ΣΤΙΣ Στρατιωτικές Λέσχες των Ενόπλων Δυνάμεων που υπάρχουν σε όλη την επικράτεια μπορούν να σιτίζονται οι επιθυμούντες αξιωματικοί και ανθυπασπιστές εν ενέργεια ή εν αποστρατεία και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους. Ως προστατευόμενα μέλη θεωρούνται οι γονείς, η σύζυγος, τα τέκνα και τα άγαμα αδέλφια των αξιωματικών.
Επίσης μπορούν να σιτίζονται οι εν ενεργεία μόνιμοι και εθελοντές υπαξιωματικοί και τα μέλη των οικογενειών τους. Το δικαίωμα σίτισης προσφέρεται αντί του ποσού των 2 ευρώ και 16 λεπτών, όπως καθορίστηκε με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Τα εστιατόρια των μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού προσφέρουν δωρεάν γεύματα στο προσωπικό τους. Το ίδιο συμβαίνει (δωρεάν ή αντί αμελητέου ποσού) και στις μονάδες του Στρατού Ξηράς για τους μόνιμους υπαξιωματικούς.
Από την άλλη μεριά είναι πραγματικά αισχρό, οι μόνοι που δεν επιτρέπεται να επισκεφτούν τις Λέσχες Αξιωματικών και να σιτιστούν όπως το μόνιμο προσωπικό, είναι οι δούλοι των στρατοπέδων, δηλαδή οι συνάδελφοι φαντάροι που αμείβονται με 8,7 ευρώ.
Εμείς καλούμε το ΓΕΣ και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να επιτρέψουν την είσοδο και φιλοξενία στους στρατιώτες όταν έχουν έξοδο στις Λέσχες Αξιωματικών και να βάλει κινήσεις οχημάτων ώστε να μετακινούμαστε δωρεάν. Δεν είναι δυνατόν και στις ελάχιστες εξόδους που μας δίνεται όταν υπηρετούμε στην παραμεθόριο, να μένουμε μέσα γιατί δεν υπάρχουν λεφτά ή να μας κατακλέβουν τα ΚΤΕΛ και τα ΤΑΧΙ της επαρχίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

συνήθως τρώμε στο στρατόπεδο και μετά βγαίνουμε εξοδούχοι. αχρείαστες μας είναι οι λέσχες...
ΑπάντησηΔιαγραφήΦαίνεται ότι είτε δεν έχεις ανάγκη κάτι τέτοιο ή δε γνωρίζεις τις τιμές στις Λέσχες!
Διαγραφήρε παιδια ,μπορει καποιος να ψαξει με τι κριτηρια κοινωνικα!!!(καλαματα -σαμαριας κ σια) εχουν μαζευτει 180 στρατιωτες στην ΑΣΔΕΝ στο Καρεα Αττικης ενω τα ταγματα της [παραμεθοριου δεν ξεπερνουν τους 50-6- στρατιωτες/
ΑπάντησηΔιαγραφήΕιναι μεγαλο σκανδαλο,ας το ψαξει καποιος...
Οποιοδηποτε (απο στρατηγο μεχρι ΕΠΟΠ ΔΝΕΑ) σιτιζεται στη Λεσχη εφοσον εχει το δικαιωμα σε αυτο, πληρωνει το αντιτιμο του φαγητου που καθοριζεται απο την αξια των υλικων + 10% κερδος , κρατησεις +ΦΠΑ .Δεν σιτιζεται κανενας τσαμπα!!!Τωρα αν με νομο σιτιζεται αναπληρωτης εκπαιδευτικος, δασκαλος, αστυνομικος κλπ πληρωνει τα ιδια με τους παραπανω.Επειδη εχει με βαση νομο ελαχιστο κερδος οι τιμες ειναι χαμηλες σε σχεση με το να παει σε εστιατοριο εξω.Περιπου στο ενα τριτο ειναι.Δεν νομιζω οτι τα παραπανω που γραφονται αποτελουν πεδιο κατηγοριων, καταγγελιων κλπ απο τους ονομαζομενους ελευθερους οπλιτες.Υπαρχουν χιλιαδες αδικιες, εκνομες ενεργειες , αντισυνταγματικες, αντιδημοκρατικες ολοφανερες εκτος ενοπλων δυναμεων για τις οποιες δεν γραφεται τιποτε.Τυχαιο?
ΑπάντησηΔιαγραφή