Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΧΙΟ: ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ‏ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

«Τι θα γίνει εδώ στο νησί του Ομήρου;» αναρωτιούνται οι συνάδελφοι που βιώνουν άθλιες συνθήκες. Όχι μόνο υφίστανται την πολιτική περικοπών κυβέρνησης και Μνημονίων, αλλά επιπλέον, βρίσκονται υπό τις διαταγές διοικητών που κοιτούν την καριέρα τους και προχωρούν σε έργα που ευνοούν την καριέρα και τα συντεχνιακά τους συμφέροντα. Όπως καταγγέλλουν «εδώ και κάτι μήνες μας δίνουν μισό ποτήρι χλωρίνη για να καθαρίσουμε 8 τουαλέτες που καθημερινά κάνουν χρήση 150 άτομα»!

Το εξαιρετικά προκλητικό είναι ότι στην περίπτωση αυτή «λεφτά υπάρχουν», αλλά δίνονται για να φτιάξουν θέρετρα των αξιωματικών ,για να κάνουν τα μπανάκια τους και να μετατρέπουν τους συναδέλφους φαντάρους σε υπηρέτες τους. Επίσης, υπάρχουν χρήματα για να γίνονται τα απαραίτητα τραπεζώματα στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων του Ταξίαρχου, στις πλάτες των στρατιωτών φυσικά.

Μια πρακτική που ακολούθησε βεβαίως και ο προηγούμενος Υποδιοικητής για τον οποίο ολόκληρο το ΓΕΣ έχει τις καλύτερες εντυπώσεις «για τη φιλοξενία του», σε ένα γνωστό αλισβερίσι με στόχο την εξέλιξη της καριέρας!  Εκεί λοιπόν ξοδεύονται τα κονδύλια και όχι στην αγορά των απαραίτητων υλικών καθαριότητας για τα εστιατόρια και τους θαλάμους…

Φυσικά λεφτά υπάρχουν για να φτιάξουν τα σπίτια των αξιωματικών -μια παροχή-προνόμιο βεβαίως των στρατιωτικών σε σύγκριση με τους υπόλοιπους εργαζόμενους-, και για να αγοράσουν ψυγεία, τηλεοράσεις, τραπέζια κτλ.

Οι συνάδελφοι φαντάροι που καταγγέλλουν τα παραπάνω δεν είναι τα γνωστά βύσματα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που λουφάρουν στο Πεντάγωνο, αλλά οι πλέον χωμένοι στρατιώτες της παραμεθορίου που βιώνουν απλόχερα τι σημαίνει υποχρεωτική στράτευση:

Προσφορά δωρεάν εργασίας και αναλώσιμος στην πρώτη γραμμή!

Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να δίνουν καθημερινά τη μάχη της υπεράσπισης των δικαιωμάτων του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή, να δημοσιεύουν τις αυθαιρεσίες και να συμμετέχουν ενεργά στη προσπάθεια διεκδίκησης του Ελεύθερου Συνδικαλισμού μας.

Οι στρατιωτικοί πρέπει να σταματήσουν να προκαλούν με την ακραία συχνά συμπεριφορά τους και την υπεράσπιση των προνομίων τους-ΚΑΑΥ! Η άγρια ταξική πολιτική κυβέρνησης και Ε.Ε.-ΔΝΤ, τραπεζών και τοκογλύφων θέτει εκβιαστικά διλήμματα καθώς συμπιέζει και τα μόνιμα στελέχη, απαιτώντας όμως από αυτά υποταγή και συμπεριφορά Πραιτοριανού, συμμετέχοντας σε επιχειρήσεις Καταστολής Πλήθους. Τα 400 ευρώ εκτός έδρας για τα μέλη της 71Ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας δίνονται για να εξαγοράσουν τα χακί ΜΑΤ που παρατάσσονται εδώ και καιρό στις πύλες του Πενταγώνου απέναντι από τους εξαθλιωμένους εργάτες των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Η εποχή μας, εποχή άκρων, σε βάζει να επιλέξεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου