Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τα κατεσχεμένα όπλα της Αστυνομίας πως έφτασαν στα χέρια της Χρυσής Αυγής;

Διαβάζουμε: "σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά αρχεία για την υπόθεση της της Χ.Α, για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με ιεραρχία βάσει της αρχής του «φύρερ», στις φωτογραφίες εμφανίζονται δεκάδες όπλα καλάσνικοφ, σκόρπιον και άλλα, πολλά από τα οποία προέρχονται από  κατασχέσεις της ΕΛ.ΑΣ, ύστερα από εξαρθρώσεις συμμοριών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος".
Μήπως ο πολύς υπουργός ΠΡΟΠΟ Ν.Δένδιας μπορεί να απαντήσει πως τα συγκεκριμένα όπλα έφτασαν στη δολοφονική ναζιστική συμμορία και την εξόπλισαν;

Αλήθεια, οι αστυνομικές υπηρεσίες, η Αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ δεν γνώριζαν τίποτε μέχρι τώρα;
Όμως, μήπως και ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος μπορεί να μας δώσει μια απάντηση;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ "Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και μια φωτογραφία στην οποία παρουσιάζεται βαρύ οπλοστάσιο. Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με το Βήμα, στο φάκελο της υπόθεσης περιέχεται η παρακάτω φωτογραφία με δεκάδες τύπους όλμων και ρουκετών, σε αγροτική περιοχή. Το αρχείο έχει την κωδική ονομασία: «Κοινωνικός εθνικισμός - πυρομαχικά».
Να θυμήσουμε ότι στο πόρισμα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την σχέση της Χρυσής Αυγής με τους ΝΑΖΙ δεν συμπεριλαμβάνονταν ούτε ο αποθανών Ταξίαρχος των τεθωρακισμένων Δ.Μούρτο!
Επίσης, με ποινή 20 μηνών κατά συγκερασμό, με 3ετή αναστολή, τιμωρήθηκε ο ταγματάρχης των Πεζοναυτών και διοικητής του λόχου Διοικήσεως της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών «Μοράβας», ο οποίος διατηρούσε στην κατοικία του μίνι οπλοστάσιο αλλά και πλήθος αντικειμένων και βιβλίων που τον συνδέουν τόσο με την Χρυσή Αυγή όσο και με το ναζισμό.
Αυτός είναι ο χρυσαυγίτης ταγματάρχης με το μίνι οπλοστάσιο, εκπαιδευτής του Κασιδιάρη
Ο 51χρονος Ιδομενέας Κατάκης καταδικάστηκε το πρωί της Δευτέρας από το Στρατοδικείο Λάρισας με ποινή φυλακίσεως 18 μηνών για παράνομη οπλοκατοχή και με 5 μήνες ακόμη για την μη ανανέωση των αδειών για τα κυνηγετικά όπλα που διατηρούσε. Κατά συγκερασμό η τελική ποινή ορίστηκε στους 20 μήνες με 3ετή αναστολή.
Και φυσικά ούτε ο εν λόγω αξιωματικός συμπεριλαμβάνονταν στο Πόρισμα των Επιτελείων.
 
Τελικά, μπορεί να μας πει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ γιατί συγκαλύπτει την πραγματική σχέση της Χρυσής Αυγής με το Κράτος και μάλιστα τους πιο σκληρούς μηχανισμούς του, τον Στρατό και την Αστυνομία;
 
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου