Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΣΣΑΛΟΔΟΞΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ newsbomb ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Ακραία φασιστική ορολογία, βγαλμένη από το χρονοντούλαπο της ιστορίας όπου είχαν κρυφτεί οι ιδεολογικές ακαθαρσίες της Χούντας των Συνταγματαρχών, χρησιμοποιεί το newsbomb για να απαιτήσει στρατιωτική επέμβαση στην Συρία για την απελευθέρωση των δύο οροθοδόξων ιεραρχών που απήχθησαν από τσετσένους ισλαμιστές αντάρτες.
Ουσιαστικά πρόκειται για μια ακραία πολιτική παρέμβαση με πολλά επίδικα. Τα παπαγαλάκια του ακροδεξιού σάιτ εκμεταλλεύονται το ανθρώπινο δράμα των Μητροπολιτών Παύλου και Γιοχάνα Ιμπραχίμ  για να σπείρουν το θρησκευτικό φανατισμό, εντείνοντας τον ρατσισμό κατά των μουσουλμάνων μεταναστών στην χώρα μας και δικαιολογώντας την ιμπεριλαιστική επέμβαση στην Συρία.Θυμίζουμε ότι πρόκειται για μια προπαγανδιστική που σημειώνεται από την έναρξη της σύγκρουσης από την ναζιστική Χρυσή Αυγή και μιλιταριστικά-εθνικιστικά σάιτ, με μπροστάρη το defencenet.gr. Ο περιφερόμενος σύμβουλος του Α.Σαμαρά,  καθοδηγητής του φιλοπόλεμου ΔΙΚΥΟΥ 21 και του απαράδεκτου ΕΝ ΛΕΥΚΩ, παίζει συγκεκριμλενο ρόλο σε όλα αυτά.
Οι «χριστιανοί» του ακροδεξιού-εθνικιστικού-εμετικού ειδησιογραφικού σάιτ newsbomb παρουσιάζουν μια εντελώς αντιχριστιανική συμπεριφορά εκφράζοντας μια εκλεκτική ελληνοορθόδοξη ευαισθησία ενώ εντείνεται το δράμα του λαού της Συρίας, που μετρά δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες. Είναι οι ίδιοι άμαχοι που απελπισμένοι αναζητούν  σωτηρία στην Δύση, αντιμετωπίζοντας την απάνθρωπη στάση του ελληνικού-τουρκικού κράτους και της Ε.Ε.-Φρούριο που τους πνίγουν σε Αιγαίο και Έβρο. Άμαχοι που αλέθονται στις μυλόπετρες του εμφυλίου. Που όμως ενισχύεται από τα σκοταδιστικά καθεστώτα του Περσικού Κόλπου, τις μυστικές υπηρεσίες-ιδιωτικούς στρατούς-ειδικές δυνάμεις των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων. Τώρα που φτάνει η κατάρρευση του καθεστώτος Άσαντ, είναι έτοιμοι να στραφούν ενάντια στους μουσουλμάνους αντάρτες που αυτοί χρηματοδότησαν, στρατολόγησαν και εξόπλισαν, καθώς δεν εντάσσονται στα σχέδια τους για την επόμενη μέρα της Συρίας. Πριν φυσικά ξεχυθούν ενάντια στο Λίβανο και το Ιράν.

Για όλα αυτά το newsbomb δεν έχει να πει τίποτε. Αυτοί μιλούν για γενοκτονία των Χριστιανών (αποκρύπτοντας το ρόλο του καθενός στον εμφύλιο), μιλούν με το γνωστό αντιδραστικό δόγμα του ελληνορθόδοξου πολιτισμού και τους φασιστικούς ελληνοορθόδοξους μύθους για τις «πανάρχαιες κοιτίδες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας», ανακατεύοντας το ελληνικό με το εβραικό.
ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ

Και όλα αυτά για να καταλήξουν να απαιτήσουν στρατιωτική επέμβαση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε μια ξένη χώρα, στην βάση του επεμβατικού δόγματος «Όπου Ιερουργεί η Ελληνική ψυχή, είναι Ελλάδα». Θυμίζοντας ότι «Πως είναι δυνατόν μία χώρα να στέλνει τα παιδιά της στην άλλη άκρη του πλανήτη για να προστατεύσουν καλλιέργειες του οπίου ή στυγνούς εγκληματίες; Πως είναι δυνατόν να στέλνουμε στρατιωτικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν και να μην μπορούμε να παρέμβουμε στην εκρίζωση της ίδιας της εθνικής μας υπόστασης;».
Εμείς τους θυμίζουμε ότι ο λαός μας ήταν πάντα ενάντια σε αυτές τις επεμβάσεις των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.

ΠΙΣΩ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩ
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΣΑΝΤ – ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Η Ανατροπή των τυραννικών καθεστώτων πρέπει να είναι έργο των ριζοσπαστικών δυνάμεων και του αγωνιζόμενου λαού, που θα εμπνέει τη διεθνή αλληλεγγύη των κινημάτων. Δε μπορεί να είναι αποτέλεσμα της εμπλοκής και επέμβασης των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ που έχουν άλλες στοχεύσεις και θεωρούν πάντα ως μεγαλύτερο εχθρό τους, στην επιχείρηση επιβολής της Νέας καπιταλιστικής-ιμπεριαλιστικής Τάξης Πραγμάτων, τον αγωνιζόμενο κόσμο της εργασίας.

Μόνη λύση η εκδίωξη όλων των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων από την περιοχή, η ανατροπή των αυταρχικών καθεστώτων, το άνοιγμα των συνόρων, η αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων σε πρόσφυγες και μετανάστες. Να δοθεί Πολιτικό Άσυλο σε όσους το έχουν ανάγκη. Ο εργαζόμενος λαός μας πρέπει αν αγωνιστεί ενάντια στην αντεργατική λαίλαπα, τον ακραίο κρατικό αυταρχισμό και την πολεμική εμπλοκή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Για την έξοδο της χώρας από ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ε.Ε.Για την ανατροπή της άθλιας συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και ενάντια σε κάθε αστό διαχειριστή της ίδιας πολιτικής. Οικοδομώντας μέτωπο ενάντια στον εθνικισμό-φασισμό-ρατσισμό.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου