Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

14η ΕΚΠΟΜΠΗ "ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ" ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.


ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 18.05 μ.μ.

ΘΕΜΑ: Για μια ακόμη φορά η πολιτική της κυβέρνησης και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλου φέρνει αποτέλεσμα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ της Λέσβου “δυο αξιωματικοί του Στρατού στη Λέσβο, με διαφορά λίγες μέρες ο ένας από τον άλλον, προσπάθησαν να θέσουν τέρμα στη ζωή τους.


Το πρώτο περιστατικό συνέβη σε στρατόπεδο στην Αγία Παρασκευή. Ανθυπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού, απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας μεγάλη ποσότητα υγρού απορρυπαντικού. Κυριολεκτικά διεσώθη την τελευταία στιγμή.


Λίγες μέρες μετά, στρατιωτικός γιατρός, απόφοιτος της Σχολής Στρατιωτικής Ιατρικής, αποπειράται να θέσει τέρμα στη ζωή του πέφτοντας στη θάλασσα. Κι αυτός διεσώθη την τελευταία στιγμή.

Είχε προηγηθεί η αυτοκτονία νεαρού ΕΠ.ΟΠ. στο Μανταμάδο πάλι της Μυτιλήνης.

 

Σας το είπαμε πρόσφατα, ξανά, αλλά κάνετε ότι δεν ακούτε: οι αυτοκτονίες-δολοφονίες πλέον εξαπλώνονται στους φαντάρους αλλά κυρίως στους υπαξιωματικούς και στους αξιωματικούς, σε όλη την Ελλάδα, σε όλα τα Σώματα, σε όλες τις μονάδες, είτε της Αθήνας είτε της μαυρίλας της Μυτιλήνης.

Βλέπεις η άγρια ταξική κυβερνητική πολιτική και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών μας στοχοποιούν όλους!

Ανήσυχος ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος έλαβε μέτρα:

Η Ανθυπίλαρχος Σαβίνα Αναστασίου, Ολυμπιονίκης της Συγχρονισμένης Κολύμβησης, που έχει σπουδάσει Ψυχολογία, ανέλαβε τις τελευταίες ημέρες τα νέα της καθήκοντα στο γραφείο τύπου του ΓΕΣ... ως βοηθός του Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΣ Ταγματάρχη (ΠΒ) Βαλσάμη Παπαδόπουλου.

Η Ανθυπίλαρχος μάλιστα έχει πέραν των άλλων και τηλεοπτική εμπειρία αφού τηρώντας και ως Αξιωματικός και ως Αθλήτρια το ρητό του Όπλου της, «Όπου η Δόξα και το Καθήκον».

Ποια Δόξα, Ποιο Καθήκον;

Αντί οι ειδικοί επιστήμονες να οργώνουν την παραμεθόριο και σε συνδυασμό με την λήψη συγκεκριμένων μέτρων, να αντιμετωπίζουν τα τεράστια προβλήματα, αυτοί τοποθετούνται σε θέσεις του προπαγανδιστικού μηχανισμού του ΥΠΕΘΑ.

Αυτό είναι το πραγματικό ενδιαφέρον του ΓΕΣ και του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Οι επικοινωνιακές και ψηφοθηρικές ανάγκες του Δ.Αβραμόπουλου και της άθλιας κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πάνω από τους ανθρώπους.

 

ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


Σύμφωνα με τις ανταποκρίσεις των συναδέλφων αυτή τη φορά οι υπάλληλοι της κινητής τηλεφωνίας WIND έμειναν εκτός στρατοπέδου να διαφημίζουν τη πραμάτεια τους. Μάλιστα, για να μην πέσουν, οι συνάδελφοι που επιχειρούσαν να καταταγούν θύματα παραπλάνησης και να αγοράσουν κάρτες της εταιρείας που κόστιζαν 12 ευρώ, υπήρχε φαντάρος προηγούμενης σειράς που ενημέρωνε ότι στη μονάδα πιάνουν όλα τα δίκτυα και άρα δε χρειάζεται να αγοράσουν τα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας, που μέχρι πρόσφατα διαφημίζονταν ως η μοναδική που έχει σήμα στο ΚΕΝ Θήβας.


Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες φαντάρων της Σειράς Νοεμβρίου 2013 και των γονιών τους, την ανάδειξη του θέματος από μαχόμενους δημοσιογράφους και τα μπλογκ, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος και το ΓΕΣ έκαναν πίσω και δόθηκαν στους νεοσύλλεκτους συναδέλφους της Σειράς Ιανουαρίου 2014,  τα απαραίτητα έιδη ένδυσης και υπόδυσης.

 

Και φυσικά κανείς δεν έθεσε θέμα επιστροφής των πουλόβερ, απειλώντας με πρόστιμο 22 ευρώ ή αλλιώς δε θα χορηγηθεί Απολυτηρίο στο τέλος της θητείας.

 

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η άποψη ότι μόνο όταν οι φαντάροι συλλογικά αγωνίζονται και διεκδικούν μπορούν να υπερασπίσουν τα δικαιώματα τους και να βελτιώσουν της συνθήκες της χακί καθημερινότητας.

 

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ-ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ!

 

Η εμπειρία αυτής της επιτυχίας των φαντάρων είναι τρομερά πολύτιμη. Όχι μόνο αποδεικνύει ότι την εποχή μας και μάλιστα μέσα στον Στρατό, η νεολαία μπορεί να έχει νίκες και να βελτιώνει τους όρους της καθημερινότητας, αλλά διδάσκει και το πώς. Με κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό, με την καθημερινή συνδικαλιστική δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και την αρωγή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, με την αμφισβήτηση και την κοινή πάλη των φαντάρων.

 

Για αυτό λοιπόν συνάδελφοι γυρίστε την πλάτη στον ατομισμό και το βόλεμα. Δεν έχει θέση ανάμεσα μας το βύσμα και το τσατσιλίκι, η γελοία και καταστροφική αντίληψη «παλιός-νέος» που μας διχάζει, μας κάνει ανταγωνιστές και εχθρούς, μας μετατρέπει σε πιόνια του Διοικητή.

 

Η αγωνιστική μας στάση Ακύρωσε τους σχεδιασμούς του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και του ΓΕΣ

ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ

 

Σε κάθε περίπτωση το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ είναι εδώ. Όπως επίσης και το ιδιωτικό ΚΨΜ στο ΚΕΝ Θήβας που κατακλέβει από τους συναδέλφους 600000 ευρώ μηνιαίως, με τιμές Κολωνακίου!

ΑΝΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΨΜ….

Μην αγοράζετε τα πανάκριβα προϊόντα. Κάντε το δικό σας φραπεδάκι και κεράστε τις υπόλοιπες σειρούλες. Βγείτε Παραπονούμενοι στην Αναφορά.

 

ΓΟΝΕΙΣ… διαμαρτυρηθείτε… Από τη δική σας τσέπη κλέβουν τα ευρώ, που δε περισσεύουν…



ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου