Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΕΚΕΟ: ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΜΕ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 350 ΕΥΡΩ! ΚΟΥΦΟ...

Ορκωμοσία στη Σχολή Ευελπίδων ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
θΑ μας τρελάνουν: κοστολόγισαν το ΔΩΡΕΑΝ σε 350 ευρώ!
Για να καλύψουν μέσω των συνδρομών την πληρωμή σε έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, όπως δηλώνει το ΕΚΕΟ, που εξαπλώνει την επιχειρηματική του δράση. 
Δείτε ποιοι θέλουν να κάνουν μήνυση στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Δείτε πως δρουν οι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί που σκέφονται μόνο "το καλό της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και των Ευέλπιδων", μετρώντας ταυτόχρονα και τα εκατοντάδες ευρώ των συνδρομών.
Αληθεια, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το ΓΕΣ και η διοίκηση της ΣΣΕ γιατί τα δέχονται όλα αυτά, γιατί δεν τα αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά και τελεσίδικα;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ
"Δωρεάν Φροντιστήρια αγγλικών  FCE, CAE, CPE, από καθηγητές αγγλικών στο ΕΚΕΟ" (8/6/2013)
Για όσους φυσικά έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή των 350 ευρώ!!!
Και τι σχέση μπορούν να έχουν όλα αυτά με το ΕΚΕΟ-Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων;
Στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο καθηγητής της ΣΣΕ Λιόλιος;

Το 2008, ο πρώην υπουργός Βουλγαράκης, απαντώντας στα κρίσιμα ερωτήματα που αφορούσαν το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και την τεράστια οικογενειακή περιουσία απαντούσεστην αγανακτησμένη κοινωνία μας:
"Ισχυρίζεσθε ότι το νόμιμο είναι ή μπορεί να είναι ανηθικο", το οποίο κατοχυρώθηκε στην ιστορία της προπαγάνδας ως " ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό".
Εσείς, τι συμπεράσματα βγάζετε με όλα αυτά;
Πολλοί περισσότερο όταν οι τιμητές και υπερασπιστές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων την εκμεταλλεύονται και παρουσιάζονται ως "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ".
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Την ίδια στιγμή που υπερπατριωτικοί Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί εισπράττουν 350 ευρώ ετήσια συνδρομή από σπουδαστές της ΣΣΕ και όχι μόνο, αγωνιστές καθηγητές και δάσκαλοι σε όλη την Ελλάδα οργανώνουν ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ και υποστηρίζουν χιλιάδες μαθητές, αλλά και τις λαικές οικογένειες που αντιμετωπίζουν τεράστια αδιέξοδα απο την ταξική πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών.
Αυτές όμως είναι οι δύο Ελλάδες.
Από τη μια μεριά ο κόσμος του πλούτου, οι τοκογλύφοι και οι μαυραγορήτες της νέας εποχής, και από την άλλη μεριά ο κόσμος του μεροκάματου, του αγώνα, της αλληλεγγύης και της ελπίδας για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τον κόσμο της δουλειάς.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
 

2 σχόλια:

  1. Οι συκοφαντίες σας απαντήθηκαν ήδη στο ΕΚΕΟ. Η Διεύθυνση το EKEO δηλώνει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία συνδρομή από κανένα μαθητή, σπουδαστή η φοιτητή οποιασδήποτε Σχολής ΑΕΙ, ΑΣΕΙ, ΤΕΙ, Στρατιωτικής Σχολής, Αστυνομικής Σχολής κλπ. Το EKEO δεν έχει καμία επιχειρηματική δραστηριότητα αφού ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός δεν υπάγεται καν σε ΦΠΑ. Απολύτως καμία αμοιβή δεν έχει πάρει ο Καθηγητής Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος από το EKEO αλλά ούτε και κανένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου έχει λάβει ποτέ αμοιβή. Το EKEO δεν έχει πάρει ποτέ δημόσιο χρήμα, δεν έχει πάρει ποτέ καμία επιδότηση, χορηγία η άλλη χρηματική απολαβή από κανένα Δημόσιο φορέα, ούτε συμμετείχε ποτέ σε επιτροπές η άλλα αντίστοιχα σώματα και φορείς. Όλα αυτά έχουν ήδη ελεγχθεί εδώ και καιρό μέσω των άλλων επιθέσεων που δεχθήκαμε από άτομα που έχουν τις ίδιες επικίνδυνες πολιτικές και κοινωνικές απόψεις με τους συκοφάντες του «ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ». Ο Καθηγητής Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος δεν έχει και δεν είχε ποτέ καμία εμπορική η επιχειρηματική δραστηριότητα ενώ δεν έχει κόψει ποτέ ούτε μια απόδειξη παροχής υπηρεσιών αλλά ούτε και συμμετείχε ποτέ σε εμπορική εταιρία, δεν έχει ποτέ συμμετάσχει σε επιτροπές Δημοσίου ούτε και έχει λάβει καμία άλλη αποδοχή από το Δημόσιο πλην του μισθού του και κάποια ελάχιστα ποσά από ερευνητικά προγράμματα άλλων πανεπιστημίων στα οποία συμμετείχε. Όποιος έχει απόδειξη ότι ο Καθηγητής έχει η είχε εμπορική η επιχειρηματική δραστηριότητα η συμμετείχε έμμισθα σε επιτροπές Δημοσίου να την αναρτήσει στο διαδίκτυο. Μέχρι τότε οι άθλιοι συκοφάντες του «ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» παραμένουν εκτεθειμένοι στο Λαό και στην κοινωνία και σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα για ποιες συκοφαντίες μιλάς. Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα!
    Η ευθύνη είναι αποκλειστικά του υπουργείου εθνικής άμυνας, της δικαιοσύνης και των κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών.
    Εσήσια συνδρομή 350 ευρώ (όσο δηλαδή και ο βασικός μισθός πλέον)=ΔΩΡΕΑΝ.
    Προσπαθείς να μας τρελάνεις;
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή