα ΜΑΤ να κάνουν ντου για να επιβάλλουν τον Νόμο και την Τάξη...
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ
ΖΗΤΩ. ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ. ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΖΗΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
Διαβάστε τους. Και μεθύστε και εσείς με το «Αθάνατο κρασί» της Βέροιας, του Φίλιππου και του Μ.Αλέξανδρου....

Στο κράτος του Μωριά (με ολίγη από Ρούμελη και Κρήτη) θέλουν να κλείσουν το Β΄ΣΣ, αλλά να κρατήσουν τα στρατόπεδα της ...ακριτικής Πελοποννήσου! Διώξτους όλους Σαμαρά!

Του Θεόδωρου Ελευθεριάδη Δημοσιογράφος Ημαθίας
Μακάρι να μην επαληθευτούν  οι πληροφορίες μας, οι οποίες αναφέρουν ότι εκεί κάτω στο κράτος του...Μωριά, την στιγμή που φαντασιώνονται καθημερινά για το πώς θα κλείσουν ένα Σώμα Στρατού με 100χρονη ιστορία, 15.000 χιλιάδες νεκρούς στα πεδία των μαχών, το οποίο όνομα του ένδοξου Μακεδόνα Βασιλέα Φιλίππου του Β, την ίδια ώρα ετοιμάζονται να κρατήσουν πέντε μεγάλα στρατόπεδα-κέντρα νεοσυλλέκτων στην ακριτική... Πελοπόννησο!

Προφανώς μάλλον για τον φόβο του Δράμαλη και της επικείμενης αποβατικής ενέργειας του Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα, του Σουλειμάν, της Χουρρέμ και του... Σουμπούλ Αγά! Επειδή εδώ στην Μακεδονία δεν σκεφτόμαστε με την τσέπη, όπως κάνουν από το 1821 και ύστερα οι κάτω από το αυλάκι, κατακλύζοντας το κράτος του... Μωριά, που κατοικοεδρεύει πλέον στην Αθήνα, τους λέμε να αφήσουν ήσυχο το Β΄ΣΣ. Δεν τους
κοστίζει τίποτε, μπροστά στο πακτωλό των αναγκών των στρατοπέδων της Πελοποννήσου. Τώρα αν ο Σαμαράς θέλει να κρατήσει πολιτικούς του υφισταμένους, που συνιστούν ένα απίστευτο πολιτικοστρατιωτικό κονκλάβιο που θεωρεί ότι η Μακεδονία είναι το αποπαίδι της Ελλάδας, είναι θέμα πολέμου. Ειδικά για την Μακεδονία και την Ημαθία, όπου για μια ακόμη φορά οι πολίτες ψήφισαν πρώτο το κόμμα του. Η λύση είναι μια. Να τους διώξει όλους ο πρωθυπουργός. Και όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους. Από τους σαλονάτους βαψομαλιάδες του Κολωνακίου, μέχρι τους αστεράτους συμβουλάτορες τους!
http://eleytheriadhs.blogspot.gr/2013/04/blog-post_27.html

Όπως καταλάβατε ο δημοσιογράφος είναι ανιδιοτελής....
Και μόνο το εθνικό συμφέρον υπολογίζει αυτός ο εξοπλισμένος με πένα και πληκτρολόγιο  Ακρίτας της Βέροιας...

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου