Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

"Πυρηνικός πόλεμος" Βερύκιου - Σπάρτακου και ο στρατηγός Ματαφιάς!

Η σύγκρουση μεταξύ του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου έχει διαστάσεις ...πυρηνικού πολέμου!

Το Δίκτυο “επιτέθηκε” στον δημοσιογράφο για ένα ρεπορτάζ του στην εφημερίδα Έθνος σχετικά με τον θάνατο του πεζοναύτη.

Η σκληρή κριτική του ΔΙΚΤΥΟΥ είχε να κάνει με το γεγονός ότι θεώρησε πως το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου κατέληγε ότι είναι περίπου αναγκαία η αύξηση της στρατιωτικής θητείας ώστε να υπάρχει προσωπικό και να γίνεται και περισσότερη και καλύτερη εκπαίδευση.

Μεταξύ άλλων στην σφοδρή επίθεσή του έγραψε:

“Εξάλλου, η λουφαδόρικη στρατιωτική του θητεία και το Άσυλο που του προσφέρθηκε στο Πεντάγωνο όταν είχε χτυπήσει συναδέλφους που εκτελούσαν καθήκοντα πύλης στο Χολαργό, ήταν καρπός αυτής της αμαρτωλής σχέσης.
Και ο στρατηγός των ενσωματωμένων στρατιωτικών ρεπόρτερ, όπως τον έχρισε ο πρώην ΥΕΘΑ Ευ.Βενιζέλος, βρήκε την λύση για όλα τα δεινά του Στρατού:
Αύξηση της στρατιωτικής θητείας εδώ και τώρα!”
Ο Δ. Βερύκιος από την πλευρά του όλα μπορεί να τα δέχεται μην του πεις όμως για την θητεία του. Οι συνάδελφοί του έχουν ακούσει...χιλιάδες φορές για την θητεία του στη Μόρια της Μυτιλήνης -συντάκτης του Ριζοσπάστη τότε- υπό τις διαταγές του θρυλικού και αείμνηστου Ματαφιά! Συνεπώς επέστρεψε τα πυρά μέσω της δικηγόρου του. Και γράφει στην απάντησή του:

Αγαπητό " onalert"
 Απευθύνομαι σε σένα να μου δώσεις διαδίκτυακο βήμα καθώς αναίτια και συντονισμένα ο "Σπαρτακος" μου επιτίθεται μέσω ενός λιβελογραφηματος το οποίο συντονισμένα διοχετεύει στα μπλοκς δημιουργώντας  μια εξωπραγματική εικόνα για το πρόσωπο μου.
 Σου επισυναπτω την επιστολή -απαντηση που στέλνω στο Διαδικτυακό τόπο που φιλοξενεί τον " Σπαρτακο" και η οποία ως δια μαγιας εξαφανίζεται.
         Με την πεποίθηση ότι θα πράξεις το καθήκον σου
             Δήμος  Βερυκιος:

"  Απίστευτα πράγματα! Η εμπάθεια του "Σπαρτακου" κατα του Δήμου Βερυκιου , είναι γνωστή απο παλιά.
Ωστόσο αυτή την φορά ξεπερνάει καθε προηγούμενο διαστρεβλώνοντας κατάφορα την αλήθεια παραποιωντας εσκεμμένα το ρεπορτάζ που έγραψε στο Έθνος για τον θανάσιμο τραυματισμό του πεζοναυτη...
Πρώτον ουδέποτε ο Βερυκιος έγραψε ή υπαινιχθηκε για αύξηση της θητείας. Απεναντίας η όλη αρθρογραφία του τάσσεται κατα της αύξησης της θητείας και υπέρ της άμεσης κατάργησης όλων των στρατοπέδων της ενδοχωρας..
Ο "Σπαρτακος" αποκαλεί τον Βερυκιο "λουφαδορο"!!! Ξέρει πολλούς λουφαδορους που να υπηρέτησαν όλη την θητεία τους στην παραμεθόριο; Απο το το 1984 εώς το 1986 στο 296 Τ.Ε στην Μόρια της Μυτιλήνης και μάλιστα επι εποχής στρατηγού Ματαφιά που ακόμη και οι στρατιωτικοί έβαζαν μέσον για να φύγουν απο το νησί...
Ναι δεν έγραψε για την παλαιότητα του αμερικανικου αρματος. Ομως είναι σίγουρο ότι εάν το έγραφε θα τον κατηγορούσες " Σπαρτακε" ότι προωθεί τα ρωσικά άρματα. Το έχεις κάνει στο παρελθόν. Ομως αποφεύγεις επιμελώς να πιάσεις το ...γάντι που σου εχει πετάξει ο Βερυκιος : "Ελα να ψάξεις τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς και το "πόθεν εσχες".
Σπαρτακε " αιωνιε φανταρε" ως λογιστής μπορείς να ψάξεις τον Βερυκιο αφού έχεις κόλλημα μαζί του. Σου το επιτρέπει και μετα χαράς είναι πρόθυμος να σε διευκολύνει....
Τελικώς κόλλημα με τον Βερυκιο δεν έχουν μόνο οι ακροδεξιοι αλλα και οι άκρο αριστεροί... Αλλωστε δεν πρεπει να ξεχνάμε ότι τα "άκρα" συναντώνται στο κύκλο της ζωής...
  Η νομική εκπρόσωπος του Δήμου Βερυκιου.

Και το Δίκτυο ανταπαντά

Αλήθεια, αισθανόσαστε υπεράνω κριτικής;

Λάβαμε μέσω τρίτων την επιστολή τους. Διαβάζοντας την αισθανόμαστε την ανάγκη να απαντήσουμε σε ένα ψέμα-ποτέ δεν λάβαμε την επιστολή τους- και σε μια διαπίστωση:

τόσο ο δημοσιογράφος, όσο και η νομική του εκπρόσωπος-που εμείς σε καμιά περίπτωση δε θα επιλέγαμε- αποδεικνύουν είτε ότι δε θέλησαν είτε ότι δε μπόρεσαν να κατανόησουν την ανακοίνωση μας.

Για αυτό απαντούν σε πράγματα που δε θίγονται από εμάς, ενώ σε ότι καταλογίζουμε σφυρίζουν αδιάφορα.

 Για αυτό λοιπον και εμείς ξαναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση γιατί πάντα μια δεύτερη ανάγνωση βοηθά. Ίσως τώρα καταφέρουν να κατανοήσουν σε τι αναφερόμαστε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται...»
ΠΗΓΗ ONALERT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου