Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Συγκλονιστικές μαρτυρίες κατοίκων της Ρόδου για τις εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες που στοίχησαν την ζωή 2 συμπολιτών του και τεράστιες υλικές ζημιές

ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΝΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ-ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ!
Αμφίβιοι καταδρομείς του ΕΤΕΘ έχουν ριχτεί στη μάχη για τον εντοπισμό του αγνοούμενων στη Ρόδο. Ο στρατός βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού στο νησί και συνδράμει τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων όπου του ζητηθεί.  Συνολικά 50 άνδρες Καταδρομείς αλλά και πεζικάριοι ψάχνουν στα σημεία που τους έχουν υποδείξει.

 
Είναι συγκλονιστικές οι μαρτυρίες κατοίκων της Ρόδου για τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης που είχε σαν αποτέλεσμα ένα φυσικό φαινόμενο όπως είναι η νεροποντή να στοιχίσει την ζωή δυο νέων γυναικών, να υπάρχουν άλλοι δυο αγνοούμενοι και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές.Μόνο τα χαράτσια ενδιαφέρονται να μας παίρνουν και μας άφησαν να πνιγούμε στην λάσπη της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης ..


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου