Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ; ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: “Απελευθέρωσες τον Σαουδάραβα εγκέφαλο!”

Glen Beck προς Obama: Έχεις ως τη Δευτέρα…
 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Απέλασαν νύχτα τον σαουδάραβα που είχε συλληφθεί στην Βοστώνη για λόγους “Εθνικής ασφάλειας”!!
Δείτε το βίντεο του κορυφαίου δημοσιογράφου με την τρομακτική αποκάλυψη που προαναγγέλει:


Δημόσιος δικηγόρος υπεράσπισης ανατέθηκε το Σάββατο στον Τζοχάρ Τσαρνάεφ, ο οποίος θεωρείται ο ένας εκ των αυτουργών για τις βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης.
Η Μίριαμ Κόνραντ, επικεφαλής του γραφείου της Βοστώνης που αντιπροσωπεύει υπόπτους εγκληματικών πράξεων οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσλάβουν δικηγόρο, δήλωσε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι «έχουμε ενημερωθεί πως το γραφείο θα αναλάβει την υπόθεση μόλις ασκηθούν οι ποινικές διώξεις».
Η Κόνραντ δήλωσε ότι δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, μια πηγή που συμμετέχει στην έρευνα αποκάλυψε ότι οι αξιωματούχοι ήλπιζαν να καταθέσουν μηνύσεις κατά του Τσαρνάεφ μέχρι το βράδυ του Σαββάτου.
Η πηγή δήλωσε επίσης ότι ο 19χρονος φέρει τραύματα από πυροβολισμό στο λαιμό και δεν είναι σε θέση να μιλήσει εξαιτίας σοβαρής ζημιάς στη γλώσσα.
Ο Κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, Ντιβάλ Πάτρικ δήλωσε ότι η κατάσταση του Τσαρνάεφ παραμένει σοβαρή. «Δεν είναι ακόμα σε θέση να μιλήσει», είπε το Σάββατο στους δημοσιογράφους. Ο 19χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής όπου και νοσηλεύεται υπό αστυνομική φρούρηση σε νοσοκομείο της Βοστόνης.
«Οι δράστες των πράξεων αυτών δεν είναι κοινοί εγκληματίες που προσπαθούν να επωφεληθούν από εγκληματικές δραστηριότητες, αλλά αποτελούν τρομοκράτες που στόχο έχουν να βλάψουν και να σκοτώσουν αθώους Αμερικανούς πολίτες», δήλωσαν ομόφωνα οι Γερουσιαστές Τζον Μακέιν της Αριζόνα, Λίντσεϊ Γκράχαμ της Νότιας Καρολίνα και η Κέλλυ Αγιότ του Νιου Χάμπσιρ.
Σύμφωνα με το Reuters, οι αστυνομικές αρχές δεν διάβασαν στον 19χρονο τα δικαιώματά του, όπως συνήθως γίνεται κατά τη σύλληψη εγκληματιών ώστε οι δηλώσεις τους να είναι αποδεκτές από το δικαστήριο. Αξιωματούχος του υπουργείου Δικαιοσύνης δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα εξαιρέσει αυτό το ατόπημα, αφού επρόκειτο για τη διατήρηση της δημόσιας ασφάλειας και θα ανακρίνει εκτενώς τον ύποπτο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν περισσότεροι εκρηκτικοί μηχανισμοί ή άλλοι συνεργοί.
 Ο Αμπντελά Άχμαντ Τουνίζι από την Ορόρα του Ιλινόις συνελήφθη αργά την Παρασκευή στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ο’ Χέιρ του Σικάγου, ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβασθεί σε αεροσκάφος με προορισμό την Τουρκία, ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή αυτή υπηρεσία.
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Τουνίζι ήταν φίλος του Άντελ Νταούντ, ενός Αμερικανού ο οποίος κατηγορείται ότι σχεδίαζε να οργανώσει βομβιστική επίθεση στο κέντρο του Σικάγου πέρυσι. Το FBI πρόσθεσε πως ο Τουνίζι δεν ενεχόταν σε αυτό το σχέδιο.
Ο Τουνίζι παραπέμφθηκε το Σάββατο ενώπιον δικαστή με την κατηγορία ότι προσπάθησε να προσφέρει υλική υποστήριξη σε ξένη τρομοκρατική οργάνωση. Ο δικαστής τον έκρινε προφυλακιστέο έως την επόμενη προσαγωγή του στο δικαστήριο την ερχόμενη Τρίτη, ενημέρωσε το FBI.
Το κατηγορητήριο εναντίον του Τουνίζι αναφέρει πως αυτός είχε έλθει ηλεκτρονικά σε επαφή με πρόσωπο που παρουσιάσθηκε ως στρατολογητής της Τζαμπχάτ αλ Νούσρα, μίας ένοπλης συριακής οργάνωσης, την οποία η αμερικανική κυβέρνηση έχει χαρακτηρίσει τρομοκρατική και η οποία θεωρείται ότι αποτελεί στρατιωτικό βραχίονα της Αλ Κάιντα του Ιράκ.
Ο υποτιθέμενος στρατολογητής ήταν στην ουσία μυστικός πράκτορας του FBI, ανακοίνωσε η υπηρεσία.
Ο Τουνίζι απέστελλε ηλεκτρονικά μηνύματα στον πράκτορα, εκμυστηρευόμενός του ότι σχεδίαζε να μεταβεί στη Συρία μέσω Τουρκίας και πως ήταν πρόθυμος να δώσει τη ζωή του για τον συριακό αγώνα, τονίζεται στο κατηγορητήριο.
Στις 10 Απριλίου, ο κατηγορούμενος αγόρασε εισιτήριο για πτήση από το Σικάγο προς την Κωνσταντινούπολη. Την Πέμπτη, μυστικοί πράκτορες του FBI του παρέσχον ένα εισιτήριο λεωφορείου για να ταξιδεύσει από την Κωνσταντινούπολη στο Γκαζιαντέπ της Τουρκίας, κοντά στη συριακή μεθόριο, τονίζεται στο ίδιο έγγραφο.
Ο συνήγορος του Τουνίζι δεν κατέστη δυνατόν να εντοπισθεί ώστε να κάνει δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου