Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝ ΑΥΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

Τα Φασιστικά τραγούδια στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα συμπεριλαμβάνονατι πλέον στην έκθεση λευκών σελίδων των Επιτελείων, για τη διείσδυση της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Οι συγκεκριμλενοι βαθμοφόροι όχι μόνο απολαμβάνουν της ανοχής της διοίκησης της μονάδας, αλλά τολμούν να απειλούν με ποινές τους συναδέλφους φαντάρους που βγαίνουν Παραπονούμενοι θίγοντας την παράνομη συμπεριφορά τους και τη βάναυση παραβίαση των δικαιωμάτων μας.
Στο πλαίσιο αυτό, αποδεικνύεται ότι  δε λένε να σταματήσουν οι ιστορίες με τα φασιστοτράγουδα στα κέντρα εκπαίδευσης. Αυτή τη φορά στο κέντρο εκπαίδευσης τεθωρακισμένων στην Αυλώνα παίχτηκαν όλα τα σχετικά σουξέ.
"Τούρκικο αίμα να ΄ναι τα g3 να βαράνε’
Που θα ανάψουμε κεριά; Mέσα στην Αγιά Σοφιά.
Έχω μια αδερφή που την αγαπώ πολύ και μια νύχτα βροχερή μας την έκλεψαν οι Τούρκοι.
‘Στον τρούλο τη Αγιάς Σοφιάς θα ανέβω για να βγάλω την τούρκικη ημισέληνο και τον σταυρό να βάλω".
Πρωτοστάτης σε αυτά τα άσματα μίσους, εθνικισμού και μιλιταρισμού είναι ο λοχίας Ματζόλης. Φυσικά και υπήρξαν αντιδράσεις από τη μεριά τον φαντάρων που διαμαρτυρήθηκαν για τις παράνομες διαταγές.
Από εκείνο το σημείο ο λοχίας παραληρεί. Απειλεί το φαντάρο με 8 μέρες φυλακή ψαρωτικά.
Στη συνέχεια αναφέρει: "ωραία αφού έχετε έρθει όλοι διαβασμένοι, θα πάμε με τον στρατιωτικό κανονισμό".
Έχει το θράσος να απειλεί ότι θα εξαντλήσει την αυστηρότητα του νόμου για να εκδικηθεί όσους αντιδρούν!
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην ψαρώνουν. Κανένας δε μπορεί να τους τιμωρήσει για παράνομες διαταγές και για λόγους εκδίκησης.
Να μάθουν τα φασιστοειδή ότι έτσι κι αλλιώς δε μπορούμε να ξεστομίσουμε αυτές τις σιχαμένες γελοιότητες. Δε μας το επιτρέπουν η αξιοπρέπεια και ο πολιτισμός μας.
Δεν είναι κάτι ασήμαντο που μπορούμε να το αφήνουμε να περνάει έτσι ενώ εμείς απλώς ανοιγοκλείνουμε το στόμα. Σε συνδυασμό με την ψυχολογία που δημιουργεί η παρέλαση μπορούν να δηλητηριαστούν και συνειδήσεις νέων ανθρώπων.
Επιπλέον είναι να μπαίνει από νωρίς φραγμός στους αξιωματικούς που έχουν την τάση να αποθρασύνονται.
Πρέπει να ελχθεί άμεσα ο διοικητής στο ΚΕΝ Αυλώνα που επιτρέπει τη φασιστική κια εθνικιστική προπαγάνδα, τη βίαιη παραβίαση του Στρατιωτικού Κανονισμού και των δικαιωμάτων μας. 
Απαιτούμε από το ΓΕΣ να αντιδράσει τώρα. Οι εποχές είναι περίεργες και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Δε μπορεί ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος να ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, αποδεικνλυοντας ότι ο Στρατός συγκαλύπτει και βάζει πλάτη στην εκδήλωση παράνομων ενεργειών, στη διάδοση εμετικής προπαγάνδας μίσους. 
Είναι σαφές ότι ένα στέλεχος που όχι μόνο δίνει τέτοιες διαταγές αλλά τις υπερασπίζεται με σθένος και απειλεί όσους αντιδρούν είναι επικίνδυνος.
Δε χωράει ανάμεσα μας, ξηλώστε τον τώρα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

7 σχόλια:

  1. Pantou k anta tha iparxei enas giftos karavanas distixos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς συντάκτη άρθρου: ας μην υπερβαλλουμε. Δε νομίζω ότι ο συγκεκριμένος λοχίας σπερνει το μίσος και τη βία. Ας κρατηθούμε λίγο. Το σίγουρο είναι ότι τα εθνικιστικά συνθήματα απαγορεύονται στο στρατό. Προς ανώνυμο 1: δεν είναι καθόλου γύφτος καραβανάς ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. <>
      1) Δεν ειναι εθνικιστικα συνθηματα και
      2) Δεν απαγορευεται τιποτα. Τι διαολο ρε πουστη μου? Σκατα εχετε στο κεφαλι σας. Καλα δε μιλαω για τον Σπαρτακο.... Αλλο τσογλανι και αυτο!

      Διαγραφή
  3. Μολις πηρα την αδεια ορκομωσιας μου απο την συγκεκριμενη ΙΛΗ και η διατυπωση εδω των οσων εγιναν ειναι αναληθης. Για να μην παραπληροφορειται ο κοσμος που διαβαζει το blog, ο στρατιωτης δεν απειληθηκε με 8 μερες διοτι δεν ηθελε να λεγονται τα συνθηματα, αλλα διοτι επανειλημμενως δεν σεβαστηκε κανεναν και εβρισε τον λοχια. Ο λοχιας του ειπε ηρεμα οτι μπορει να ερθει να παραπονεθει στο γραφειο χωρις καμια απειλη και ο στρατιωτης δεν το εκανε αλλα συνεχισε να φωναζει οταν ημασταν ολοι εκει, και στο τελος τον εβρισε κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς γνώση των υπολοίπων και έχοντας γνωρίσει τον συγκεκριμένο λοχία μονο ως ψέμα μπορει να χαρακτηριστεί το παραπανω. Μιλώντας λαικα για τον συγκεκριμένο λοχία ειναι γαμώ τα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχα εβαλε ολους του τους φιλους να γραψουν αρθρο εδω; Ο "κύριος" Λοχίας Ματζώλης είχε την Ίλυ του σουζα χωρίς λόγο. Τους πήγαινε και κυρίως τους γυρναγε απο το φαγητό με βήμα (πράγμα που απαγορευεται να κανεις βημα με το στομαχι γεμάτο, στοιχειωδώς) και πρωτοστατούσε σε εθνικιστικα συνθήματα. Τα έλεγε δε με τοσο πάθος που οι ΑΛΧΙΕΣ της ιλυς μας γελαγαν οταν τα ακουγαν να τα φωναζει.

    Όταν είχαμε έξοδο μια μέρα, ενώ η έξοδος ήταν στις 15.00 και ο συγκεκριμένος ήξερε οτι το τραίνο φεύγει 14.55 απο το σταθμό. Του ειχαμε ζητήσει να μας βγαλει εξω 14:50 να προλαβουμε το τραινο. Ο ιδιος με αποκλειστικα δικη του ευθυνη μας κράτησε μεχρι τις 15:00 ακριβως και μαλλον ηδονιζοταν οταν εβλεπε καμια 300αρια ατομα να τρεχουν σαν κατσικια ΜΠΑΣ ΚΑΙ προλαβουν το τραινο (πραγμα που δεν εγινε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μισο για να καταλαβω. Γραφετε και λετε ενα καρο μαλακιες για τον Λοχια αυτον και μετα τσαντιζεστε που δεν παει με τον κανονισμο? Ποσο για τον πουτσο εισαι? Τρενο φευγει και στις 15:50. Να παρεις εκεινο.

      ΥΓ: Με βημα δεν απαγορευεται να σε παιρνει απο τα εστιατορια εξυπνοπουλι. Οποιαδηποτε αλλη σωματικη ασκηση απαγορευεται. Ετσι για να μιλαμε ''συμφωνα με τον κανονισμο''.

      Διαγραφή