Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΤΟΥΡΚΙΑ - Βίντεο: Συλλήψεις μέσα στο Χίλτον της Κωνσταντινούπολης!

 Μ.Κ.

Χιλιάδες τούρκοι πολίτες μόλις είδαν τις εικόνες επέμβασης της αστυνομίας στο πάρκο Γκεζί, βγήκαν στους δρόμους για να αντιδράσουν. Ομάδα διαδηλωτών από την ασιατική όχθη της Πόλης ξεκίνησε πορεία προς την πλατεία Ταξίμ. Για να φτάσουν εκεί έπρεπε να περάσουν τη γέφυρα του Βοσπόρου. Οι αστυνομικοί είχαν κλείσει όμως το δρόμο και απαγόρευαν τη διέλευση πεζών.
Οι τούρκοι πολίτες ήταν αποφασισμένοι και στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής πραγματοποίησαν πορεία πάνω στην γέφυρα και εμπόδισαν την κυκλοφορία των οχημάτων. Η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει κάτι καθώς σε περίπτωση επέμβασης υπήρχε κίνδυνος πτώσης ανθρώπων από τη γέφυρα προς τα νερά του Βοσπόρου ήταν μεγάλος.
Η πορεία ολοκληρώθηκε μετά από μία ώρα και το πλήθος διαλύθηκε.

ΤΟΥΡΚΙΑ - Βίντεο: Συλλήψεις μέσα στο Χίλτον της Κωνσταντινούπολης!


Το έλλειμμα ψυχραιμίας του καθεστώτος Ερντογάν είναι πλέον εμφανές και η επιλογή της βίας χωρίς όρια δείχνει να είναι η μοναδική επιλογή του. Στην Κωνσταντινούπολη οι αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν στο σημείο να κυνηγούν διαδηλωτές ακόμη και μέσα στα πολυτελή ξενοδοχεία της Πόλης. Το βίντεο δείχνει διμοιρία ειδικών δυνάμεων της τουρκικής αστυνομίας να κάνει άνω κάτω το ξενοδοχείο Χίλτον για να συλλάβει διαδηλωτές!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου