Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

8Η εκπομπή ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5

κάθε Σαββάτο στις 18.05 μ.μ.
Εκπαιδευτής του Ηλία Κασιδιάρη στον στρατό ήταν ο 51χρονος χρυσαυγίτης ταγματάρχης που διατηρούσε «μίνι» οπλοστάσιοΕκπαιδευτής του Ηλία Κασιδιάρη στον στρατό ήταν ο 51χρονος χρυσαυγίτης ταγματάρχης που διατηρούσε «μίνι» οπλοστάσιο.
Ο νεοσύλλεκτος φαντάρος ορκίζεται να υπερασπίζει την άμυνα της χώρας και το Σύνταγμα.
Υπηρετώντας σε έναν «εθνικό μηχανισμό», που πρέπει «να εκδημοκρατιστεί», μας λέει η παραδοσιακή αριστερή αντίληψη.

Μάλιστα, σε αυτόν τον στρατό δεν υπάρχουν ΝΑΖΙ, όπως μας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ το επίσημο πόρισμα των Επιτελείων, που με χαρά έκανε δεκτό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος.

Τότε, σε άλλον Στρατό υπηρετεί ο Ταγματάρχης των Πεζοναυτών στο Βόλο, που είχε συλληφθεί και καταδικαστεί σε 20 μήνες φυλάκιση με αναστολή;

Ο οποίος είχε στην κατοχή του παράνομο στρατιωτικό οπλισμό και υλικό της Χρυσής Αυγής και της Χούντας, ενώ το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ τον αναδεικνύει σε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ  χειρισμού οπλισμού, της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης!

Αλήθεια, ανήκει ή δεν ανήκει στον Ελληνικό Στρατό,  το 525 Μηχανοκίνητο ΤΠ στο Πολύκαστρο Κιλκίς, μονάδα στην οποία υπάρχει ομάδα νεοναζί ΕΠ.ΟΠ., που προβαίνει σε ναζιστικούς χαιρετισμούς και περιφέρει άνετα σακίδιο με ζωγραφισμένη σβάστικα;

Μάλιστα, στο 525 σημειώθηκε  επανάληψη ασκήσεων καταστολής πλήθους από τμήματα που απαρτίζουν επαγγελματίες οπλίτες (ΕΠΟΠ), τα οποία φέροντας ασπίδες-γκλομπ συνέχισαν την εκπαίδευση τους για την αντιμετώπιση του εχθρού λαού, εντός και εκτός συνόρων.

Παράλληλα, με τροπολογία που κατέθεσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Βαρβιτσιώτης εξασφαλίζεται η πρόβλεψη της συμμετοχής της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις.

Ποια είναι η ΜΥΚ;

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ»

«Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς», φώναζαν στην Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου το 2010.

Για να τους συμπαρασταθούν στο Ναυτοδικείο πλήθος φασιστικών Λεσχών εφέδρων και Συνδέσμων Καταδρομέων, ο Φραγκούλης Φράγκου, πρώην ΑΓΕΣ-ΥΕΘΑ της κυβέρνησης Πικραμένου, ο Πάνος Καμμένος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και το ΛΑΟΣ.

Είναι οι Ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού που κατηγορούνται για βασανισμούς και βιασμούς μεταναστών, για βίαιες και παράνομες επαναπροωθήσεις  προσφύγων, όταν αφαιρώντας τις μηχανές των μικρών-κατάφορτων σκαφών, τους εγκαταλείπουν στα μανιασμένα κύματα, γνωρίζοντας τον κίνδυνο πνιγμού που αντιμτωπίζουν!

Αποκορύφωνα της κατασταλτικής τους δράσης ήταν η συμμετοχή ομάδας της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών στην καταδίωξη των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων, συμβάλλοντας αποφασιστικά στον εντοπισμό και θανάτωση αρκετών εξ αυτών.

Η απαίτηση τότε από τους γνωστούς μιλιταριστικούς-εθνικιστικούς κύκλους και το ΔΙΚΤΥΟ 21 του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, για την χρήση στρατιωτικών δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας και της συγκρότησης ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ, με την τροπολογία Βαρβιτσιώτη ουσιαστικά θεσμοθετείται!

Η ενίσχυση όμως της Σιδερένιας Φτέρνας του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού βρίσκει τη διεθνή της συνέχεια σε επίπεδο Ευρωπαικής Ένωσης:

Ø  Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε 10ημερη άσκηση καταστολής Πλήθους του γερμανικού στρατού που είχε ως σενάριο την εισβολή σε άλλη χώρα για να επιβληθεί «ο Νόμος και η Τάξη» του αστικού κατεστημένου. Πατάσσοντας την εκρηκτική κοινωνική αντίδραση που είχε μεταξελιχθεί σε κοινωνική εξέγερση. Μάλιστα, η επέμβαση αυτή προβλέπει την αντιμετώπιση του σεναρίου αδυναμίας ή άρνησης των εθνικών στρατιωτικών δυνάμεων να αντιμετωπίσουν την «έκτακτη ανάγκη».  

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην άσκηση έλαβαν μέρος 3500 μέλη του γερμανικού στρατού και 700 οχήματα, μαζί με εναέρια μέσα. Σημειώνεται η χρήση ειδικών αερίων που προκαλούν περιορισμένη παράλυση ή αδυναμία. Η άσκηση εκτελέστηκε σε μια μίνι-πόλη που έχει κατασκευαστεί κοντά στο Αμβούργο ώστε να εκπαιδεύονται οι στρατιωτικές δυνάμεις σε επιχειρήσεις κατά δυνάμεων που δίνουν μάχες μέσα σε πόλεις, αλλά και ενάντια σε κοινωνικές εξεγέρσεις.

Ø Τέλος, από την 1-1-2014 ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ αναλαμβάνει ακριβώς τέτοιου είδους επιχειρήσεις σε μια ακτίνα δράσης 6000 χλμ. από τις Βρυξέλες, ενώ αυτό είναι και το αντικείμενο της Συνόδου των ΥΕΘΑ των χωρών της Ε.Ε., το Δεκέμβριο, που θα καταλήξουν την Κοινή Πολιτική Άμυνας-Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι παραπάνω επιλογές αποτελούν απόδειξη ότι η δουλοποίηση του εργαζόμενου λαού αποτελεί στρατηγική επιλογή του αστικού συστήματος εξουσίας, που για να την επιβάλλει είναι αποφασισμένο να επιστρατεύσει τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και τις Ειδικές Δυνάμεις των Πραιτοριανών του, σε Στρατό και Αστυνομία, ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ.

Η αυταρχική πολιτική και οι κρατικοί μηχανισμοί αστικής κυριαρχίας  πρέπει να τύχουν της αμφισβήτησης ολόκληρου του κινήματος, σε εθνικό και υπερεθνικό επίπεδο, Μέσα και Έξω από τον Στρατό.      

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

τηλ. επικ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου