Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΓΕΣ ΖΗΛΕΨΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ; ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝ ΑΥΛΩΝΑ

Οι καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων από τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων είναι συνεχείς. Ως αποτέλεσμα μιας περίεργης σχέσης, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΣ, επιτρέπουν σε διάφορους γραφικούς τύπους, να μπαίνουν στα στρατόπεδα και να πουλούν ακραία μιλιταριστικά έντυπα.
Μάλιστα, όπως έγινε και σήμερα στο ΚΕΝ Αυλώνα, οι αξιωματικοί δεν ενημερώνουν όπως έχουν υποχρέωση ότι η παρουσία των στρατιωτών είναι προαιρετική  και τους υποβάλλουν σε πολύ άσκοπη ορθοστασία, προκειμένου να ενημερωθούν για τα βιβλία που προωθεί εντός στρατοπέδων -με άδεια από τα Γενικά Επιτελεία- εκδοτικός οίκος.
Είναι ενδεικτικό ότι ενώ οι μεγαλύτερης ηλικίας συνάδελφοι πλάκωσαν μαζικά στα γιούχα και στο δούλεμα τον απερίγραπτο εκδότη, οι νεώτεροι ψάρωσαν, με αποτέλεσμα 40-50 από τους νεοσύλλεκτους του Υγειονομικού να χάσουν 15 ευρώ από το λιγοστό χαρτζιλίκι τους.
Η ευθύνη είναι αποκλειστικά του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και του ΑΓΕΣ Αθ.Τσέλιου που αφενός επιτρέπουν την μιλιταριστική προπαγάνδα του εκδότη αλλά και την κερδοσκοπία του εις βάρος των νεαρών συναδέλφων.   Ποιος αλήθεια πιστεύει ότι υπήρχε περίπτωση να αγοραστούν διαφορετικά τόσα βιβλία, όσα πουλιούνται στα ΚΕΝ;
Από την άλλη μεριά, σκόπιμα το ΓΕΣ δεν τυπώνει σε ένα Α4 τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεςι του στρατιώτη, μοιράζοντας το δωρεάν με την κατάταξη μας, για να πάμε να αγοράσουμε το αντίστοιχο βιβλίο από τον εκδότη.
Εμείς καλούμε τους φαντάρους να γυρίσουν την πλάτη στους κάθε είδους μιλιταριστές και εθνικιστές.
Θυμίζουμε ότι:  
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΙΣΧΡΩΝ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ
 
Σύμφωνα με το σήμα του ΓΕΣ που δημοσιοποιούμε αποκαλύπτεται ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να παρακολουθήσει τις εμετικές και απείρου σεξιστικής-λαικίστικης ασχημίας παρουσιάσεις τους.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ αυτές τις ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ
Το χαρτιζιλίκι μας είναι πολύτιμο.
Δεν το χαρίζουμε στους διαπλεκόμενους εκδότες, που το ΓΕΣ και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τους επιτρέπει να κερδοσκοπούν εις βάρος των νεοσύλλεκτων συναδέλφων, ιδιαίτερα των νεότερων.
 

 
 
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου