Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Ρίξανε την ΑΕΚ στη Γ Εθνική για να σβήσουν τα χρέη και να την χαρίσουν στο Μελισσανίδη, που μετά το ΠΡΟΠΟ του φτιάχνουν και γήπεδο με 20 εκατ. ευρώ! Αυτή είναι η διαπλοκή-διαφθορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μεγαλοπαραγόντων!

20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για το γήπεδο της ΑΕΚ
Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ανακοίνωσε την χρηματοδότηση με το ποσό των 20 εκ. ευρώ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής.

 Η ένταξη του έργου από την Περιφέρεια Αττικής στον προϋπολογισμό της, πραγματοποιήθηκε μετά την 1η τροποποίηση του τρέχοντος Προϋπολογισμού Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής, ενώ παράλληλα ο κ. Σγουρός δεσμεύτηκε πως η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς θα κάνουν ό,τι μπορούν για να στηρίξουν την προσπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη, για την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της...
Τηρήσαμε μία δέσμευση που είχαμε αναλάβει ως Νομαρχία Αθηνών και την υλοποιούμε σήμερα, ως αιρετή Περιφέρεια Αττικής. Ήταν μία δέσμευσή μας προς την ιστορική ομάδα της Α.Ε.Κ. και τον λαό της.
Χρηματοδοτούμε με το ποσό των 20 εκ. €, που μπορεί να μην είναι ικανό για την ολοκλήρωση του έργου, αλλά αποδεικνύουμε ότι, ως Περιφέρεια Αττικής, δε μένουμε στα λόγια.
Σε συνεννόηση και συνεργασία με τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, τη ΓΓΑ και την Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ., ένα όνειρο χιλιάδων φιλάθλων της Α.Ε.Κ. μπορεί να γίνει πραγματικότητα» τόνισε ο κ. Σγουρός, μιλώντας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.
Η ένταξη του σημαντικού αυτού έργου από την Περιφέρεια Αττικής πραγματοποιήθηκε μετά και την 1η Τροποποίηση του τρέχοντος Προϋπολογισμού Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου