Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Με προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής, οι εθνικιστικοί και μιλιταριστικοί Σύνδεσμοι Εφέδρων "Αποδεικνύουν" ότι δεν έχουν σχέση με τους ΝΑΖΙ! ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΜΑΤΑ...


Από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας του αντιφασίστα αγωνιστή Παύλου στο Κερατσίνι και αφού φάνηκε να εκφράζεται αγωνιστικά η οργή του λαού μας για την αποκάλυψη της φασιστικής και δολοφονικής συμμορίας Χρυσής Αυγής, οι γνωστοί, ακραίοι μιλιταριστικοί κύκλοι άρχισαν μια προπαγανδιστική εκστρατεία για να αποπροσανατολίσουν και να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους.
Στην πρώτη γραμμή βρέθηκε και ο εθνικιστικός-μιλιταριστικός χώρος που φοβισμένος από τις αποκαλύψεις του τύπου για την τρομοκρατική του δράση σε αγαστή συνεργασία με τμήματα του κρατικού μηχανισμού, αναγκάστηκε να αντεπιτεθεί επικοινωνιακά, χρησιμοποιώντας όμως όλα τα άθλια τερτίπια του Κασιδιάρη και της παρεάς του.


Έτσι λοιπόν οι Μονάδες Εφέδρων Καταδρομών. Μ.Ε.Κ. έστειλαν ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο φασιστικό ΣΤΟΧΟ (22/9/13) υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων: «Σε συνδυασμό με την βρώμικη προπαγάνδα και παραπλήροφόρηση διαφόρων δήθεν ευαίσθητων ενημερωτικών μέσων πληροφόρησης για επικίνδυνες ομάδες εφέδρων στρατιωτικών που “απειλούν την κοινωνία και τον πολίτευμα”, το Ελληνικό κράτος “δικαιοσύνης και δημοκρατίας” έκανε το θαύμα του για να μας προστατεύσει. Όσοι φοράνε το τιμημένο εθνόσημο, μπλούζες με τα διακριτικά επίλεκτων μονάδων του Ελληνικού Στρατού που έχουν υπηρετήσει και τιμήσει ή έχουν πατριωτικά τατουάζ και σύμβολα είναι εγκληματίες και ύποπτοι, άρα πρέπει να κυνηγηθούν να τιμωρηθούν αμέσως ... Αυτή είναι η περίφημη δήθεν δημοκρατίας μας που πρέπει να υπερασπίσουμε και να προστατεύσουμε, όσοι αγαπάνε την πατρίδα τους, υπερασπίζονται τις αξίες και τα ιδανικά που τους παράδωσαν με θυσίες και αίμα οι προγονοί τους, πρέπει να ριχτούν στην πύρα και να εξαφανιστούν από προσώπου γης. Οι σκοτεινοί και παγκόσμιοι βρώμικοι κύκλοι που πολεμάνε με λύσσα και μίσος, να εξαφανίσουν και να ξεφτυλίσουν κάθε τι Ελληνικό πάνω σε αυτόν το κόσμο κατάφεραν να απαγορεύσουν μέσα στην ίδια μας την χώρα, να φέρουμε πάνω μας κάθε τι που θυμίζει ή σημαίνει την καταγωγή μας ή την Ελλάδα μας».

Ενώ οι ΜΕΚ δυσκολεύουνται να κρύψουν την σύνδεση τους με την Χρυσή Αυγή, ακολουθεί η ίδια στο πνεύμα και ύφος ανακοίνωση από την Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων που με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για προσπάθεια εμπλοκής της λειτουργίας ομάδων εφέδρων με κόμματα και οργανώσεις. Και διευκρινίζει: “Υπάρχει σε εξέλιξη ένα επικοινωνιακό τέχνασμα από πλευράς Μ.Μ.Ε. αυτές τις ημέρες. Προσπαθούν να συνδέσουν τη λειτουργία ομάδων από Έφεδρους των Ειδικών Δυνάμεων, με κόμματα και οργανώσεις. [...] Ως εκ τούτου η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων δεν έχει σχέση με κανέναν Πολιτικό χώρο, ούτε εκπαιδεύει ομάδες κανενός. Η εκπαίδευση αφορά στα Μέλη μας και οι πολιτικές πεποιθήσεις ενός έκαστου είναι σεβαστές, όσο δεν εκδηλώνονται μέσα στην Κ.Ε.Ε.Δ. Πολιτικές τοποθετήσεις δεν γίνονται αποδεκτές και είναι λόγος διακοπής της σχέσεως με την Κοινότητα”.  
Όμως οι Μιλιταριστές αλληλοκαρφώνονται. Έχει προηγηθεί ανακοίνωση που αποκαλύπτει την στενή πρόσδεση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής με το Κίνημα των Εφέδρων!
Σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι: “Ανακοίνωση εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, επιθυμώντας να διαχωρίσει τη θέση της από εφέδρους εντός εισαγωγικών, όπως αναφέρει, στους οποίους καταλογίζει εμμέσως, «μύχιους σκοπούς και επιδιώξεις»… Ας δούμε το Δελτίο Τύπου:
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκεται, για μία ακόμη φορά, στη δυσάρεστη θέση, να διαχωρίσει τη θέση και τον ρόλο της, καθώς και των Σωματείων που την απαρτίζουν, από ενέργειες «Εφέδρων» που δεν συνάδουν ούτε με τον ηθικό κώδικα των Εθελοντών Εφέδρων, ούτε με τις διατάξεις του ελληνικού Συντάγματος και των οικείων νόμων περί Εφεδρείας των Ενόπλων Δυνάμεων. Ως εκ τούτου, ενέργειες «εφέδρων» που επιδίδονται συστηματικά σε πολιτικές δραστηριότητες, εξυπηρετώντας – άγνωστο ποιους – μύχιους σκοπούς και επιδιώξεις, υπονοώντας σαφώς και αποδεχόμενοι το ενδεχόμενο διασάλευσης της κοινωνικής ειρήνης και της εθνικής και κοινωνικής ενότητος, δεν έχουν καμία σχέση με τις επιδιώξεις και το πνεύμα των Εθελοντών Εφέδρων”.
 
Αλήθεια τον Πιπίκιο, μεταφερόμενο "αγανακτισμένο πολίτη"  Αγίου  Παντελεήμονα και περιχώρων, υποψήφιο στις Ευρωεκλογές με τη Χρυσή Αυγή, τον γνωρίζει κανείς;



 
 
Το όνομα του είναι Δημήτρης Πιπίκιος. Έφεδρος λοχίας πεζοναυτών (!!!). Τυχαίο προφανώς... Πρόεδρος του Στρατιωτικού Συνδέσμου Ελλήνων Εφέδρων. (!!!) Επίσης τυχαίο... Επιπλέον προπαγανδίζει την ''χρυσή αυγή'' σε σποτάκι για τις πρόσφατες ευρωεκλογές όπου εμφανίζεται (όλως τυχαίως πάλι αυτός) ως ''ταλαίπωρος'' κάτοικος που όλοι -πλην της χρυσής αυγής- τον έχουν εγκαταλείψει!!!
Η Χρυσή Αυγή και οι Σύνδεσμοι Εφέδρων Μιλιταριστών-Εθνικιστών αποτελούν ΕΧΘΡΟ του κόσμου της εργασίας.

Πλέον και μετά το μπαράζ τοποθετήσεων δημοσιοκάφρων των καθεστωτικών ΜΜΕ που προπαγανδίζουν ακόμη και μια διακυβέρνηση με συμμετοχή των ΝΑΖΙ, εκτός από την χρησιμοποίηση ως τραμπούκου-δολοφόνου για την καθυπόταξη των μεταναστών, των κοινωνικών κινημάτων και της Αριστεράς όλοι συνειδητοποιούν ότι η Χρυσή Αυγή, αγαπημένο παιδί των τραπεζιτών και των εφοπλιστών, αποτελεί μέρος του αστικού συστήματος εξουσίας.
Απαιτείται η κλιμάκωση του αγώνα του εργατικού κινήματος ενάντια στον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό, όπου η άγρια ταξική πολιτική και τα μνημόνια έχουν ανάγκη το εθνικισμό, το μιλιταρισμό και το φασισμό, για την επιβολή των σύγχρονων όρων Δουλοποίησης μας, απαραίτητο όρο για την εκτίναξη της κερδοφορίας και τη διεκδίκηση ευρύτερου ρόλου στην περιοχή για την άρχουσα τάξη.
Εμείς καλούμε σε πλατιά ενότητα όλων των αγωνιστών για την ανάπτυξη Μαζικού-Μαχητικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον στρατό, ενάντια στην αντεργατική πολιτική και την κρατική τρομοκρατία, τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς και το εθνικισμό-φασισμό.

Απαιτούμε να κλείσουν οι εθνικιστικές και επικίνδυνες Λέσχες Εφέδρων, αυτός ο άχρηστος κίνδυνος!

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου