Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ:‏ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΜΑΧΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΩΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ


Η παρακάτω επιστολή καταγγελίας είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατούσε και επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις και στον καθορισμό προτεραιοτήτων. Οι συνάδελφοι σμηνίτες παίρνουν απόσπαση από τις πτέρυγες μάχης –που δεν περισσεύουν- για τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις της Κρήτης.
Αλήθεια, τι έχουν να πουν τα Επιτελεία, το ΓΕΝ, οι ΝΑΖΙ Ακροδεξιοί και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που απαιτούν αύξηση της θητείας με πρόσχημα τα κενά στην επάνδρωση των μονάδων;
Ποιος και σε ποιον έδωσε το δικαίωμα να μετάτρεπει την νεολαία σε υπηρέτη τους με το πρόσχημα της Υποχρεωτικής Στράτευσης  από την οποία λούφαραν συστηματικά οι πολιτικοί των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ;
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο φαντάρος, ο αεροπόρος, ο ναύτης αν θέλουμε να μιλήσουμε γενικά  , είναι άνθρωποι αρκετοί από αυτούς μάλιστα είναι και  επιστήμονες με πτυχία , αρκετοί από αυτούς επίσης άφησαν τις δουλείες του πίσω με κίνδυνο να τις χάσουν σε μια περίοδο που το να βρείς δουλεία είναι δύσκολο!

 Ήρθε βλέπετε η στιγμή να υπηρετήσουν την μητέρα πατρίδα , κάποιοι από αυτούς με την ωριμότητα που έχουν το δέχτηκαν και το δούλεψαν στο μυαλό τους υποστηρίζοντας ότι είναι ένα 9 μήνο το οποίο ναι μεν είναι χαμένος χρόνος αλλά από την άλλη  θα περάσει ,  βοηθώντας μάλιστα με την θητεία τους τις πτέρυγες μάχης στις οποίες ανήκουν και μπράβο τους που το είδαν έτσι παρά να πάθουν κάτι εξαιτίας της θητείας!

Θα ήθελα παρόλα αυτά κάποιος εκεί έξω να μου εξηγήσει  είτε είναι πολιτικός είτε ότι είναι οτιδήποτε,  γιατί ο στρατός στην Ελλάδα πρέπει να κάνει τους φαντάρους  σερβιτόρους , λαντζέρηδες και οτιδήποτε άλλο στα διάφορα θέρετρα που θα πάνε οι μόνιμοι για διακοπές!

Αναφέρομαι λοιπόν στις αποσπάσεις!

Αν είναι δυνατόν να αφαιρείς περίπου 40 οπλίτες από μια πτέρυγα μάχης (με έλλειψη σμηνιτών) για να τους στείλεις σε θέρετρα κυρίως της Κρήτης  απλά για να κάνουν κάποιοι μόνιμοι  διακοπές!

Τι είναι ο φαντάρος τελικά; Κάποιος που υπηρετεί την πατρίδα η κάποιος που υπηρετεί τον κάθε μόνιμο!

Αποσπάσεις λοιπόν οι περισσότερες με κλήρωση για να φύγουνε για την περίοδο Ιουνίου - Αυγούστου,  αεροποροι και να πάνε να κάνουν την λάντζα κάθε μόνιμου και της γυναίκας του...και αφού λοιπόν ορκίστηκε και η επόμενη ΕΣΣΟ και εφόσον επρόκειτο στην συγκεκριμένη πτέρυγα μάχης να πάνε άλλοι 23 φαντάροι τα θέρετρα ζήτησαν άλλες 3 αποσπάσεις και άλλους φαντάρους δεύτερη σειρά αποσπάσεων δηλαδή! Μερικοί μάλιστα από αυτούς ήτανε παιδιά τα οποία η πτέρυγα είχε στείλει σε παραλίες κοντινού Δήμου για να τις καθαρίσει γιατί είπαμε φαντάρος υπηρετεί την κοινωνία (οι δημοτικοί υπάλληλοι που πληρώνονται γιατί δεν το κάνουν αυτό  άραγε;

Θα σας πω εγω γιατί δεν το έκαναν:  γιατί επελεξάν να κάνουν κάτι άλλο! ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ δηλαδή με  τον  κάθε βυσματία δημοτικό υπάλληλο να δίνει εντολές με ανάλογο τουπέ και ύφος στους σμηνίτες για το πως και που θα καθαρίσουν. Θα άρεσε άραγε σε αυτόν  τον δημοτικό υπάλληλο  να φερθούν ανάλογα στον αυριανό φαντάρο γίο του;

Ας σταματήσει πλέον αυτό, ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ, ο ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ, ο ΝΑΥΤΗΣ είναι άτομα που κάνουν την θητεία τους σε στρατόπεδο και πτέρυγες μάχης είναι εκεί για να βοηθήσουν την λειτουργία τους όχι σερβιτόροι , καθαρίστριες η λαντζέρηδες του κάθε μόνιμου που παίρνει χρήματα που εγώ πληρώνω σαν Έλληνας! Δηλαδή και τους πληρώνουμε εμείς  και θα πηγαίνουν δωρεάν διακοπές και θα στέλνουμε και τους φαντάρους συγγενείς μας να τους υπηρετούν!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ! ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΟΜΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !

Αυτή όμως είναι η κτηνωδία της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ. Το υποκριτικό ενδιαφέρον των Παναγιωτόπουλου-Καράμπελα-Ελευσινιώτη και του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου για τα κενά στην επάνδρωση των μονάδων ξεπερνά κάθε όριο όταν οι ίδιοι, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του πελατειακού κράτους που συντηρούν, ανοίγουν συνεχώς νέα στρατόπεδα. Μερίδιο στην εκμετάλλευση μας διεκδικούν και οι στρατιωτικοί που παρουσιάζονται υπέρμαχοι της αύξησης της θητείας. Βεβαίως οι ίδιοι απολαμβάνουν τα τελευταία τους προνόμια σε βάρος των συναδέλφων στρατιωτών. Χιλιάδες φαντάροι για ένα ολόκληρο εξάμηνο αποσπασμένοι από τις μονάδες τους ή έχοντας πάρει μετάθεση στα ΚΑΑΥ αναλαμβάνουν την συντήρηση-φρούρηση αυτών, τη μέρα υπηρέτες των αξιωματικών, το βράδυ σκοπάνθρωποι.

Απαιτούμε την άμεση απεμπλοκή των φαντάρων από ΚΑΑΥ-Λέσχες Αξιωματικών. Οι ανάγκες αυτών να καλυφθούν από πολιτικό προσωπικό. Καμιά αύξηση στην στρατιωτική θητεία.

 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

 
ΤΗΛ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου