Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Οι ΕΜΘ θυμίζουν στον νέο ΥΦΕΘΑ τι έλεγε στη Βουλή


Πριν προλάβει καλά, καλά να καθήσει στο γραφείο του ο νέος υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης δέχτηκε την υπενθύμιση των ΕΜΘ για μία ερώτηση που είχε κάνει στην Βουλή τον Ιανουάριο του 2012.
Τι έλεγε σ΄ αυτή;
Ερώτηση 4447/16-1-2012 της Βουλής των Ελλήνων
Το ζήτημα της βαθμολογικής εξέλιξης των Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) έχει επανειλημμένως αποτελέσει αντικείμενο κοινοβουλευτικού ελέγχου από πολλούς συναδέλφους, όλων των πτερύγων της Βουλής. Σε απαντήσεις Ερωτήσεων, η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είχε διατυπώσει την πρόθεση της να προχωρήσει μέσω σχετικών ρυθμίσεων στις απαραίτητες αλλαγές που θα είχαν ως αποτέλεσμα «την αποκατάσταση του αισθήματος αδικίας που νιώθουν οι ΕΜΘ σε σχέση με τους υπαξιωματικούς μη παραγωγικών σχολών που έχουν διαφορετική βαθμολογική εξέλιξη».
Συνεπώς ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός

Σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεται να προβεί, για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επίλυση του προβλήματος που υπάρχει σχετικά με την βαθμολογική εξέλιξη των ΕΜΘ, οι οποίοι ζητούν την βαθμολογική τους εξομοίωση με τους λοιπούς υπαξιωματικούς μη παραγωγικών σχολών;”

Τώρα τι θα κάνει; 
ΠΗΓΗ ONALERT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου