Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ο εξεγερμένος Τουρκικός λαός μας καλεί να ξεσηκωθούμε, ενώ ο Σαμαράς με τον ακροδεξιό Μπρατάκο και τον πιστό ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκο έχουν ναυμαχία στο Αιγαίο. Ας τους πει κάποιος ότι από αυτούς κινδυνεύει το παρόν μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Μήνυμα Τούρκων διαδηλωτών προς Έλληνες : "Είστε μαζί μας;"

Είναι μια ακόμη φωτογραφία από την εξέγερση της Τουρκίας που «τα σπάει» στο twitter. Αυτή τη φορά είναι ένα μήνυμα των Τούρκων διαδηλωτών προς την Ελλάδα.
Είναι ένα μήνυμα γραμμένο σε ένα τοίχο, ένα grafiti. 

«Ανέβηκε» στο Twitter στο λογαριασμό #occupygezim. 

«Είναι η Ελλάδα μαζί μας; Με αγάπη από την Τουρκία» γράφει.  

Και η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού καλλιεργεί κλίμα "εθνικών κινδύνων" προαπαγανδίζοντας σενάρια "θερμών επεισοδίων' εξαιτίας της εξαγωγής της κρίσης από τους Τούρκους στρατηγούς.



Μεγάλη δημοσιότητα θέλει να δώσει η κυβέρνηση στην άσκηση ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ του Πολεμικού Ναυτικού. Πρόκειται για την μεγαλύτερη άσκηση που εκτελούν οι ΕΔ ,από το 2011. Σε λίγη ώρα αναμένεται στην ΣΔΑΜ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ενδεικτικό της σημασίας που δίνει το Μαξίμου είναι ότι στην φρεγάτα ΨΑΡΑ, εκτός από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ ,βρέθηκε σήμερα και ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο οποίος μαζί με τους Αρχηγούς παρακολούθησε πλοίων του ΠΝ στο πεδίο βολής «ΚΑΡΑΒΙΑ», στο πλαίσιο της άσκησης «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2013» καθώς και μέρος της άσκησης «ΗΝΙΟΧΟΣ 2013» της ΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου